22 Kasım 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 7. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Güldür Güldür Show - 419. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Ben Leman fandomu dün akşam bölümün çok durgun sıkıcı olduğunu, reytinglerin kesin çakılacağını söylüyordu ama televizyon dünyasının yazılı olmayan kurallarından biri de fanların beğenmediği bölümlerin reytinglerde yükselmesidir.
Total ne yapılırsa yapılsın sabit kalıyor ama hiç değilse AB'de 3 hafta sonra yeniden 4 bandını geçmeyi başarmasına sevindim. İniş çıkışlar olsa da genel olarak bir seviyeye oturdu pastanın büyük kısmını yutan iki diziye karşı alternatif yaratıp kendi halinde devam etmesinin zararı olmaz diye düşünüyorum.

------

BL diğer diziler kadar yükselememiş ve günün en az izlenen dizisi olmuş.
G&G ve Gönül Dağı geçen hafta maç nedeniyle kaybettiği 1-2 reytingi geri almış ama Leman sabit kaldığı için üstüne koymuş oluyor senden beklemezdim bu kadar basit bir gerçeği gözardı etmeni.

Reactions: 12.Adam
Önceki senelere göre yine iyi cumartesi o zamanlar daha sıkıcıydı
2014 - 2015 senelerinde güzeldi hiç kimse 10 almıyordu ama kardeş kardeş takılıyorlardı
Şimdi genel olarak reytinglerin eski tadı kalmadı maalesef 5 6 alan yapım 1.oluyor eskiden 10 alsan bile 2.olma ihtimalin vardı.

Kitabın ortasından konuşmuş.
Mosi Reis.
Bu da bir faktör evet.

Reactions: Bully and Dosi
O senelerde genel olarak reyting takip etmek gün fark etmeksizin daha zevkliydi zaten. Forum da daha aktifmiş o döneme yetişemedim ben

Sabit hali buysa eyvah eyvah

Güldür Güldür kaç reyting aldı ? Bilgisi olan var mı ?