22 Haziran 2012 Cuma Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Adını Feriha Koydum zirvedeki yerini koruyabilir mi? Son haftalarda zirve yarışından uzaklaşan Yalan Dünya ve Hayat Devam Ediyor tekrar yükselişe geçebilir mi? Benzemez Kimse Sana kaç reyting alır?Star'ın yeni dizisi Küçük Hesaplar ilk bölümüyle listeye nasıl bir giriş yapar? Tahminlerimizi bekliyorum :)

Adını Feriha Koydum rahat bir şekilde zirvedeki yerini koruyacaktır hiç şüphesiz.Ab'de Yalan Dünya 1.sıraya geçebilir mi? Burada tereddütlerim var ve en merakla beklediğim kısımda burası zaten.Küçük Hesapların ilk bölümü bence iyi bir noktada olmayacak.Ama daha sonraları hele ki as diziler sezona girince rahatlıkla izlenebilir.

afk bence duser.cunki sayelere gore hazal basta olmakla bir cok oyuncu diziden cikicak.ve bence bu yuzden insanlar simdiden diziden soyurlar.tipki benim gibi.

Her zaman tutturuyorum ayney böyle olacak; Total. Unutma Beni 4 alacak. Beni Affet 4 alacak. Deniz Yıldızı 3 alacak. Canımın İçi 1 alacak. Adını Feriha Koydum 7 alacak. Hayat Devam Ediyor 4 alacak. Yalan Dünya 3 alacak. Küçük Hesaplar 2 alacak.

TOTAL

1.Feriha 8,5
2.Hayat 5
3.Yalan Dünya 4
4.Benzemez Kimse 2,5

A/B

1.Feriha 7,5
2.Yalan Dünya 6
3.Benzemez Kimse 3,5
4.Hayat 2,5

Adını Feriha Koydum düşmeyecek göreceksiniz.Geçen hafta maç yayınlanmasına rağmen reytinglerde düşüş pek olmadı diyebiliriz.Yalan Dünya özetsiz yayınlanacak Ab'de zirveyi alabilir belki ama totalde düşecektir.

tahminler şöyle geçen haftaki gibi olur ..

totalde feriha birinci hayat devam ediyor ikinci ab grubunda yalan dünya birinci olur başkada bişey olmaz:)))