22 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saygım sonsuz size aga ne derseniz diyin tatlı atışırız ben kenancıyım

karadayının süresi öyel fazla uzamadı geçen hafta reklamsız 20:45 de başladı bu kez reklam verdi ve dizi 21 de başlatıldı

geçen hafta
2 KARADAYI ATV DRAMATİK PROGRAMLAR 20:47:27 22:44:15 01:42:32 8,78 21,16 görüldüğü üzere 1 saat 42 dakia sürmüş
bu haftada
3 KARADAYI ATV 20:50:45 01:48:40 7,66 18,1 yani 1 saat 48 dakika arada 6 dakikalık fark var bu dalgalanma her dizide olan bişiey

kısacası karadayı daha geç başladıkça dah çok reyting almış gözüküyor. gerçi anlıklarda dizinin sonlarında düşme gözüküyor buda reklam vermemesi seyircinin dayanma gücünü kırdıgını gösteriyor olabilr yada yer gök aşka seyirci transfer oluyor olabilir de denebilir ama niye dizi başladıgında geçiş olmuyor diye sorulabilir ..

bu yıl başlan dizilerde 7 yi gören yani tam olarak tutan iki dizi var biri huzur sokagı bir diğeride karadayı. diğer diziler dökülmüş durumda . bu da demek oluyor ki tns denekleri fazla muhafazakar eski dizilerini pek bırakmıyor
) yenilere alışmakta zorlanıyor. karadayının her hafta yükselmesi dışında da kolay yükselme kabul etmiyor seyirci..

sonuç olarak dikaradayıdan iyi sonuç alan dizi yok şuan bundan mükemmellide yok . karadayı yavaş yavaş yükselip birinciliği alabilir ama acunun reklamsız ve 21:45 de süp
izli programını geçmek çok zor bu geçme işi zaman alacagı açık

Karadayı haftaya reklamsız 00.00'a kadar yayınlanacakmış, 10 reytingi göremezse yayından kalkacakmış.
🙂P)

- - - Ekleme - - -

Haftaya yükselir haftaya. Hele ki maç falan varsa uçar.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]22.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:33:02[/TD]
[TD="align: center"]20:44:01[/TD]
[TD="align: center"]3,57[/TD]
[TD="align: center"]10,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Abii döktürmüş yaa helalll olsun helal on numarasın..
)
)))))

Dôktürmeye bak

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu #3. Mesaja Eklendi

İşarete bak o ne

FOX'un en iyi seyircisi Haluk Eroğlu yeniden FavoriForumum'da!

Yer Gök Aşk , FOX'u yine üst sıralara taşımış, dizi hiç düşmüyor.
Star Tv, O Ses İle adeta döktürmüş.
Arka Sokaklar pek iyi değil..

HELAL haluk fox facebook sayfasında birinci olmussun 😉

Karadayi istikrarli yukseliyo tebrikler..
O ses de gayet basarili bence ilerleyen haftalar da ab olmasa da totelde karadayi 1. Olabilir..
Yer gok ask iyi gidiyo rakiplerine nazaran..
Arka sokaklar ab de gocmus durumda.. Kanal d nin acilen pzt ye guzel bi dizi hazirlamalari lazim..

YORUMUM;
O Ses Türkiye oranlarını arttırmayı başarmış ve yine her 2.gruptada lider olmuş , totalde 8,32 reyting , abde 11.08 reytingle ilk 2yi kapatmış.
Karadayıda yükselenlerden olmuş totalde 6,72 reyting alarak 2.sırada , abde 7,08 reytingle 3.sırada yer almış.
Arka Sokaklar bu hafta düşüşe geçerek totalde 6,02 reytingle 3.sırada olmasına rağmen , abde ise 2,34 reytingle 18.sıraya geriledi ve galiba aldığı en kötü rytingi aldı.
Yer Gök Aşkta yükselmeyi başarmış ve totalde 5,47 reytingle 5.sırada , abde 4,03 reytingl 8.sırada yer aldı.
Sultan totalde 3,73 reytingle 10.sırada , abde 3,59 reytinle 11.sırada yer aldı.

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]22.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:33:02[/TD]
[TD="align: center"]20:44:01[/TD]
[TD="align: center"]3,57[/TD]
[TD="align: center"]10,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dizi süper gidiyor. Bence bu sezonda bitmemeli

- - - Ekleme - - -

Yer Gök Aşkta yükselmeyi başarmış ve totalde 5,47 reytingle 5.sırada çok Iyı FOX ıcın

O Ses Türkiye nin bu sezon bu kadar başarılı olacağını düşünmüyordum ama beni yanlttı program iki grubtada cok iyi oranlarla zirveee yer almış.

Karadayı bu haftada iki grubta yükselişini sürdürmüş. Diziyi tebrik ediyorum ve yakında Total de zirveye oynayacağını düşünüyorum. Dün yine çok heyecanlı bitti.

Arka Sokaklar Total deki Reytingleri sayesinde bu sezonuda bitirecektir ama bu Riza baba ve ekibinin son sezonu. Benim anlamadığım bu dizi AGB de 6-7 Reytinh aliyordu hemde karşısında Ezel varken. TNS de ise 2-3 Reytibgde kalıyor.

Yer Gök Aşk yerinde saymaya devam ediyor ama bu reytingler Fox tv ye yeterli.

En çok izlenen günlük dizi ünvanına sahip gülüncek ne var oldukca iyi gitmis .

Hiç değilse beni affet gibi değil Deniz Yıldızı.
bir hafta düşüyor bir hafta yükseliyor oynak beni affet

FOX'un en iyi seyircisi Haluk Eroğlu yeniden FavoriForumum'da!