Sende isine geleni onemsiyorsun.hangi zirve lo şu an bile zirvede değilsiniz
Senin dahil olduğun canim cicim dedigin abde 1. Yiz abc1 de 1. Yiz yetmezmi
Sende isine geleni onemsiyorsun.hangi zirve lo şu an bile zirvede değilsiniz
bu haftalık olabilirSende isine geleni onemsiyorsun.
Senin dahil olduğun canim cicim dedigin abde 1. Yiz abc1 de 1. Yiz yetmezmi
Gecen haftayi saymazsak baya bir ab ve abc1 birinciligimiz var 😉bu haftalık olabilirparamparça geldiğinde nasılsa zirveyi alicek
Sene sonuna kadar 6 dizi mi diyorsun simdi herhalde uc tanesi falan tutar Melis Civelek guclu isim karavana fazla atmazGunduz kusagi bu sene tamam artik gibi kardes cok iyi ancak diziler cok gecikti rakip kanallar cok dizi surup bosluklari kapatiyor bak ekim sonu oldu hala tanitim cikmadi tanitimlarin cikmasi donmesi falan ancak aralik gibi yeni yapimlar gelebilir prime time kusagina.Bu da ciddi etkiliyor kanali,4 gunu dolduracak saglam diziler lazim artik Show eski hallerine donebilir demek icin ama gecen yila gore gercekten cok ciddi atak var
Aynen roman havasi tanitim bir kac gune cikacak Kasimda Genlde yeni projelerin tanitmi ya yayinlancak Evet showun basinda Melis Civelek var artik artis olcagi belliydi Yeni projeleri de iddali secimler yapiyorlar az kaldi artik bir kac haftaya belli olcak
ben ab yi kastediyim panpaGecen hafta @semre ye dedim, yılanların ocu düşer diye. her ölümün ardından reyting yükselir ardından düşer. 1 share düşmüş; ama kışa girdiğiniz için seyirci cogaldigindan bu düşüş fazla hisedilmemis. Yavaş yavaş seyirci artıyor. Artik CIF rakamlı reytingleri göreceğiz.
KPa için @xemrexxx yükseldi dese de aslında yukselmemis. gecen hafta kpa 10.88 share ile 4 sıradayken bu hafta 10.41 ile 7. Sıraya düşmüş. Dediğim gibi reyting artışı, kış dolasıyla havanın erken kararip soğuması sonucu ekrana gelen seyirci. bu seyirci her diziye ufak katkılar sunuyor.
Diğer dizilerde gül tepe ve hayat yolunun shari artmış ama neye yarar))))
AB reytingine pek güven olmaz tnsnin. bir çıkar bir düşer. 3 share oynamış gecen haftaya göre topu topu 300 kişi onunda 120 sinin TV si açık gecen hafta 10 kişi TV izlemeyince reyting sapmış))))ben ab yi kastediyim panpa))
ab ve abc de zaman zaman zirvede olabiliyoruz bu reytingte yetersiz bence ama diğer yapımlarında reyting alamamasıyla zirvede oluyoruz yinede özellikle ab gurubunda zirvede olmaktan mutluyum bende cnm ama hiç üst üste 2 hafta 5 reytingle ab grubunda zirvede olamadık diğer haftaya hep 4 reytinge düştük umarım gelecek hafta düşmeyiz🙂🙂🙂Ayol ilk 5 dakika omer vuruldumu sorusu vardiki fragmanda vurulmadigini gostermislerdi
Reytinglerimiz guzel gidiyor @Çiğdem- inşallah hep zirvede kaliriz
inşşallah düşerab ve abc de zaman zaman zirvede olabiliyoruz bu reytingte yetersiz bence ama diğer yapımlarında reyting alamamasıyla zirvede oluyoruz yinede özellikle ab gurubunda zirvede olmaktan mutluyum bende cnm ama hiç üst üste 2 hafta 5 reytingle ab grubunda zirvede olamadık diğer haftaya hep 4 reytinge düştük umarım gelecek hafta düşmeyiz🙂🙂🙂
Yılanların Öcü Kadın+20 ve Erkek+20'de ne yapmış? Merak ettim.ABD'nin "kara cuması" Türkiye'nin "kara çarşambası" var
Reytingler yine çok düşük, KPA'nın reytingini de artık kestiremiyorum. Bi yükseliyor bi düşüyor ama belli reytingi geçemiyor.
Gültepe Kanal D'yi tatmin etmiyordur artık. Hayat Yolunda PT2'de iyi gitmiş ama boşluktan izlenme diye bişey var artıkDün akşam baktım Doktorlar'dan mı uyarlamamı değil mi diye bi kaç karakter doktorlarla aynı gibi.
https://fav10.net/forum/threads/benim-adım-gültepe-yayından-kaldırıldı.236461/Benim Adım Gültepe final yapmalı gibi artık. Yani reytingleri kötü olduğundan değil senaryonun içine ettiklerinden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?