22 Aralık 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
Baştan sona izlemediğimi, gözattım diyerek belirttim, gerçekten olacak iş değil, sadece 5 dakika sürecek bir olay 25 dakika sürdü saatime baktım yalana gerek yok.
MA’nın şarkı koymasıyla bir sahneyi 0,25x çekmek aynı şey değil. Yazık gerçekten...

Reactions: Gerekli24
Takmışlar Masumlar Apartmanı'na. 4'te 1'i kadar reyting almalarının hırsını burda diziye negatif yorumlar yaparak çıkarmaya çalışıyorlar.

Hekimoğlu sayfası aç yorumları oku bir çok kişi en iyi bölüm diyor 30 bölüm içerisinde ama izleyenlerin kafasını karıştırma potansiyeli oldukça yüksek bir bölüm kaldı ki dizi orijinalde 45 dakika sonuna doğru bir şarkı konuldu. Ateşin ameliyatı gösterildi geriye gidip bu biraz uzun gelebilir belki. Onun dışında adam halüsinasyon görüyor ikiye bir bu size gereksiz geliyorsa bir şey diyemem.
Takmışlar Masumlar Apartmanı'na. 4'te 1'i kadar reyting almalarının hırsını burda diziye negatif yorumlar yaparak çıkarmaya çalışıyorlar.
Reytingin kalite ölçmez. Öyle olsa Leyla ile Mecnun tarihin en kötü dizilerinden olması lazım.

Reactions: Carpe Diem
Ben kaliteyi reyting belirliyor mu dedim? Hekimoğlu hakkında bir yorum yapmadım.
4te 1i kadar reyting almalarının hırsı dediğin için dedim. Masumlar Apartmanı hakkında ben durduk yere bir şey demedim. Ancak Hekimoğlu hakkında süre geçiriliyor diyince bu sahnelerin o kadar boş olmadığını. Masumlar Apartmanı'nda da bu tarz sahnelerin olduğunu söyledim.

Ben senin özelinde bir şey demedim ama sen de masumlar apartmanıyla ilgili bir durum yokken lafı ona getirerek durduk yere bir şey demiş oluyorsun aslında. Diyebilirsin de tabii, ben bir şey demiyorum.

Tablo takıntılı arkadaşlar yine üstün öngörü yetenekleriyle olayı reytinglere bağlamış ne müthiş kafalar.
Kaliteli diziden tiksindiriyorsunuz gerçekten.

Yoo gayet de aynı şey. Eğer o süre doldurmak için yavaş çekiliyorsa bir bölüme üç şarkının (Gülben'in hayali, İnci'nin İstiklal'de boş boş şarkı dinlemesi ve bir sahnede daha) verildiği dizide de aynı amaç gözetilyor. 25 dakikaya bakıp 2 saatlik (üstelik dizinin genel standartları dışında kırk yılda bir yapılmış şey üzerine kurulu olan) bölümle ilgili bu kadar genel bir yorum yapmak doğru değil.

Ben senin özelinde bir şey demedim ama sen de masumlar apartmanıyla ilgili bir durum yokken lafı ona getirerek durduk yere bir şey demiş oluyorsun aslında. Diyebilirsin de tabii, ben bir şey demiyorum.
Bu yorumu yaparsan ben bana anlarım. Çünkü burada @Aserat ile ben bu şekilde yorum yazdım.

Demek istediğim ben durduk yere Masumlar Apartmanı'na bir şey demedim. @offensive öyle diyince kendi izlediği diziden bahsettim. Bu tarz yorumlar beni Aserat'ın dediği gibi Masumlar Apartmanı'ndan soğutuyor. Arada YouTube'da sahnelerine baktığım oyunculuklarını beğendiğim bir dizi.

Yok arkadaşın derdi benimle olduğu için iki kişi arasına girerek kendince bana laf sokmaya çalışıyor yani senlik bir durum yok.

