22 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 21.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 30.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 13 39.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kurtlar Vadisi Pusu arasındaki rekabette galip çıkan taraf hangisi oldu ?

Suskunlar bu hafta kaç reyting aldı ?

Sonuçlar belli oldu...

Son düzenleme:
Bu hafta bence üçlü koalisyon nihayet kuruldu.
Yani üç büyük dizi de aynı reytingleri alabilir.

Kurtlar Vadisi Pusu yu izliyorum su aganda yine reklamda saten son 5 dakikasi. Genel olarak güzel bir bölümdü ama ben daha fazla aksiyon bekliyordum.

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izliyorum.

Suskunlari kaydettim bir tarayim orjinal bisey varmi diye. degisen bisey yok yine ezeldeki gibi ensturumantel muzigin uzerine siirsel ic ses konşuyor dayinin ic sesiyle edebi metinlerin konuşması gibi.
))))

ama bu bolumde ezeldeki gibi yine video kaydi bizimkilerin eline gecer malum ezelde de ezelin eline sucun isledigi ana dair video kaydi gecmisti ve bu kayitta sucun kim tarafından islendigi acikti. aynisi suskunlarda da oldu
)))))) meger 30yil once hapisanelerde kamera kayniyormus mahkumlari kayda aliyorlsrmis
))) yaw okadar teknoloji gelisti stadlarda kim cakmak atiyor bulunamiyor ama daha 30yil once hapisanede kameralar cirit atiuormus
)))

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim, müthiş bir bölümdü.

kurtlar vadisi pusu yu izledim muhteşem süper harika bi bölümdü.resmen sinema filmi gibiydi.polat örgütle görüşmek için kuzey ırak a gitti süperdi helal olsun pana.herşey muhteşemdi.bölüm baştan sona akıcıydı süperdi süper

alemin kralını izledim biraz da suskunlar.alemin kralı umarım yükselir perşembe gününe izlenecek düzgün dizi bulunmuyo

bu arada susukunlar saat olara 22 :10gibi son reklama girdiler yani ya özeti kısa tuttular yada özeti uzun tutup reklamı kıstılar. izleyen varsa söyleyebilir yada zaten yarın reytinglerden bakarız azmı reklam yayınlamış yoksa normal mi yayınlamış

Fatmagulun sucu ne ? Her zaman ki gibi süper süper süper idi. Mukemmeldi.. Gercekten çok beğendim zaten söyle bı baktimda sosyal medyada da bu bölümün yorumlarina bakıldığında baya begenilmis
)
umarım bu hafta oranlarda büyük bı artış olur..

tabikide kurtlar vadisi pusu bu bölüm süperdi harikaydı bu bölüm kurtlar vadisi ırak gibi ama birsürü daha güzel yanları vardı kurtlar vadisi ırakta polatın ofisini göstermiyordu ama bu bölümde hem ofis hem ırak hepsi vardı kıyafetleride aynı ıraktaki gibiydi kısacası kurtlar vadisinin bu bölümünde kurtlar vadisi ırak tadı vardı inşallah reytinglerde uçarız

inşallah kardeş inşallah

Bu bölümünde Özet YOKTU. Tabi baktı oranlar parlak deil.. Ozetsiz yayına başvurdular asma bu bölümde suskunlar artacaktır.

Bu bölümünde Özet YOKTU. Tabi baktı oranlar parlak deil.. Ozetsiz yayına başvurdular asma bu bölümde suskunlar artacaktır.

15 dakikilık özetde olsa erken başlaıdılarsa demek kurtlar vadisinden korkup kurtlar vadisinin özeti varken reytingi toplamak istedi halbüki show tv nin sayfasında dizi 23 de bitecekti bu durumda alemin kıralın reytingi düşecektir demektir

Son düzenleme:
erken başlaılarsa demek kurtlar vadisinden korkup kurtlar vadisinin özeti varken reytingi toplamak istedi bu durumda alemin kıralın reytingi düşecektir demektir

aynen öyle oldu kardes. Suskunlar vadi den yaklasik 45 dakika önce basladi.

suskunların günü değişmeli bu günde sürünür gider