sungurlar bu sezonu özellikle kötü gidiceğini düşünenler çoktu ama totel kitlesi bu yılda zirvede her hafta kalmak için yeterli gibi görünüyor büyük tebrikler 😉😉😉
kiraz mevsimi 9 reytinglerden bu duruma düşmeleri kesinlikle başarısızlık olarak görünüyor sırf reytinglerden dolayı izlemeyi düşünüyordum ahh iyiki başlamamışım 🙂🙂🙂
kertenkele sevmediğim benimde tepki koyduğum bir dizi ama herne olursa olsun karadayıdan sonra atv kanalının en çok reyting alan dizisi bizede tebrik etmek düşer bence
urfalıyım ezelden sırf ibrahim tatlıses tepki koyuyor diye devam ettirilen bir dizi cumartesi artık en zor gün bence 3 tane 6 reyting alan dizi var arkadaşlar diğer haftalara bakın salı çarşamba gibi 6 reyting hatta 5 reyting alan zirvede oluyor ama cumartesi günü tam 3 dizi birden 6 reyting alabiliyor urfalıyım ezelden 3 reytingte kalır zamanla 2 reytingede düşer
kanal d kanalına tepki koyduk ama çok akıllı çıktılar ankaranın dikmeni ve urfalıyım ezeldenin 2-3 reytinglre düşüceklerini anladılar ve yolladılar atv star kanallarına kurtuldular yanı🙄🙄
Star bakalım ne kadar dayanacak?Zirveler eşit bir şekilde paylaşılmış gibi sanki.
Sungur Totalde zirveye alıştı. Tebrikler ama diğer gruplarda yine yok.
Kertenkele ABC1'de zirvede totalde de durumu çok iyi. Ab'de de en çok izlenenlerden. Tebrikler.
Bu Tarz Benim 3 grupta da oldukça başarılı.
Kiraz Mevsimi rakipler çoğaldıkça düşmüştü ama Urfalım Ezelden'in gelişi biraz yükselmiş gibi sanki dizi. Dizi yükselebilecek bir potansiyelde tbi doğru senaryo ile.
Güllerin Savaşı asıl kaybedeb taraf bence. Dizi sıralama olarak iyi ama totalde ki yokluğu AB'de 5 anca alabilmesi sanırım Kanal D'nin dayanabileceği şeyler değil bunlar.
Arkadaşım Hoşgeldin her hafta toparlanarak geliyor gibi diyecektim ama bu sadece ABC1'de geçerli sanırım.
Urfalıyam Ezelden bence yetersiz. İlk bölüm açılış falan denilebilir belki ama zirveye yaklaşmadıkça ümit yok. Hee asıl durumu haftaya belli olacak tabi.
Star bakalım ne kadar dayanacak?
Bence de Cumartesi olacak.Bence Paramparça'nın yeri belli oldu ama haftaya ilan ederiz biz bunu.
Urfalıyam Ezelden beklediğim gibi başlamış. Hatta Total'de kanal parçasını geçmiş...
Bence sonuçları iyi. Tempo biraz daha yükselir ve tekrarları çok yapılırsa eminim yükselecektir. Star da rahat rahat sabır gösterir zaten...
Bu arada @sokak sanati'na da selam olsun, dün ne demiştin sen?
"Urfalıyam Ezelden çökerse yarın görüşürüz." demiştin, ama çökmedi gördüğün gibi. Hatta kanal parçasının dizisi Güllerin Savaşı'nı bile geçmiş Total'de. Unutmuş ayağına yatma...Ne demişim unuttum.(gerçekten.) Çok konuştuğum içindir.
"Urfalıyam Ezelden çökerse yarın görüşürüz." demiştin, ama çökmedi gördüğün gibi. Hatta kanal parçasının dizisi Güllerin Savaşı'nı bile geçmiş Total'de. Unutmuş ayağına yatma...
Gecen yildan beri yazıyorum bunu bugün değil ki. Bahane falan değil. Gecen sezon başlarken reytinglerde bir gariplik tespit ettim bunu da yazdım.Bir garip marip bahane bulma 1. kardeşim çekemiyonmu her hafta da zirvede olacak çatla sen.
Sen öyle avut kendini, gelecek haftalarda daha da yükselecektir. Şimdilik bu sonuçlar da gayet iyi...Yok gerçekten unutmuştum.Yeni uyandım daha ama senin bu sıralamaya mutlu olmana şaşırdım bence vasatın çok az üstünde oranlar almış.
Kiraz mevsimi ile ilgili yoruma katılmıyorum Çiğdemsungurlar bu sezonu özellikle kötü gidiceğini düşünenler çoktu ama totel kitlesi bu yılda zirvede her hafta kalmak için yeterli gibi görünüyor büyük tebrikler 😉😉😉
kiraz mevsimi 9 reytinglerden bu duruma düşmeleri kesinlikle başarısızlık olarak görünüyor sırf reytinglerden dolayı izlemeyi düşünüyordum ahh iyiki başlamamışım 🙂🙂🙂
kertenkele sevmediğim benimde tepki koyduğum bir dizi ama herne olursa olsun karadayıdan sonra atv kanalının en çok reyting alan dizisi bizede tebrik etmek düşer bence
urfalıyım ezelden sırf ibrahim tatlıses tepki koyuyor diye devam ettirilen bir dizi cumartesi artık en zor gün bence 3 tane 6 reyting alan dizi var arkadaşlar diğer haftalara bakın salı çarşamba gibi 6 reyting hatta 5 reyting alan zirvede oluyor ama cumartesi günü tam 3 dizi birden 6 reyting alabiliyor urfalıyım ezelden 3 reytingte kalır zamanla 2 reytingede düşer
kanal d kanalına tepki koyduk ama çok akıllı çıktılar ankaranın dikmeni ve urfalıyım ezeldenin 2-3 reytinglre düşüceklerini anladılar ve yolladılar atv star kanallarına kurtuldular yanı🙄🙄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?