Uzak Şehir'in düşüşü devam eder. Kendi ayaklarına sıktılar. Ama tabii oranları halen çok iyi.Uzak Şehir 30. Bölüm
TOTAL (1) : 13,27
AB (1) : 10,35
ABC1 (1) : 12,86
Cennetin Çocukları 2. Bölüm
TOTAL (3) : 4,60
AB (3) : 3,89
ABC1 (3) : 5,13
Alternatif ve biraz soluklanmak istersen bence gayet makul bir dizi. Hikaye anlamında güzelde gidiyor.Cennetin Çocukları güzel mi aga
VuhuuuKeyifler yerinde Dosi. 🎉🎉🎉
@Dosi
Çok güzel. Öneririm. Dizinin dünkü bölümü çok keyifliydi. Düz bir dizi değil. Hem dram hem komedi hem de gizem barındıran bir dizi. Açıkçası bir çok detay şaşırttı dün. Olaylarda sonrasında ne olacağını kestirmek zor.Cennetin Çocukları güzel mi aga
Bir grupta 5 almış bile ama evet bu dozda devam ederse 6 oranını görmesi sürpriz olmaz.Cennetin Çocukları'nı izledim.
Gönül Dağı gibi oturup aile ile izlenilebilecek bir dizi.
Zamanla 5-6 reyting bandına da gelecektir.
Daha TV sektörü tam rayına oturmadı. Aralık-Ocak ayına doğru 7-8'i bile görebilir.Vuhuuu
Maçtan dolayı az yükseliş endişesi vardı bende ama şov yapmış @Bully
Sadece tek bir rakip olmasını avantaja çevirmiş.
Çok güzel. Öneririm. Dizinin dünkü bölümü çok keyifliydi. Düz bir dizi değil. Hem dram hem komedi hem de gizem barındıran bir dizi. Açıkçası bir çok detay şaşırttı dün. Olaylarda sonrasında ne olacağını kestirmek zor.
Bir grupta 5 almış bile ama evet bu dozda devam ederse 6 oranını görmesi sürpriz olmaz.
O kadar olur mu bilemiyorum ama diğer konudada yazmıştım. Bu dizi 3te sabit kalsa bile final yapılma endişesi olunmaz. İllaki yeni rakipler daha gelecektir. 3. Dizi konumuna düşerse eğer yinede iyi oranlar alacağını düşünüyorum. Yeni rakipler gelene kadar kendine iyi bir kitle oluşturacağı kesin.Daha TV sektörü tam rayına oturmadı. Aralık-Ocak ayına doğru 7-8'i bile görebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?