22 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Gunduz kusagi bu sene tamam artik gibi kardes cok iyi ancak diziler cok gecikti rakip kanallar cok dizi surup bosluklari kapatiyor bak ekim sonu oldu hala tanitim cikmadi tanitimlarin cikmasi donmesi falan ancak aralik gibi yeni yapimlar gelebilir prime time kusagina.Bu da ciddi etkiliyor kanali,4 gunu dolduracak saglam diziler lazim artik Show eski hallerine donebilir demek icin ama gecen yila gore gercekten cok ciddi atak var​
Aynen roman havasi tanitim bir kac gune cikacak Kasimda Genlde yeni projelerin tanitmi ya yayinlancak Evet showun basinda Melis Civelek var artik artis olcagi belliydi Yeni projeleri de iddali secimler yapiyorlar az kaldi artik bir kac haftaya belli olcak

Gecen hafta @semre ye dedim, yılanların ocu düşer diye. her ölümün ardından reyting yükselir ardından düşer. 1 share düşmüş; ama kışa girdiğiniz için seyirci cogaldigindan bu düşüş fazla hisedilmemis. Yavaş yavaş seyirci artıyor. Artik CIF rakamlı reytingleri göreceğiz.

KPa için @xemrexxx yükseldi dese de aslında yukselmemis. gecen hafta kpa 10.88 share ile 4 sıradayken bu hafta 10.41 ile 7. Sıraya düşmüş. Dediğim gibi reyting artışı, kış dolasıyla havanın erken kararip soğuması sonucu ekrana gelen seyirci. bu seyirci her diziye ufak katkılar sunuyor.

Diğer dizilerde gül tepe ve hayat yolunun shari artmış ama neye yarar))))

Sene sonuna kadar 6 dizi mi diyorsun simdi herhalde uc tanesi falan tutar Melis Civelek guclu isim karavana fazla atmaz

Güzel Köylü Totalde ideal devam ediyorken Ab ve Abc'de ortalamanın biraz üstünde. Büyük direniyor. tebrikler.

Kara Para Aşk Ab'de zirveyi geri almış. Hala Roma'ya rağmen neden düştü anlamadık.
Abc1'de aynı devam ediyor ama Totalde biraz daha toparlanmalı.

Benim Adım Gültepe ab ve abc1'de iyi değil kötüde değil ama böyle devam etmez. Yolun sonu yakın özellikle Totaldeki vasatlık finale baya katkı sağlar gibi.

Hayat Yolunda bir diğer gruba geçtikçe show yapmış. Özellikle Abc!'de bu denli iyi reytingler alması umut vadedici. Zirveyi alması an meslesi bence.

Yılanların öcü yine sadece totalde iyi.

Bu tarz Benim dikkat çekmiş yine.

Kadim Dostum kötü. Final kararı çok isabetli ama özeti çok iyi gidiyor. Bence biraz erken başlasa daha üstlerde olurmuş gibi.

açak Gelinler Tv8 için ortalama diyelim ama büyük düştü orası ayrı.

ben ab yi kastediyim panpa
))

ben ab yi kastediyim panpa
))
AB reytingine pek güven olmaz tnsnin. bir çıkar bir düşer. 3 share oynamış gecen haftaya göre topu topu 300 kişi onunda 120 sinin TV si açık gecen hafta 10 kişi TV izlemeyince reyting sapmış))))

Ayol ilk 5 dakika omer vuruldumu sorusu vardiki fragmanda vurulmadigini gostermislerdi

Reytinglerimiz guzel gidiyor @Çiğdem- inşallah hep zirvede kaliriz
ab ve abc de zaman zaman zirvede olabiliyoruz bu reytingte yetersiz bence ama diğer yapımlarında reyting alamamasıyla zirvede oluyoruz yinede özellikle ab gurubunda zirvede olmaktan mutluyum bende cnm ama hiç üst üste 2 hafta 5 reytingle ab grubunda zirvede olamadık diğer haftaya hep 4 reytinge düştük umarım gelecek hafta düşmeyiz🙂🙂🙂

inşşallah düşer
sen izlemeyi bırak yükselir inşallah

Yılanların Öcü çok güzeldi TOTAL'de gayet iyi gitmiş tebrikler, Paramparça gelirse bugüne zirveyi alırız.

