o sesi geçmesi zor
o ses elemelere geçince heryıl düşüyor birde salı günü pazartesi kadar izlenmiyor süreside pazartesiye oranla kısa oluyor
kaçak totalde 7 almış o ses 9 2 puan fark var arada yalnız kaçak mutlaka 23:15'e kadar yayınlanmalı
o sesi geçmesi zor
asıl olaylar başlamadan izlemeye gerek yo kferide bir istanbuldan gitsin bakarım iyiyse devam ederim@xemrexxx sen Çalıkuşu'nu bıraktın mı?
Gayette malzeme var, feridenin kalbi kırık ve anadoluya gidiş öyküsü bile birçok malzeme sunar..Ne malzeme var da kullanamıyor))) Çalıkuşu bu kaçak haftaya 23 kadar sürerse o zaman vay haline Çalıkuşunun))
Dün Biraz simge fıstikogluna baktım Haberleri bırakmış komik filimler yayinliyordu))) ilk 100 girmiş ab de))) seyirci diyorki bırak haber sunmayı)))
Kaçağı izlemedim ama fragmanda bayagi dövüşlu cam kirmali sahneler vardı. Senaryo umarım geçen haftaki gibi dandik değildir.
Tns de reyting oranlarında bir gariplikler olmuyor değil.
Orjinal filminde asıl orası zorlama kitapta öyle cumhuriyet kadını havası kitapta yok. Ama anadoluya yollayip kitapta olmayan orjinal bir konu bulurlarsa bilemem bazı filimler ve romanlardan uzun diziler olmaz bu Roman naif aşk hikayesi aynı al yazmalim gibi bunları dizi yapacaksınız romanı bozup extra bişey katmak lazımGayette malzeme var, feridenin kalbi kırık ve anadoluya gidiş öyküsü bile birçok malzeme sunar..
Evet, durum üzerinden giden romanları uyarlamak ayrı meziyet. Senariste büyük iş düşüyor, sadece uyarlama diZiyi kurtaramıycak, senaristin orijinal olaylarda bulması gerek.Orjinal filminde asıl orası zorlama kitapta öyle cumhuriyet kadını havası kitapta yok. Ama anadoluya yollayip kitapta olmayan orjinal bir konu bulurlarsa bilemem bazı filimler ve romanlardan uzun diziler olmaz bu Roman naif aşk hikayesi aynı al yazmalim gibi bunları dizi yapacaksınız romanı bozup extra bişey katmak lazım
Çalıkuşu ne zaman bitti yada Karadayı O zaman kadar uzamali diyor buda 45 dakika geç bitmesi demek dizininBen Onu Çok Sevdim 22.51`de başlamış, hala Kaçağın önü açık değil diyorlar. Kaça kadar yayınlansın 00.00a kadar mı?
Arka Sokaklar Salıya geçse totalde 2. olur.Kanal D Cumartesi harcıyor Rıza Babayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?