22 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 14.3%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 11 78.6%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 3 21.4%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 7.1%
  • CSKA - Lille Maçı (Star)

• Trabzonspor - Inter Maçı (Star)

Oy: 5 35.7%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
bende onu diyorum ama illa kıyaslama yapma geregi duyuyor neden öyle bir geçer zamanki üstünde durulmuyor diyor.

Hayır kıyaslama yapma gereği duymadım Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin açık ara lider olduğunu ve Pis 7'linin 3 katından fazla reyting aldığını ayrıca haftalık sıralamalarda da çoğu zaman 1. olduğunu söyledim.

Pis 7'li de 13 - 19 yaş arası gençlere (yani halk arası tabirle ergenuslara) hitap eden bir dizi olarak başarılı.

Bunu zaten tabloda herkes görebiliyor üstüne basa basa defalarca söylemene gerek yok

1.Kimse Sana Öyle Bir Geçer Zamanki Kotu Demiyor Eskiyi Ariyor Diyor
2.İki Dİzi Arasında Kıyaslama Yapılamaz Biri Komedi Digeri Drama Dizi

3.İse Bizim Bahsetmek İstedigimiz bu zor günde ne diziler geldi ama ilk 10 a dahi giremediler
4.Pis Yedili Salı Günün En Çok izlenen İkinci Dİzi Oldu
5.Niye öyle Bir Geçer Zaman ki Diger Dizilerle Yarıstırma Gereksinimi Duyuyorsun Örnegin Muhtesem Yüzyıl La İkiside Farklı Diziler Biri Geçmisi Anlatıyor Biri Aile Dramasını Anlatıyor Lütfen Kıyaslama yaparken dikat edelim Örnegin
Pis Yedili türk Malı Kıyaslanabilir ama sen tuyup öyle bir geçer zamanki Muhtesem yüzyıla kıyaslayamassın.
6 Gözümüz Görüyor Herdefasında Aradaki Oranları Hatırlatmana Gerek Yok Tabela Ortada

frank woods tamam seviyo olabilirsinde hiçbirşeyi kabul etmiyosun ki.
1.öbgzk yi çok abartıyosun
2.pis yedili çok izleniyor ve öbgzk den daha çok hayranı var
3.benim çevremde kimse izlemiyor diyosun ama benim tanıdıklarım abartmıyorum %90 ı pis yediliyi izliyor.
4.70 milyonla ölçüm yapılsa emin ol öbgzk nin bu kadar reyting alması imkansız.hatta pis yedili geçerdi.
5.2000 kişi hiçbir şeyi yansıtmaz bu reytingler gerçeği yansıtmıyor.70 milyonun ne izlediğini ölçseler emin ol hiçbir dizi kurtlar vadisinin yarısı kadar bile izlenmez.

Pis yediliyi o bittikten sonra da Trabzonspor-İnter maçını seyrettim

Pis yediliyi o bittikten sonra da Trabzonspor-İnter maçını izledim

maç başlayıncaya kadar pis yediliyi izledim."Trabzonspor-inter" maçı heyecanlı ve güzel maçtı.Kazanmaya yakın olan taraf bizdik ama olmadı işte.beraberlikte iyidir umutlarımızı son maça taşıdık...

Tartışmaya gerek yok. İkisi de güzel dizi. Ama tabii ki Pis Yedili ÖBGZK-yi geçemez. Ayrıca kıyaslamaya gerek yok. ÖBGZK dizisi çok ünlü, iyi oyuncular rol alıyor. Ama Pis Yedili dizisinin oyuncularının neredeyse hepsini ilk defa görüyoruz. Ayrıca reytinglerin hiç önemi yok. Öyle Olsaydi 505.015 takipçisi olan Küçük Sırlar, 799.288 takipçisi olan Geniş Aile-nin sonu trajedi olmazdı. Yani reytingin doğru söyleyip söylemediğini kimse bilemez ama bilmesek bile ÖBGZK-ni Pis Yedili ile yarışmaSI çok saçma. ÖBGZK her yere ses salmış bir dizi

TV8'de ekranlara gelen, "Hızlı ve Öfkeli 3 (Tokyo Yarışı)" adlı filmi ve Show TV'de ekranlara gelen, "Pis Yedili" dizisini biraz izledim.

La insanı hasta etme.

La anlamıyor musun fan sayısı önemli değil dizilerin reytinginin çoğu orta yaş kadınlardan geliyor. Facebook'taki gençlerden gelmiyor reytingler. Pis 7'linin geçme gibi bir ihtimali asla olamaz.

Bana masal anlatmayın la işte ezmiş geçmiş ÖBGZ. 3 katından fazla reyting almış ve Pis 7'linin geçmesi İMKANSIZ !

kardesim hala kıyaslama yapıyorsun sen nasil bir insansin arkadas kıyaslama yapmıyor vadinin daha çok izlendigini söylemis haklida vadi en az 10 milyon insan seyrediyor hala ezmis geçmis diyorsun hakikaten çocuk sun yada anlamak istemiyorsun Meseleyi

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

48 25.67%
  • Pis Yedili (Show)

97
    O

Oylamamızda pis yedili onde bizim demek istedigimiz bu sosyal medyada çok konusulan bir dizi öyle bir geçer zamankiye oranla anla artık .

Öyle Bir Geçer Zaman Ki karşısında maç olmasına rağmen iyi reytingler almayı başarmış ve yükselişe geçmiş.

TS-İnter maçı Star TV'nin yüzünü güldürmeyi başarmış.

Pis Yedili kanalının yüzünü güldürmeyi başarmış.

İstanbul'un Altınları özellikle Totalde gerilerde kalmış. Dizinin acilen gün değiştirmesi gerek.

Sihirli Annem düşüşe geçmiş.

Beni Affet yükselişe geçmiş.

Var Mısın Yok Musun gerilerde kalmış. Program gerçekten çok kötü gidiyor.

Kim Milyoner Olmak İster karşısında maç olmasına rağmen iyi giderek 10 shareyi geçmeyi başarmış.

Gündüz kuşağındaki diziler tekrar bölümleriyle kötü reytingler almış.

reyting dediğin ne ki 2000 kişiyle ölçülen hiçbir doğruluk payı olmayan sallama şey.bunun en büyük örneği fatmagülün vadiyi neredeyse 2 ye katlamasıdır.böyle birşey imkansız ama reytinglere göre öyle.

Emin ol 2000 kişiyle değil 2 milyon kişiyle de ölçülse bu tabloya yakın sonuçlar çıkardı. Sizler internetteki popülerliğe göre kıyaslıyorsunuz ama unutulmamalı ki ülkemizdeki televizyon izleyicisinin büyük çoğunluğunu orta yaşlı kadınlar oluşturuyor ve bu nedenle Fatmagül'ün Vadi'yi ikiye katlaması da Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Pis Yedili'yi 3'e katlaması da çok normal

Helal başkan çok doğru söylemişsin, gerçeklere baksınlar biraz

Kurtlar vadisi Reytinglerini Paylasım Size Bi 55 üstünde share alıyordu

Pis 7'liye geçmiş olsun her hafta Öyle Bir Geçer Zaman Ki onu 3'e katlıyor.

Kurtlar vadisi Reytinglerini Paylasım Size Bi 55 üstünde share alıyordu

Kurtlar Vadisi Pusu uzun süreden beri devam eden bir dizi. Değişik isimlerle yaklaşık 10 sezondur TV'de ekranlara geliyor. İlk yılki reytingleri gibi şuanda reyting alması çok zor. İzleyici bir süreden sonra sıkılıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun şuanda aldığı reytingler bile iyi bence