22 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Reyting sistemi gerçekten bitmişşş.
Kertenkele ve Bugün ne giysem gibi basit diziler bile büyük yüksek bütçli ve kaliteli dizilerle aynı reytingleri alıyorlar...Bence sistem değişmeli...

Bugün hizlicana göz attım diziye fazla yukselmemesi normal bu kez tüm olaylar son 15 dakikaya sigdirmislar. Yine ve akıllıca bir şey yapmışlar Şeyma ile öyküyü yanyana getirmişler yine ama zorlama olmuş Şeyma ile öyküye çarpışacakların daha iyi konu bulmaları lazim. Bence haftaya bolum iyi islelerse daha iyi bir bölüm olur

Kertenkele ve Bugün ne giysem gibi basit diziler bile büyük yüksek bütçli ve kaliteli dizilerle aynı reytingleri alıyorlar...Bence sistem değişmeli...
Ne alakası var? Eski sistem ne farkı vardı? En basit örneği Türk Malı zamanında Ezel gibi bir diziyi geçiyordu isterlerse trilyonlar döksünler önemli olan halkın seveceği iş yapmak.

Evt yıne senin dediğin gibi 15 dk oldu hersey
Şeyma ve Öykü barışmasi çok zorlama oldu ama Öykü saf bir kız olduğu için normal karşılıyorum
Ins haftaya güzel olur
Derin de Ayaz a öyküyü seviyorum dedi
Bence ileride psikopat olucak

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Ne alakası var? Eski sistem ne farkı vardı? En basit örneği Türk Malı zamanında Ezel gibi bir diziyi geçiyordu isterlerse trilyonlar döksünler önemli olan halkın seveceği iş yapmak.
türk malı komedi ezel dramdı...
ama şu reytinglere bakıldığında btb gibi basit bir program zirvede yer alabiliyor...
yani bana deselerdi ki btb zirvede olur diye hayatta inanmazdım

@mrt-06 senin okan ile ilgili yorumunu gördüm
Dün bende izledim ve gerçekten çok iyiydi program
Ama sorun su ki çok fazla yer değiştiriyor okan her yıl farklı kanal izleyicide bıktı biraz
Biraz efendi olsa okan , beyaz gibi

Dizinin sürükleyici konusu biraz orda var. Şeyma öykü konusu biraz hava da kalacak gibi

hayır ben reytinge göre dizi izlemiyorum demek istediğim şey şuydu kiraz mevsimi 9 reytingleri alınca acaba dedim kavak yelleri kadar iyi bir dizimi ben aksiyon harici bazı dizilere bakıyordum kavak yelleri dısındada genclık dizisi olarak kiraz mevsimi dikaktimi çekiyordu ama izlemedim sonucta benimz evkime uymadı 🙂🙂🙂
reytinge göre dizi izlesem izlediğim diziler kaldırılırmı ben aksiyon dizileri izliyorum türk dizilerinden vadi dısında izlediğim 4 dizi vardı kara para aşk kaçak ve reaksiyon bunların üçününde reytingleri kötü ama vazgeçmiyorum birde karadayı var kısaca bu 4 dizide bu sezın biticek vadi dısında dizi kalmıcak elimde seneye 🙁🙁🙁

başarısız tabi cnm 9 reyting alan bir diziydi bu karagül kadar izleniyordu ve şimdi 5 reyting ortalamasındalar bu hfta 6 reytinge bakma 5 reyting ortalamasındalar kaç haftadır sungullar geldikten sonra 4 reyting kadar bir düşüş var ben 4 reyting düşmüş bir diziyede başarılı diyemem 🙂🙂🙂

Reaksiyon ?
Onu çok koruyorsun ?

Reaksiyon ?
Onu çok koruyorsun ?

ne koruması cnm yaa her hafta yerden yere vuruyorum ben reksiyonuda ibrahim çelikkoluda
ondan sonra kara para aşkıda tubayıda sonra karadayıyı ve ferideyi kurtlar vadisinden bile akifi her hafta çekiyorum kulaklarını bunlar hepsi benim izlediğim diziler oyuncularda benim izlediğim dizilerin oyuncuları bana izlemediğin dizilere saldırıyorsun diyorlarda ben izlediğim dizilere saldırıyorum tam aksine benim kadar izlediği dizileri eleştiren başka bir fan bu forumda yok 🙂🙂

türk malı komedi ezel dramdı...
ama şu reytinglere bakıldığında btb gibi basit bir program zirvede yer alabiliyor...
yani bana deselerdi ki btb zirvede olur diye hayatta inanmazdım
YST'den daha iyi olduğu kesin neyse Star'da olsaydı daha farklı olurdu.
Sürekli yerli formatları küçümsemeyin bence. 😉

AGB zamanında dediğim gibi Türk Malı zirvedeydi tıpkı Kertenkele de öyle o da komedi çünkü. AGB zamanında Yemekteyiz Aşkı Memnu'yu bile geçiyordu tıpkı BTB gibi. İnsanlar soğuk donuk yapımlar yerine her dönem tercihi aynı olmuştur.

Gelecek bölümde Öykü'yü kaçırıyor. 😕 Fragman yanıltıyorda olabilir ama, bakalım.

Hem reyting için izlemiyorum hem izleyecektim diyorsun))) madem izleyecek dizi ariyon insan bakar kiraz mevsimine begenmezsen izlemezsin)))

ne alakasi var kardesim bu isler para dokmekle olmuyo kalite algisi kisiden kisiye gore degisir

@beyazsoy demişti Kore bölümleri bitiyor diye bizim senaristler de Türk mantığı yapmışlar
Ama öyküyü kaçırırsa reytingler uçar

Yok ya Kiraz Mevsimi orjinal, uyarlama değil. İlk bölümlerde dizinin senaristi Aslı Zengin 1-2 sahne alıntılamış sonrasında dizi tepki çekmişti çalıntı senaryo diye ekipte senaryo grubunu ve yönetmenini değiştirdi. Yani bi 15 bölüm falan Türklerin yazmış olduğu bölümler.

@beyazsoy demişti Kore bölümleri bitiyor diye bizim senaristler de Türk mantığı yapmışlar
Ama öyküyü kaçırırsa reytingler uçar

Yakında derin ayazı vurur ayaz uçurumdan öyküyü kurtarır ayazin evi yanar ))) gelsin total senaryolar)))