Bu Tarz Benim çılgın atmış resmen büyük tebrikler.

Pepee sabahın köründe 10 share alarak adeta @denizz19 'a ben ölmedim demiş.

Kara Para Aşk iyi gitmiş tebrikler ama Muhteşem Yüzyıl'dan sonra bayağı yükselmesi bekleniliyordu.

Gecen hafta @semre ye dedim, yılanların ocu düşer diye. her ölümün ardından reyting yükselir ardından düşer. 1 share düşmüş; ama kışa girdiğiniz için seyirci cogaldigindan bu düşüş fazla hisedilmemis. Yavaş yavaş seyirci artıyor. Artik CIF rakamlı reytingleri göreceğiz.

KPa için @xemrexxx yükseldi dese de aslında yukselmemis. gecen hafta kpa 10.88 share ile 4 sıradayken bu hafta 10.41 ile 7. Sıraya düşmüş. Dediğim gibi reyting artışı, kış dolasıyla havanın erken kararip soğuması sonucu ekrana gelen seyirci. bu seyirci her diziye ufak katkılar sunuyor.

Diğer dizilerde gül tepe ve hayat yolunun shari artmış ama neye yarar))))​
Yilanlarin Ocunun dususu onceden de olurdu Arada dusub yukseliyor ama Yinede kotu digil guzel gidiyor

KPA biraz yukselmis ama yinede oranlar yetersiz ve Totalde gunluk dizinin gerisinde bile kalmis.Bu sezon son sezon olacak.ATV ni yinede carsambalari idare ediyor bu sene Karadayi disinda iyi reyting alan dizisi yok.Beyaz karanfil bakalim nasil oranlar alacak

Guzel koylu cok iyi her iki grupta

Benim adimk Gultepe finali dogru kanal d bence acimasizca kaldiracak

Ekimin sonuna dogru nerdeyse tum dizilerin oranlari artti.Karadayi,Guzel koylu bence Karagulunkude artacak bu hafta

Son düzenleme:
Güzel Köylü - KPA rekabeti izleyeceğiz galiba Çarşamba akşamları...

Güzel Köylü'yü izlemedim, daha doğrusu sonlarını yakaladim. Yine keyifli ve güzel bir bölümdü, haftasonu tamamını izleyeceğim inşallah...

Kara Para Aşk, artık böyle gidecek bu sezonda. 4-5 civarı reytingler onun için gayet iyi. Ki sonuçlar zor günler geçiren ATV için yetiyor zaten...

Benim Adım Gültepe de 1-2 hafta sonra bitecek gibi. Bari öyle böyle 13 bölüme (olmadı 10) tamamlansa daha iyi olacak. Bu arada dünkü bölüm de yine bomba gibiydi...

Hayat Yolunda 5 sınırına dayanmış AB'de, ama Kanal D'den bahsediyoruz burada. Kasım gibi onun da fişi çekilir yeni yapımlara yer açmak için...

Yılanların Öcü de gayet iyi gidiyor. Show, bu yıl iyi hamleler yapıyor. Kadim Dostum gelecek hafta, Aşktan Kaçılmaz da birkaç bölüm sonra bitiyor, o yüzden konuşmaya gerek yok onlar hakkında...

Zengin Kız Fakir Oğlan, TRT'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yedikule Hayat Yokuşu da mutlaka bitmeli artık...

Acun, Kaçak Gelinler'i alarak büyük hata yaptı. Daha doğrusu almakla iyi yaptı, ama yanlış güne koydu. Haftasonu daha iyi gidebilirdi, ama böyle bir günde dikkat çekemiyor...

Yılanların Öcü Show tv'ye göre iyi sonuçlar almış
Bu Tarz Benim de gayet iyi gitmiş Show TV bu yarışmayı pt1 de yayınlamalı diğer dizilere göre iyi alır diyeceğim ama Y.ö. den başka dizisi yok zaten
F.H yi saymıyorum
Güzel Köylü iyi ve KPA aynı şekilde devam etmiş

Yılanların Öcü Kadın+20 ve Erkek+20'de ne yapmış? Merak ettim.

Benim Adım Gültepe final yapmalı gibi artık. Yani reytingleri kötü olduğundan değil senaryonun içine ettiklerinden dolayı.

Kanal D böyle reyting alan bir diziyi final yapmadan nasıl kaldırır ya