22 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kim Milyoner Olmak İster (Atv)

Oy: 0 0.0%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    10

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne karşısında güçlü rakip olmamasının da etkisiyle çok büyük farkla zirvede yer aldı.

Recep İvedik 2 defalarca yayınlanmasına rağmen yine iyi gitti.

Deniz Yıldızı 5.sırada yer alarak başarısını sürdürdü.

Dinle Sevgili, karşısında fazla rakip olmamasına rağmen çok gerilerde kaldı. Artık şu çok açık: Dinle Sevgili'nin miladı doldu. Fox, bir an önce bir çare bulmalı yoksa Prime Time yarışında çok geride kalmaya devam eder...

Zehirli Sarmaşık, Bizim Yenge'nin tekrarının gerisinde kaldı ve kanalını yine mutlu edemedi. Fox, bu diziyi erken saatte denemeli!

Sezonu çok iyi oranlarla açan Kim Milyoner Olmak İster de artık yarışta epey gerilerde kalıyor!

Dün akşam TNT'de yayına başlayan Kurtlar Vadisi Pusu, SBT reytinglerine göre günü ikinci tamamlayarak TNT için bir rekora imza atarak müthiş bir başarı elde etti...

Ekleme: Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytingleriyle ilgili Pana Film'den açıklama geldi. Açıklama için: https://fav10.net/f498/vadinin-buyuk-basarisi-86322/

Değerlendirme: OzaN

Moderatörün son düzenlenenleri:
Modum dün Aksam Vadi sezonu actim bende Vadi yi izledim ama siz maalesef ankete KVP yi eklememissiniz lütfen ekleyebilirmisiniz veya diger secenegini ankete ekleyebilirmisiniz?

Ben Vadi yi izledim ve kesinlikle Türkiye genelinde Vadi nin FGSN den daha fazla izlendigine inaniyorum neden diye sorarsaniz:

1. Sitemizdeki Ankette Vadi FGSN ye fark atmis durumda.
2. Bütün online dizi izleme sitelerinde Vadi dün aksamdan beri rekor bir izlenme oraniyla FGSN ye fark atmis.
3. Vadi nin 129. Bölümü ayni zamanda FGSN nin 42. Bölümünden fazla indirilmis.

20 küsür share almış.

baslikta Kurtlar Vadisi Pusu ilk bölümünden yikti gecti yazmislar ama sadece 20 Küsür reyting de kalmis.

az önce bir magazin sitesinde cikan habere göre ilk bölümünde 20 Küsür share almis ama kesin bir bilgi yok ( yani asagi yukari 7 reyting felan )

Arkadaslar kvp'yi unutmusum ankete eklemeye. Adminim sagolsun ekledi

Gercegi söylemek gerekirse ben 75 milyon insanin yasadigi Türkiye de 3000 hane üzerinden ölcülen reytinglere cokta güvenmiyorum bu gibi Anketler bile bana daha fazla inandirici geliyor

Gercegi söylemek gerekirse ben 75 milyon insanin yasadigi Türkiye de 3000 hane üzerinden ölcülen reytinglere cokta güvenmiyorum bu gibi Anketler bile bana daha fazla inandirici geliyor

Buradaki anket de tam sonuç veriyor,diye bir şey yok sitemizin ziyaretçi profiline bağlı biraz da. Mesela erkekler merak ettiyse bu reytingleri ondan bu kadar fark olmuş olabilir.

Buradaki anket de tam sonuç veriyor,diye bir şey yok sitemizin ziyaretçi profiline bağlı biraz da. Mesela erkekler merak ettiyse bu reytingleri ondan bu kadar fark olmuş olabilir.

Sende haklisin ama ben Vadi nin Reyting sirketlerinin gösterdiginden fazla izlendigine inaniyorum nedense