22 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kim Milyoner Olmak İster (Atv)

Oy: 0 0.0%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    10
Sende haklisin ama ben Vadi nin Reyting sirketlerinin gösterdiginden fazla izlendigine inaniyorum nedense

TNT daha çok popüler bir kanal değil ama buna rağmen iyi bence reytingi.

Ama bizim buralarda çok fazla ilgi oldu yani ben 30 share bekliyordum en az. Tabii bu kadar ilgi olacağını bilmeden önce ilk 5 zor,dedim ama dün buralarda çok ilgi oldu Vadi'ye.

Ekim ayindan itibaren TNS Reytingleri ölcecekmis o zaman kesin reytingleri de ögreniriz. Bence 1-2 Hafta sonra dahada yükselecektir cünkü daha TNT diye bir kanal olup olmadigini bilmeyenler bile var.

Kurtlar Vadisi Pusu agb reytinglerinde olmamasına rağmen Uçankuş haberine göre 20 gibi bir pay Tnt için çok önemli bir oran oldu

Fatmagülün Suçu Ne geçen seneye baktığımızda reytinglerin Yüzde 25'i gibi bir seyirci kaybettiğini görüyorum

Deniz Yıldızı Fox'un yüzünü güldürmeye devam ediyor

Zehirli Karmaşık resmen fiyaskonunda fiyaskosunu yaşadı

Dinle Sevgili ise gerilerde kaldı

İzlediklerim;
- Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu;
TNT'de 6. sezonun ilk bölümü ekranlara geldi. Yeni kanalında farklı bir görüntü sergiledi bizlere. Polat Alemdar kızını buldu sonunda. Elif'i buldu ama Polat'ı babası olarak bilmediği için artık Polat'ın işi çok zor. Aron Feller'i öldürmeden o sakalları kesmeyeceğini de söylemiş oldu. Zaten öldürecektir ileriki bölümlerde. TNT'de farklı bir görüntü çizdiğini söyleyebilirim. 'Kurtlar Vadisi Pusu' ve Yeni Bölüm yazıları üstte yazıyor. Alt tarafta çok reklam çıksa da güzel bir yayın olduğunu söyleyebilirim. Yeni bölümün fragmanını bir anda vermesi saçma oldu desem yalan olmaz. Uzun lafın kısası, Çok güzel bir bölümdü ki şuanda Forum'da en çok izlenen dizisi olarak gözüküyor. TNT, bu listede olsaydı 'Kurtlar Vadisi Pusu' zirve'de olurdu.

Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisi Yorumu(KANAL D):
Dizi çok rahat bir gün geçirmiş.Hem özetiyle hemde yeni bölümüyle ilk 2'yi kapatmayı başarmış.Bunda Kurtlar Vadisi Pusu'nun TNT'ye geçmesinin büyük payı var tabikide.Ama ilerleyen haftalarda da Fatmagül'ün suçu ne?'nin rakipsiz olacağı her halinden belli oluyor.
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi Yorumu(TNT)
Dizi listede olmadığından dolayı reytinglerini tam anlamıyla göremiyoruz.Ama Uçankuş'tan aldığımız habere göre 20 küsür share almış.Buda iyi bir sonuç aldığını gösteriyor.TNT için iyi sonuç alan Kurtlar Vadisi Pusu önümüzdeki haftalarda reytingini arttırarak yoluna devam edecektir.
Recep İvedik 2 Filmi Yorumu(Star):
Onlarca kez yayınlanmasına rağmen Recep İvedik çok iyi reytingler almış.Film yayınlandığından beri ilk 10'da veya ilk 10 civarında gezinerek Türk izleyici kitlesinin izleyipte bıkmadığı filmler arasına adını yazdırdı.
Dinle Sevgili Dizisi Yorumu(FOX):
Dizinin reytingleri ortada.Artık Fox'un ne yapacağını merakla bekliyoruz.
Deniz Yıldızı Dizisi Yorumu(FOX):
Dizi her sezon olduğu gibi yine başarısını sürdürüyor.Dizi bu gidişle bu sezonuda reyting sıkıntısı çekmeden çok rahat bir şekilde geçirecek.
Zehirli Sarmaşık Dizisi Yorumu(FOX):
Dizi istenilen reytinglerin çok altında.Fox saatinde yanlışlık yapıyor.Yoksa bana göre dizi oldukça başarılı ve reyting kapasitesi olan bir dizi.Fox yönetiminin bu konuda doğru bir karar alması gerekiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu agb reytinglerinde olmamasına rağmen Uçankuş haberine göre 20 gibi bir pay Tnt için çok önemli bir oran oldu

Fatmagülün Suçu Ne geçen seneye baktığımızda reytinglerin Yüzde 25'i gibi bir seyirci kaybettiğini görüyorum

Deniz Yıldızı Fox'un yüzünü güldürmeye devam ediyor

Zehirli Karmaşık resmen fiyaskonunda fiyaskosunu yaşadı

Dinle Sevgili ise gerilerde kaldı

Unuttuklarım yapımlar oldu;

Recep İvedik 2 çok kez yayınlanmasına rağmen epey iyi gitmesede Star'ı idare etti

