22 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Son düzenleme:
Adını Feriha Koydum zirvede olacaktır. Dizinin gidişatından korkuyorum. Okul falan bitti. Ama o kadar harika yönlendiriliyor ki, her ne yöne giderse gitsin kendini izlettiriyor
Yalan Dünya gibi güzel komedi dizisinin AB'de tekrar zirveyi kazanmasını isterim. Bu arada Yeni Bölüm Yalan Dünya hani Sezon Finali olacaktı?

Adını Feriha Koydum totalde kesinlikle zirvede olacaktır tartışmasız.Ab grubunda tereddütlerim var Yalan Dünya iyi bir sıçrayış yapamazsa Feriha her türlü Ab de alabilir diye düşünüyorum.

Yalan Dünya'nın sezon finalini izleyeceğim. :)

Yalan Dünya sezon finali değil mi ? Bence haftaya yapacak sezon finalini. Çünkü dizide Nurhayat 29 Haziran'da düğün var demişti. :):)

Dikkat ediyorumda en iyi gündüz kuşağı Kanal D'de. Hemen hemen her zaman anlık reytinglerde ilk 3te oluyor ve genellikle öğlen zirvede oluyor

Bu aksam Adini Feriha Koydum her iki grupta da zirvede yer alabilir..

Dikkat ediyorumda en iyi gündüz kuşağı Kanal D'de. Hemen hemen her zaman anlık reytinglerde ilk 3te oluyor ve genellikle öğlen zirvede oluyor

Aynen öyle. Kanal D'nin tüm gündüz kuşağı programları 2,5-3,5 reyting alıyor. Bunu başka hiç bir kanal başaramıyor. :)

Sabah kuşağında da Doktorum ve Mutfağım iyi oranlar alıyor.

Hafta sonu Çghb 3,5 reyting alıyor. :)