22 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 14.3%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 11 78.6%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 3 21.4%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 7.1%
  • CSKA - Lille Maçı (Star)

• Trabzonspor - Inter Maçı (Star)

Oy: 5 35.7%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Kurtlar vadisi Reytinglerini Paylasım Size Bi 55 üstünde share alıyordu

Eskiden almış olabilir tabii. Bir dönem gerçekten inanılmaz popülerdi. Ama şu an eski popüleritesinin olmadığı bir gerçek ama yine de TNT'de yayınlanmasına rağmen çok çok iyi oranlar alıyorlar...

Kurtlar Vadisi şükretsin bu reytinglere, 10 yıl önceki aldığı shareden bahsediyorsun gelmiş tövbe yarabbim

Eskiden almış olabilir tabii. Bir dönem gerçekten inanılmaz popülerdi. Ama şu an eski popüleritesinin olmadığı bir gerçek ama yine de TNT'de yayınlanmasına rağmen çok çok iyi oranlar alıyorlar...

benim Anlamadım Vadi De +15 ve üstü hitap ediyor Facebookta 1 Milyon Fazla Hayrani Var 70 milyon üzerinden degerlendirme olayina sadece ozan adminim katilmiyorum vadi reytingleri bu kadar düsük olamaz mümkün diel

benim Anlamadım Vadi De +15 ve üstü hitap ediyor Facebookta 1 Milyon Fazla Hayrani Var 70 milyon üzerinden degerlendirme olayina sadece ozan adminim katilmiyorum vadi reytingleri bu kadar düsük olamaz mümkün diel

Sen öyle sanmaya devam et hadi bakalım

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: right"]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD="align: right"]26,70
[/TD]
[TD="align: right"]59,60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD="align: right"]9,20[/TD]
[TD="align: right"]24,90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
29 ARALIK 2005 PERŞEMBE
bu oranlari öyle bir geçer zamnaki rüyasında göremez

admin 75 milyonluk bi ülkede sadece 2000-3000 kişiyle ölçülüyo bu nasıl gerçeği yansıtır veya yakın sonuçlar çıkar.mesela doğu anadoluya g.doğu anadoluya reyting cihazı koymuyorlardır koysalarda sayısı çok azdır.emin ol o bölgelerin %80-90 ı vadiyi izliyor.hani diyolar ya vadi eskisi gibi değil falan daha geçen bölüm fragmanı 1 milyon 100 bini geçti varmı bu sayıya ulaşan bi dizi hemde sadece bir sitede.şimdi diceksin kadınlar internete girmiyo falan.o zaman eskiden nasıl 1. oluyodu.alakası yok.erkekler hiç mi tv izlemiyo perşembe günleri herkes bilirki vadi var ve yıllardırda izleniyo ama fatmagül gibi saçma sapan diziler 2 ye katlicak.bizde inancaz.pana film bi kaç ay önce reytinglerin gerçeği yansıtmadığını gerçek reytinglerinin 30 larda share lerinin %65 lerde olduğunu söylemişti.koskoca pana yalan mı atacak.zaten ikide bir reytinglerin doğru olmadığıyla ilgili orda burda haberler çıkıyo.ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Facebooktaki hayran sayısı pek bir şey belli etmez.

Komedi Dükkanı'nın 1.300.000 hayranı var ama reytinglerde ilk 40'a bile giremiyordu geçen sene (Komedi Dükkanı | Facebook)

Geniş Aile'nin sadece bir karakteri olan Mürsel'in bile 1.000.000'dan fazla hayranı var ama sonunu biliyoruz yayından kalktı. (Mürsel Severler | Facebook)

Bu yüzden Facebook'taki beğeni sayıları reyting anlamında bir şey belli etmiyor.

Bu reyting sonuçları gerçeği bu kadar doğru yansıtmasaydı bütün reklam şirketleri, yapımcılar bu kadar dikkate almazlardı. Ayrıca bu reytingleri AGB hazırlıyor. Başka bir şirket olan SBT'nin sonuçları da çıkıyordu bir dönem ve aralarında çok az farklar oluyordu...

Bırak bu boş işleri

Sonuçta şu an geçerli olan reyting şirketi AGB ve AGB'nin sonuçları dışında düşünenler hayal kuruyor hadi sen hayal kurmaya devam et

Fatmagül sana göre saçma herkese göre değil

Nie Herkezin Mesajına Cvp veriyorsun anlamıyorumki sen ? herkezin görüsü kendine

kurtlar vadisinin ölüsü 15 reytingdir.altı imkansızdır.