Kim Milyoner İster düşmeye başladı yayından kalkabilir ama yanlış hatırlamıyorsam ilk defa oldu ondan önceki haftalarda 3 reyting aşağı inmezdi

Yorumum:

Fatmagül'ün Suçu Ne Çok rahat bi gün geçirerek 1.liğini korudu...
Recep İvedik 2 Halen İzleniyor Film Gerçekten bunu hakediyor...
Deniz Yıldızı Halen Çok iyi gidiyor...
Zehirli Sarmaşık Olmadı Bir Türlü Dinle Sevgili İse O saatteki Güçlü Rakiplerine KArşı pek varlık gösteremiyor..
Kim milyoner olmak ister iyi başlamıştı ama artık o yarışma programı da sıktı...

Fatmagül'ün Suçu Ne o kadar büyük bir düşüş yaşamadı

Zehirli Sarmaşık evet kötü gitti ama o kadar da abartılacak bir durum yok. 23.00'te başlayan dizi ilk 5'te falan olacak değildi zaten

Fatmagül'ün Suçu Ne iki grupta da yine zirvesinin yerini korudu. Tabi ki yeni sezonuna giren dizilerde bir ufak düsüklük görüyoruz ama abartabilecek bir durum yok ortada. Dün bölüm çok güzeldi. Emeklerine saglik.

Zehirli Sarmasik çok kötü gitti diyemeyiz çünkü bu oranlar FOX için gayet iyi, ama dizinin saatini unutmamak gerek. Çünkü 23:00'da baslayan bir diziyi ilk 10'da görmek büyük bir basari sayilacakti. Bakalim FOX diziyi daha erken saate alacak mi ?

Kurtlar Vadisi Pusu ankette baktigima çok kisi tarafindan izlenmis ve bunun için bir haber de açilmisti. Keske reytingleri de görseydik, çünkü çok merak ediyorum ben. Umarim dizi böyle oranlarla devam eder ve TNT'yi mutlu etmeye devam eder.

Fatmagül'ün Suçu Ne o kadar büyük bir düşüş yaşamadı

Zehirli Sarmaşık evet kötü gitti ama o kadar da abartılacak bir durum yok. 23.00'te başlayan dizi ilk 5'te falan olacak değildi zaten

Fatmgülün Suçu Ne büyük düşüklük yaşadı 19 Reyting alırken seneye göre dedim zaten yüzde 25 gibi bir kitlesi kaybetmiş demek ki

Zehirli Sarmaşık 2.2 reyting bana göre fiyasko o oyunculara bakarsak

bence fiyasko değil yani fox diziyi 22:00 diye tanıttı ama dizi 22:56 da başlamış üstelik 12 dakikalık 3 reklama girdi ayrıca dizi abde 1 share alan dinle sevgilinin hemen sonra başladı kanalın izleyicisi 1 shareye kadar düşmüşken zehirli sarmaşıkda 11 shareye yükselmiş dizi gece 1 den sonra bitti o saate yüksek reyting almasıda beklenmesin fox prime time dinle sevgiliye koyarak iyi halt yemiş hergün 3 sharede kalıyor

İsterse sabah 4'de yayınlansın oradaki oyuncuların hepsi maliyeti yüksek ve 2 reyting çok kötü bir oran, zarara uğramıştır ben buna malesef tam bir fiyasko desem yalan olmaz

Daha tam olarak kışa girmedik. O nedenle 19 reytinge ulaşamaması çok normal
Üstelik geçen sezon da çoğu zaman 19'a ulaşamıyordu
15-16 civarı gidiyordu...

Daha tam olarak kışa girmedik. O nedenle 19 reytinge ulaşamaması çok normal
Üstelik geçen sezon da çoğu zaman 19'a ulaşamıyordu
15-16 civarı gidiyordu...

Yüzde 25'i gibi bir pay kaybetmiş ben Fatmagülün Suçu Ne dizisini hiç Ab'de bu kadar çok düştüğünü görmedim reytingleri ayrıca şu anda mükkemel zaten ona birşey demiyorum izleyici kitlesinin bir kısmını kaybetti

TNT'de 6. sezonuna giren ve yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelen 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi SBT Reyting Sisteminde 2. sırada yer alıyor ve yine 'Fatma Gül'ün Suçu Ne ?' dizisiyle rekabet içerisinde. İleride yine rekabetlerini bir çok kez göreceğiz. Bu arada TNT'nin ilk zirveye oynayan dizisi olarak karşımıza çıktı. Bakalım diğer yayınlarında zirveye oynayan yapımları olacak mı ? işte bunu zamanla göreceğiz...

Kurtlar Vadisi Tnt gibi bir kanalda çok iyi bir pay ve reyting almış.Ozan geç ekledin ama güç olmasın

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi konudaki anket'de de önde zaten. Rakiplerine büyük bir fark atmış durumda. Yeni bir kanal olmasına karşın iyi bir reyting almış TNT'de 'Kurtlar Vadisi Pusu' ama ileride daha iyi reyting alır diye düşünüyorum.