22 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bire bir ayni sahneler de var. Zaten bire bir ayni olsa uyarlama olmaz. Uyarlama dediğin genel hatları alır içini kısmen kendi doldurur.

Güllerin Savaşı ben de dahil çoğu kişiyi sıkmaya başladı.
Kiraz Mevsimide öyle.

Hem reyting için izlemiyorum hem izleyecektim diyorsun))) madem izleyecek dizi ariyon insan bakar kiraz mevsimine begenmezsen izlemezsin)))
ben dizi başlamadan ilgimi çekmişti zaten kavak yellerine benzetmiştim ama aksiyondan şaşmıyorum kaç yıldır oyüzden izlemedim diziyi sonra reytingleri 9 falan olunca dedim acaba izlesemiydim diye ama sonra dizi bana uymadığı için zaten izlemedim cnm izlesem senin dediğin gibi olurdu son yıllarda yabancılarda fantastik türklerde aksiyon dısına çıkmıyorum ve genelde benim izlediğim dizilerin reytingleri kötü oluyor ama türünden dolayı izliyorum🙂🙂

Kiraz mevsimini izle bence
Sana çok güzel bir sürprizleri var [emoji321] [emoji322] [emoji323] [emoji324] [emoji312] [emoji120]

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Yani izlemden sana uygun olmadığını anladı ama bastan izleyeyim dedin reyting 9 olunca bayağı izlemek istedin . neyse benim anladığım bu))))

Yani izlemden sana uygun olmadığını anladı ama bastan izleyeyim dedin reyting 9 olunca bayağı izlemek istedin . neyse benim anladığım bu))))
kavak yelelrine benziyor diye bakıcaktım kvak yelelrini izlemiştim çünkü ama son dönemde türk dizilerinden aksiyon dısına çıkmıyorum diğer diziler iyide olsa bakmıyorum oyüzden bakmamıstım sonradan insanlar çok övmeye basladılar hatamı ettim acaba dedim ama yine bakmadım kendime seçtiğim tür dısına çıkmıyorum olan bu yanı

Vallahi kafam karıştı)) son andan türüme ihanet edemem diyerek ağlayarak kendimi zor tuttum diyorsun yani)))

Vallahi kafam karıştı)) son andan türüme ihanet edemem diyerek ağlayarak kendimi zor tuttum diyorsun yani)))
hahahah ben anlatamıyorum galiba bu diziye başta ilgim olmasa 20 reytingte alsa acaba baksamıydım demezdim ama başlamayı önceden düşündüğüm için dizide tuttu acaba hatamı ettim demiştim ama iyiki başlamamısım dibe vurdu kısa sürede 🙂🙂🙂

Gercekten ağladın mı ?

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Buradan anladığım dizi iki bölüm daha 9 alsa izleyecektin yani. Bu durumda diziyi izlememe nedenin ne oluyor biri anlatsın lütfen))))

Buradan anladığım dizi iki bölüm daha 9 alsa izleyecektin yani. Bu durumda diziyi izlememe nedenin ne oluyor biri anlatsın lütfen))))
hayırrr izlemicektim en iyi döneminde bile bakmadım izlememe sebebim şu cnm
yabancı dizilerde fantastik türk dizilerinde aksiyon dısında diziler izlemiyorum
@Harunnn60 iyi bilir

hayırrr izlemicektim en iyi döneminde bile bakmadım izlememe sebebim şu cnm
yabancı dizilerde fantastik türk dizilerinde aksiyon dısında diziler izlemiyorum
@Harunnn60 iyi bilir
Ama yukarda izleyecrktim dizi dip yapınca( 6 reyting dip denek mis bunu da öğrendik)) )
İyiki izlememisim demisin neyse boş ver sonuçta türüne sadık değilsin hafifte olsun gönlünu ergen dizilere kaptırmışsin))))

yaaaaa onlar kuru söz cnm sonucta 1 dakika bile izlemedim icraat daha önemli bence

Diyorki @Çiğdem- bn aksiyon dizileri severim ama bu dizi çok iyi reytingler aliyordu bir sebebi vardir- kavak Yelleri gididir- diye düşündüm ve ilk bölümüne bi göz atacaktim begenirsem devam edecektim ama dizi düştü demekki senaryo bi yerden sonra tikaniyor en iyisi ben bu diziye hiç bulasmayayim kendi köşeme cekileyim diyiyor

yaaaaa onlar kuru söz cnm sonucta 1 dakika bile izlemedim icraat daha önemli bence
İtiraf et işte kafamdan geçmiş türüne ihanet . ah tns denekleri iki hafta daha dayanaydilar simdi her şey farklı olurdu))

Yani senaryo düştüğü için izlemedi )) kpa bin senaryosu tümden bitik hala izliyor ama ki bu dizinin dip yaptigi hali kPa bin en iyi olduğu zamandan iyi))) düşün kPa nin senaryosunu))))