Kesinlikle katiliyorum takas'a ve kreys'e.. Insanlar diziye kendini o kadar çok kaptirmislar ki.. Ben bile Canan'a kendimi bu kadar kaptirmamistim kaldi ki burada tartismamayi hiç ama hiç yapmadim. Öyle Bir Geçer Zaman Ki basarili bir dizi ve reytingleri çok iyi diyebiliriz. Pis Yedili kendi dalinda çok basarili ve her hafta reytingleri yükseliyor.

Iki dizide dallarinda basarili ve her hafta Sali gününün reytingleri açiklandiginda "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" kavgasini görmekten biktik diyebiliriz.

ya admin sen bari yapma komedi dükkanıyla geniş aileyle falan vadiyi mi kıyaslıyon.biz facebook hayranlarına falan bakmıyoz.sen cuma günü fatmagülün konuşulduğunu gördün mü yok.ne konuşuluyo pusat ölcek mi kara ölcek mi vs...

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

49 25.00%
  • Pis Yedili (Show)

102 52.04%

Biri bunu açıklasin aradaki fark neden sakın bana yaslilar izliyor yaslilar nette ugrasmiyo gibi bahaneyle gelmeyin Lütfen Diyalog Diyalog Frank Woods Kusura Bakma Ama Hiçbirsey bilmiyor Bilmediginle birlikte hep uyduruyorsun benim görüsüm bu katılan olur katilmayan olur hep aklin fikrin insanlarin mesajlari yorumlarını üstüne çıkmak için renkli ve büyük yazmak dikkat çekmek için neler yapıyorsun Tabeladiki oranlari görüyorz herdefasında bi diyaloga giriyorsun benim söyliceklerim bunlar

Reyting cihazları tüm bölgelere Türkiye'yi temsil edecekleri oranda koyuyorlar. Yani doğuda da var güneydoğuda da. Pana, gerçeği yansıtmadığını söylüyor olabilir. O, onların görüşüdür ama reytinginin 30, sharelerinin 65 olmasının imkanı yok. Bir kere TNT'de ne yayınlanırsa yayınlansın o oranları almasının imkanı yok.

Bu bahane değilki bir gerçek. Bazı diziler kadınlar tarafından yoğunlukta izlenir ama kadınlar internette pek aktif olmadıklarından dolayı bu diziler internette sönük gibi kalırlar.

Şu anki dizilerden Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Fatmagül'ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl bunlar kadınlar tarafından ağırlıkta izlenen diziler.

Mesela geçen seneye dönecek olursak Hanımın Çiftliği de öyleydi. Mesela internette hiçbir yerde Hanımın Çiftliği konuşulmazken reytinglerde birinci oluyordu.

admin sana bişey sorcam.türk tv tarihinin en çok konuşulan en çok sevilen en çok hayranı olan en çok izlenen dizisi kurtlar vadisi mi değil mi değilse hangisi.belli ki izlemiyosun ama objektif olmanı istiyorum.hee son yıllarda eski popülerliğinde olmadığına katılıyorum.

Bizim Anlatmak istedigimiz bu sosyal medya ama her hafta Frank Woods Arkadasımız Salı Ve Çarsamba günleri birilerinin mesajını alıntı yaparak üste çıkmaya çalisiyor Muhtesem Yüzyılı Asalamak İster Öyle Bir Geçer Zaman ki havalara ucurur herhafta tartısma yaratır benim sikayet etim konu bu

En çok sevilen diyemem seveni kadar sevmeyeni de çok fazla.

Ama izlenme, konuşulma anlamında son yılların en başarılı yapımı olduğu bir gerçek. Bu kadar uzun yıllar boyunca hep en çok izlenen 5-6 dizi arasında yer almak başka bir dizinin kolay kolay gerçekleştiremeyeceği büyük bir başarı.

admin kurtlar vadisinden daha çok sevilen bi dizi söyle o zaman.bide tam cevabı alamadım son yıllar falan değil türk tv tarihinin diyorum bana göre tartışılmaz ama sana saygı duyuyorum.sonuçta herkes sevcek diye bişey yok.