22 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 14.3%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 11 78.6%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 3 21.4%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 7.1%
  • CSKA - Lille Maçı (Star)

• Trabzonspor - Inter Maçı (Star)

Oy: 5 35.7%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Sevilen dizi kişiye göre değişir. Çok sevilen, efsane olmuş onlarca dizi var. Bizimkiler, İkinci Bahar, Süper Baba, Tatlı Hayat, Avrupa Yakası gibi pek çok dizi var... Kurtlar Vadisi Pusu'yu seven olduğu kadar hiç sevmeyen de önemli bir kesim var ve bu yüzden en sevilen olamaz

TV tarihinin diyemem, özellikle 2000 öncesine dair net konuşamam. Ama son 10 yılda diyebilirim...

Bunlara Asmali Konak, Ihlamurlar Altinda, Hatirla Sevgili, Sila, Aynali Tahir ve Çemberimde Gül Oya'da eklenmeli.. Ve tabi ki Ask-i Memnu ve Yaprak Dökümü..

admin sanada çok soru sordum kusura bakma son kez şunu söylüyorum.sokakta 50 kişiye sor saydığın diziler mi yoksa vadimi 45 i vadi diyecektir.çoğu kimse bu dizileri unuttu.ama aradan 20 yıl geçse vadi unutulur mu hayır aradaki fark bu sen bu işleri bildiğin için bu dizileri saydın ama sıradan halk bunları bilmiyodur bile.hee kendi dönemlerinde çok izlenmiş olabilirler mesela asmalı konak reyting rekortmeniydi.şimdi unutuldu.kurtlar vadisi halkın dizisidir efsanedir.bana göre böyle bi dizi bi daha gelmez.çakır öldüğünde kılınan cenaze namazları yapılan mevlütler gazetelere verilen başsağlığı ilanları bunlar hiçbir dizide olmadı niye çünkü o kadar çok sevildiki gerçek hayatla karıştırıldı.hani diyosun ya en sevilen diyemem.o kadar çok sevilmese şu an oynuyor olmazdı.vadi oynadığı zaman sokaklar boşalırdı.milli maç gibi kahvelerde bile topluca izlenirdi.biz bile o yıllarda okulda birimiz çakır olurduk birimiz polat olurduk oyun oynardık daha ne dim sana bilmiyorum ki saycak bişey kalmadı :biggrin: yinede senin fikrine saygı duyuyorum ama inanki izleseydin dediklerime katılırdın.çünkü insan bağımlısı oluyo

ÖGZBK gecen haftaya göre reytinglerini yükseltmis. Pis Yedili de bu zor güne ragmen 6 Reytinge yaklasarak Show Tv nin yüzünü güldürmüs. Trabzonsporun maci süper sonuclar almis.

Forum da olan tartismaya bende birseyler söylemek isterim.
Bence Kurtlar Vadisi Türkiye nin en fazla izlenen, en fazla konusulan ve en fazla hayrani olan dizisidir ama bir gercekte varki hayrani kadar sevmeyenide var. Tabiki 9 Sezondur oynayan bir dizi 3. sezonunda aldigi reytingleri 9. sezonunda alamaz yinede 9. sezonu olmasina ragmen bir dizi hala TÜrkiye nin en fazla izlenen dizileri arasindaysa ve bunu TNT gibi bir Kanal da basariyorsa PANA yi tebrik etmekten baska birsey yapamayiz.

Reytingler ne kadar güvenilir bilemem ama ates olmayan yerden duman cikmaz ;D

Kurtlar Vadisi neyi kıyaslama yapıyorsunuz siz kendinize gelin 8.sene ve hala reytingleri iyi hiç bir yapım vadi kadar başarılı yapım olmadı dünyada Öbgzk miş her Allahım
bırakın bu işleri

Pis Yedili izlemiyorum ama eminim ki 70 milyona sorsak Öbgzk fark atar

Ozan sana katılmıyorum alakası yok bence

@Frank Woods her şey reyting değildir ama önemi var elbet ama bu reytinglerde oynama var kimsede bunu inkar edemez zaten

Ben Vadi tarzı dizileri, filmleri sevmediğim için benim için bir şey ifade etmiyor Vadi.

Senin çevrende epey Vadi fanatiği var herhalde
Sen elbette unutmazsın Vadi'yi.
Vadi'nin büyük özelliklerinden biri hayranlarının çoğunluğunun seni gibi fanatik olması. Zaten bu yüzden bu kadar uzun süredir ayakta kalmayı başardı. Benim çevremde de eskiden çok Vadi fanatiği vardı ama uzun süredir Vadi'den bahsedildiğini duymadım desem yalan olmaz.

50 kişiden 45'inin Vadi demesi çok zor. Ancak belirli bölgelerde ve sadece erkekler üzerinde yapılsa belki.

pis yedili böyle bir günde müthiş bir iş çıkarmış totalde 6. ab de 4.olmuş

kim milyoner olmak ister karşısında maç olmasına rağmen yine üst sıralarda yer almış

Pis yediLiyi izlemiştim güzel bir gencLik dizisi

öyle bir zaman ki bitsin artık iyice saçmaladı halen daha birinci olmasına anlam veremiyorum neyini izliyorlar çok saçmaLadı..

pis yediliyi seyrettim fragmanı ddikkatimi çekti ve izledim ama hiç güzel değildi öyle bir geçer zamanki çok sıkmaya başladı istanbulun altınlarınıda severek ve beğeniyle izlerdim ama saçmaladı ismetle reşatın evlenmesi kötü oldu ve suyunu çıkardılar artık bence ayrılsalar ve reşatla ismet tartışşalar kavga etseler eski tadını alır ve eski izleyici kitlesine ulaşır

Bu hafta da Öyle Bir Geçer Zaman Ki en çok izlenen dizi oldu, bir kaç haftalık talihsizlikten sonra formuna dönüyor galiba. Bu arada top 3 dizi arasına Hayat Devam Ediyor da eklendi, artık 4 çok izlenen dizimiz oldu. Keşanlı Ali de bence bu gruba girmeye aday.