Teşkilat güzel başlamış ama 1. Olur diye bekliyordum.Deha 1. Bölüm (Yeni Dizi)
TOTAL (1) : 5,49
AB (1) : 6,17
ABC1 (1) : 6,24
Teşkilat 112. Bölüm (Yeni Sezon)
TOTAL (2) : 5,38
AB (2) : 4,96
ABC1 (2) : 5,37
Kirli Sepeti 34. Bölüm
TOTAL (5) : 3,48
AB (10) : 1,48
ABC1 (6) : 2,42
Teşkilat TOTAL'i alır kış aylarında ama Deha eğer sağlam ilerlerse AB ABC1'de çift hanelerle bırakmazTeşkilat güzel başlamış ama 1. Olur diye bekliyordum.
7'ye çıkar bence ya TeşkilatTeskilat bekledigim gibi baslamis, sezon boyunca asaga yukari bu oranlarla devam eder (4-6 reyting arasi).
Deha iyi baslamis, göz atmam gerek yorum yapabilmek icin ama tanitimlar da iddialiydi. Sürdürür diye düsünüyorum. Pazar Deha-Teskilat diye devam eder gibi artik.
Sus len acilen bitmeli 😂Songül ablam ve Hayriye bacım acilen tüm gruplarda ilk 5’e girmeli .ss
Sen bit 😱 geceleri çok dolaşma forumda ıssız yerlerde yok olup gidersinSus len acilen bitmeli 😂
Asıl sen 'Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar' 😂Sen bit 😱 geceleri çok dolaşma forumda ıssız yerlerde yok olup gidersin
Çorap kokulu erkekler parfüm kokulu kadınları yok etmiş
Zor o iş 100 kilo bedenimle kimse beni yıkamazAsıl sen 'Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar' 😂
Elinden geleni ardına koyma ama ben seni yıkarım 😂Zor o iş 100 kilo bedenimle kimse beni yıkamaz
Yok etmiş olsa Total'de yükselmezdi.Çorap kokulu erkekler parfüm kokulu kadınları yok etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?