22 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 14.3%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 11 78.6%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 3 21.4%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 7.1%
  • CSKA - Lille Maçı (Star)

• Trabzonspor - Inter Maçı (Star)

Oy: 5 35.7%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirvede, Trabzonspor - Inter maçı peşinde!

Pis Yedili, reytingleriyle kanalının ve yapımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Dizi yine üst sıralarda yer almayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster yine üst sıralarda yer almayı başardı.

ATV'nin reytingleriyle beklentilerin çok uzağında kalan dizisi İstanbul'un Altınları A/B'de biraz toparlanıp ilk 20'ye girse de totalde çok çok gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
oo Pis Yedili Çok İyi Gitmis Özet Uzun Oldugu daha iyi olmus özeti 4 reytingi asmıs süper gidiyor

ÖBGZ AB'de yükselmiş, Total'da da iyi reyting almış bence haftalık sıralamalarda 1. olamayabilir...

Pis Yedili ÖBGZ'ye rağmen iki grupta da 6 reytinge yaklaşarak süper gitmiş. Dünkü bölümde süperdi. Şuan da favori dizim :D

TS - İnter maçı Total'da da AB'de de müthiş reyting almış.

Arka Sokakların tekrarı çok iyi gitmiş.

İstanbulun Altınları her an yayından kaldırılabilir.

Günün Kazananları

Kanald , Şhow , Star

Bu Hafta Muhtesem yüzyıl ab zirveyi alir tahminim totalde fatma gül alabilir :)

Son düzenleme:
Bizim forumdakilerin çoğu Pis 7'li fanı. Bundan dolayı çoğu kişi ÖBGZ'ye kin duyabilir.

Ama kim ne derse desin TOTAL'de 11 AB'de 15 reyting alan bir maça rağmen, Pis 7'li gibi 5-6 reyting alan ve büyük bir fan kitlesine sahip olan bir yapıma rağmen Öyle Bir Geçer Zaman Ki reytingini arttırmış ve AB'de 20 reytinge yaklaşmış. TOTAL'de de 18 reytingi zorlamış.

Haftalık sıralamalarda zirvede olabilir bence.

Son düzenleme:
Bizim forumdakilerin çoğu Pis 7'li fanı.

Ama kim ne derse desin TOTAL'de 11 AB'de 15 reyting alan bir maça rağmen, Pis 7'li gibi 5-6 reyting alan ve büyük bir fan kitlesine sahip olan bir yapıma rağmen Öyle Bir Geçer Zaman Ki reytingini arttırmış ve AB'de 20 reytinge yaklaşmış. TOTAL'de de 18 reytingi zorlamış.

Haftalık sıralamalarda zirvede olabilir bence.

Öyle Bir Geçer Zamanki Kotu Diyen Yok Ama Totalde Fatmagül Birazda Yüksek Oranlar Aliyor A/B İse Muhtesem yüzyıl geçen hafta çok yüksek oran aldi yani öyle bir geçer zamanki bu hafta a/b haftanin birincisi olabilir yarin belli olur oda ama totalde &99.9 Fatma Gülün Suçu Ne Olacak

Öyle Bir Geçer Zamanki Kotu Diyen Yok Ama Totalde Fatmagül Birazda Yüksek Oranlar Aliyor A/B İse Muhtesem yüzyıl geçen hafta çok yüksek oran aldi yani öyle bir geçer zamanki bu hafta a/b haftanin birincisi olabilir yarin belli olur oda ama totalde &99.9 Fatma Gülün Suçu Ne Olacak

Bir hafta ikisine de geçildi, diye her hafta öyle olacak diye bir şey yok.

Fatmagül'ün Suçu Ne belki zirvede yer alır ama 19 reytingi zor görür biraz :) Fatmagül'ün Suçu Ne hiç 19 reyting bile almadı yanlış hatırlamıyorsam aldıysa 1 kere almıştır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki toparlanmaya başladı bence, böyle güzel bölümlerle gelirse 20 reytingi geçer yine :)

Bir hafta ikisine de geçildi, diye her hafta öyle olacak diye bir şey yok.

Fatmagül'ün Suçu Ne belki zirvede yer alır ama 19 reytingi zor görür biraz :) Fatmagül'ün Suçu Ne hiç 19 reyting bile almadı yanlış hatırlamıyorsam aldıysa 1 kere almıştır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki toparlanmaya başladı bence, böyle güzel bölümlerle gelirse 20 reytingi geçer yine :)

Zaten öyle bir geçer zaman ki zirvede herhafta ama diger dizilerin oranlarida önemli örnegin pis yedili 5.96 almıs yükselmis hemde 53 dakika Özet verdi Maç Olmasina Ragmen Öyle Bir Geçer zamanki Herzamanki Oranlarını almıs ama pisyedili gözle görülür bi artıs var :)

Zaten öyle bir geçer zaman ki zirvede herhafta ama diger dizilerin oranlarida önemli örnegin pis yedili 5.96 almıs yükselmis hemde 53 dakika Özet verdi Maç Olmasina Ragmen Öyle Bir Geçer zamanki Herzamanki Oranlarını almıs ama pisyedili gözle görülür bi artıs var :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 15-16 reyting alırken AB'de 19.67 almış asıl burada gözle görülür bir artış var.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 15-16 reyting alırken AB'de 19.67 almış asıl burada gözle görülür bir artış var.

Aksini İdda Eden yok 16 Reyting Alırken İns Düser Demistim Çünkü İzlemiyorum 16 dan 19.67 Yükselmis ama eski reytinglerini mumla arıyor hala :) onun için üstünde durulmaması normal .

