22 Eylül 2015 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
22 Eylül 2015 Salı ABD Reytingleri

The-Muppets-150x150.jpg

Reytingleri görmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Amerika'da sezonun ilk Salı gününün reytingleri belli oldu.

The Voice aldığı 3.4 reytingle günü zirvede tamamlamayı başardı ve hala oldukça güçlü olduğunu gösterdi.

Günün en dikkat çekici sonucuna The Muppets imza attı. Efsane kukla şovu yıllar sonraki geri dönüşüyle 2.8 reyting gibi yüksek bir reyting oranı almayı başararak kanalı ABC'yi sevindirdi.

ABC'nin geçen sezon epey iyi giden dizisi Fresh off the Boat 1.9 reyting alarak sezon finaline göre ciddi yükseliş yakaladı. Fakat bu yükselişi The Muppets'a borçlu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Dizinin bu rakamlarını koruyup koruyamayacağı merak konusu.

CBS'in polisiye kuşağı önceki yıla göre düşüşte olsa da özellikle NCIS'in toplam izleyici oranları hala göz korkutucu derecede yüksek. Yeni dizi Limitless ise ilk bölümü erkenden yayınlanmasına karşın kendinden önce yayınlanan diziyi geçerek iyi başlangıca imza attı.

Fox'un merakla beklenen yeni dizisi Scream Queens ise beklentileri karşılayamadı. Dizinin aldığı 1.6 reyting başlangıç için epey zayıf.

Reytingleri görmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

ABC: The Muppets'ın başarılı bir başlangıç alması dikkat çekici, bu seviyede giderse kanal için iyidir. Fresh off the Boat da yeni sezonun ilk bölümüyle iyi gitmiş.

CBS: NCIS'ın yeni sezonu ve Limitless'ın ilk bölümü ile iyi bir gün geçirmiş.

NBC: Geçen sezonun sonlarına doğru düşmeye başlayan The Voice eski reytinglerine dönmüş ve kanalını sevindirmiş.

FOX: Scream Queens'in tutmayacağı belliydi, ama yine de bir sürpriz yapabileceğini düşünüyordum. Ama ilk bölüm reytinglerine göre bunu yapamamış. Zaten pek iyi eleştiriler de almamış, bu gidişle iptal edilir.

Limitless, 1.8 reyting, 9 milyon izleyici ile yayın hayatına başlamış, ben daha yüksek bir oran bekliyordum CBS'ye göre kötü başlamış bence. :( Ama ben yine de seyretmeye devam edeceğim. :)

Fresh Off the Boat'ın yeni bölümünü bu gece izlerim. Umarım bu reytingleri Muppets desteği ile değil de bölümün güzelliğinden almıştır. :)

Ben gördüğümü yeni sanmışım evet yeni açıklanmış haklısın. Ozan biraz gül ":)" ya kötü bir şey değil. :D
Hızlı olmak için özel olarak çaba harcadığım halde öyle mesaj gelince insanın gülesi kalmayabiliyor. :):)

Bu arada Scream Queens'in reytingi 1.7'ye yükselmiş Fox'un talep ettiği güncelleme sonrası. :)