Diğer diziler süre doldurmak için çırpınırken Hekimoğlu asla böyle hamlelere başvurmadı. Sadece bölüm sonunda 3-4 dakikalık, bölümdeki mevzuları özetleyen şarkılar oluyor ama bölümlerde ucuz ucuz doldurmalara kaçılmıyor. Kırk yılda bir farklı formatta bölüm yapılmışken ortasından giren biri için tabii ki anlam ifade etmeyecektir ama amaç süre doldurmak falan değil.

Daha önce Sadakatsiz konusunda da bir tartışmamız olmuştu larlı konuşunca da benim kendime anlamam gayet doğal

Reactions: Aserat
Daha önce Sadakatsiz konusunda da bir tartışmamız olmuştu larlı konuşunca da benim kendime anlamam gayet doğal
Yok dediğim gibi lafın muhatabı benim ama Masumlar'da süreyi doldurmak için şarkı koyuyorlar mesajının nesi reyting hırsını çıkarmak olarak algılanıyor onu da anlamak isterim.

Birisine yazmadım mesajı. Senin yorumunu da kapsıyor orası ayrı ama senle ilgili bir şey yok yani. Sadece çokça gördüğüm bir eylemi belirttim. Kötü bir şey demedim ki zaten, niye böyle tepki verdin ki.

Yok arkadaşın derdi benimle olduğu için iki kişi arasına girerek kendince bana laf sokmaya çalışıyor yani senlik bir durum yok.
Seninle bir derdim yok, gerçekten.

Kolay gıcık eden bir yapın var
Bir şey yazıp bunu kast etmedim bu demedim

Reactions: phoebebuffay
Kolay gıcık eden bir yapın var
Bir şey yazıp bunu kast etmedim bu demedim
Yorumum belli bir grup, eylem ve süreçi kapsıyordu. Sen, ben direkt seni kastederek bir yorum yapmışım gibi bir cevap verince öyle olmadığını belirttim sadece.
Bir de istediğin diziye olumsuz yorum yapabilirsin yani, bunda kötü bir şey yok.

Gıcık birisi değilim ama bazen gıcık edici yorumlar yapabiliyorum, doğrudur.

Evet yapıdan ziyade yorumlara demek daha doğru olur

Reactions: phoebebuffay
'Masumlar Apartmanı' kendi rekorunu kırmış, üç grupta da gün birincisi olmuş. AB grubunda 16,58 reytingle sezonun rekorunu yine tazeledi. Kocaman tebrikler tüm ekibe, bölümü bugün izleyeceğim ben de.

'EDHO' harika oranlar almaya devam ediyor. +11 reytingi aşmış böylece, kocaman tebrikler.

'Baraj' geçen haftaya göre tüm gruplarda düşüş yaşasa da oranları gayet iyi, kanalın yüzünü güldürüyordur diye düşünüyorum.

'Hekimoğlu' oranları da gayet iyi, bir ara epey düştü ama şimdi iyi toparlandı. AB grubu +5 reytingi görse artık diye bekliyoruz, ufaktan kaçmış. Haftaya +5 bekliyoruz artık.

Masumlar Apartmanı canım dizim doyamadı yükselişlere reyting bırakmıyor kos kocaman tebrikler.
Ama hekimoğluna biraz bıraksa reyting keşke

Gelelim diğer çok sevdiğim diziye canım dizim Hekimoğlu totalde sıra olarak düşmüş ama oran olarak aynı almış 4.00 alamadı gitti Ab de ilk 5 e giriyor orada da 5.00 i göremedik hala ama olsun gene de tebrikler

Baraj çok az düşmüş ama gene iyi totali en azından tebrikler.

Edho'ya diyecek birşeyim yok.

Reactions: Cervantes
Gerçekten Masumlar Apartmanı'nı gönülden tebrik ediyorum..Çok büyük bir başarı..
(Geçen hafta Masumlar Apartmanı'nı izledim reytingi düştü bu hafta izlemedim arttı.. Acaba haftaya izlesem düşer mi 😀....)

Reactions: Carpe Diem