Aksini İdda Eden yok 16 Reyting Alırken İns Düser Demistim Çünkü İzlemiyorum 16 dan 19.67 Yükselmis ama eski reytinglerini mumla arıyor hala :) onun için üstünde durulmaması normal .

Bence üstünde durulmamasının sebebi Pis 7'li fanlarının burada çok olması.

2.sezonunda o reytinglerle devam etmesi çok zordu zaten hep 25 üstü alamazdı ya.

Pis 7'liyi ezmiş, geçmiş Pis 7'linin 3 katından fazla reyting almış. Pis 7'li iyi bir dizi olabilir ama ÖBGZ'nin rakibi olamaz :D

Bence üstünde durulmamasının sebebi Pis 7'li fanlarının burada çok olması.

2.sezonunda o reytinglerle devam etmesi çok zordu zaten hep 25 üstü alamazdı ya.

Pis 7'liyi ezmiş, geçmiş Pis 7'linin 3 katından fazla reyting almış. Pis 7'li iyi bir dizi olabilir ama ÖBGZ'nin rakibi olamaz :D

yanlis düsünüyosun türkiyede iki bin deil 70 milyon insan var ayrica kanald reytinglerde neler yaptini biliyoruz trt ayrildiginda bi açıklama yapmıstı reytinglerde sorun vardiye trt destekliycek cevaplar geldi bu reytinglere güvenilmez aydin dogan bosa batmıyor insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar böle düsünme zaten pis yedili oranlar 7.8 çıkabilecegini tahmin ediyorum kanald satilsa hiç sasırmam ben ayrica günlük ortalamalara dikat et star maç vardi ikinci olmus 3.kanal olmus mçın oldugu öyle bir geçer zamanki oldugu hafta oranlar yüksek almıs diger kanalların dizilerine bak aralarda daglar kadar fark var..

yanlis düsünüyosun türkiyede iki bin deil 70 milyon insan var ayrica kanald reytinglerde neler yaptini biliyoruz trt ayrildiginda bi açıklama yapmıstı reytinglerde sorun vardiye trt destekliycek cevaplar geldi bu reytinglere güvenilmez aydin dogan bosa batmıyor insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar böle düsünme zaten pis yedili oranlar 7.8 çıkabilecegini tahmin ediyorum kanald satilsa hiç sasırmam ben ayrica günlük ortalamalara dikat et star maç vardi ikinci olmus 3.kanal olmus mçın oldugu öyle bir geçer zamanki oldugu hafta oranlar yüksek almıs diger kanalların dizilerine bak aralarda daglar kadar fark var..

Ne diyorsun sen ya :D

ÖBGZ reyting satın almaya ihtiyaç duyan bir dizi değil onu yapsa yapsa Pis 7'li yapar :D

Bizim okulda Pis 7'li izleyen 1 kişi bile yok sırf ÖBGZ izliyor herkes, mahallede de öyle. 2-3 tane ergen Pis 7'li izledi diye bir şey sanma.

70 Milyonla ölçüm yapılsa daha yüksek alırdı ÖBGZ bunu da bil.

Hehe sonuçta her şey ortada Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Pis 7'liyi ezdi geçti bu kadar dağıttı yardırdı 3 katından fazla reyting aldı... Bana masal anlatma sonuçlara bak :D

Ne diyorsun sen ya :D

ÖBGZ reyting satın almaya ihtiyaç duyan bir dizi değil onu yapsa yapsa Pis 7'li yapar :D

Bizim okulda Pis 7'li izleyen 1 kişi bile yok sırf ÖBGZ izliyor herkes, mahallede de öyle. 2-3 tane ergen Pis 7'li izledi diye bir şey sanma.

70 Milyonla ölçüm yapılsa daha yüksek alırdı ÖBGZ bunu da bil.

Hehe sonuçta her şey ortada Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Pis 7'liyi ezdi geçti bu kadar dağıttı yardırdı 3 katından fazla reyting aldı... Bana masal anlatma sonuçlara bak :D

seninle Tartısmaya Girilmez Hiçbisiden Haberin Yok Resmi Fan Sayfası 312 Bin Hayran var Pis Yedili Beş Haftada 150 Bin Hayran Kitlesine Ulasti Hiç Düsünmüyormusun Neden Anketlerde yüksek çıkıyor Pis yedili veya Soruyu Bide Tersten Sorayım Neden Lale Devri anketlerde 800 900 buluyor ama düsük reytingler aliyor kapasite isi reytingleri anlamak son mesajım daha senden alıntı yapmam merak etme

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki geçen sezona göre önemli oranda düşüşte ama hala en çok izlenen 3 diziden biri. (Çoğu zaman 1.)

Pis Yedili ise gençlik dizisi ve sadece gençlere hitap eden bir dizi olmasına rağmen reytinglerde çok iyi gidiyor.

İki dizi de ayrı ayrı başarılı işte :):)

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki geçen sezona göre önemli oranda düşüşte ama hala en çok izlenen 3 diziden biri. (Çoğu zaman 1.)

Pis Yedili ise gençlik dizisi ve sadece gençlere hitap eden bir dizi olmasına rağmen reytinglerde çok iyi gidiyor.

İki dizi de ayrı ayrı başarılı işte :):)

bende onu diyorum ama illa kıyaslama yapma geregi duyuyor neden öyle bir geçer zamanki üstünde durulmuyor diyor.