22 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

dizi 6.55 almış yanlız panpa

Paramparça yeni dizi Karadayı'nın 3'üncü sezonuyla mı mukayese ediyorsun? Eğer Paramparça bir gün 12.5 reytingi geçerse haklısın derim.
niye karadayının başrolü mü dğişti kanalı mı değişti senaristi mi değişti herşeyi aynı neden mukayese etmeyeyim
))

niye karadayının başrolü mü dğişti kanalı mı değişti senaristi mi değişti herşeyi aynı neden mukayese etmeyeyim
))
Diziler sezon ilerledikçe yıpranırlar. Dün gece Homeland'ın sezon finalini izledim İMDB'de 5.6 almış ilk 3 sezon 8'in üstündeydi. Yerli örnek vereyim Muhteşem Yüzyıl 20 tane transfer yaptı ama 4'üncü sezon reytingleri nerdeyse yarı yarıya düştü.

Paramparça yükselmiş yine. Bir tek AB oranları ufak bir düşüş yaşamış ama yine de çok yüksek bir başarı.

imdb ile izlenmenin ne alakası var
)) my 4.sezon total 0.6 ab 2.2 reyting düştü bilmeden konuşmayalım

karadayı 2.sezon final yapmadığı için sıradan bir dizi olarak bitme yolunda en azından reytingte öyle
)

imdb ile izlenmenin ne alakası var
)) my 4.sezon total 0.6 ab 2.2 reyting düştü bilmeden konuşmayalım

karadayı 2.sezon final yapmadığı için sıradan bir dizi olarak bitme yolunda en azından reytingte öyle
)
İmdb'yi izlenme oranlarını vermek için paylaşmadım. MY 4'inci sezonda 8 reytingleri görmedi mi?
Daha ne?

Neyse konu dışına çıkmayalım. Sadece bu örneği özellikle Türk dizilerinin zamanla düşüşe geçtiğini örnek göstermek için verdim. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de de aynısı oldu. Ama çok şükür Karadayı'nın reytingleri hala çok iyi.

my nin 4.sezon ortalaması total 9.6 ab 10.2 elem kederden yanlış bilgi verip duruyon
)))

her türk dizisi pat diye düşmez karadayı gibi
geçen seneden beri diyorum güçlü bir drama dizisi karadayıyı düşürür zirveden indirir diye dediğim de çıktı

kim diyor izlemediğimi mahir dosyayı almıs belginin hayatını öğrenmemiz alzım diyor bu kadının hayatıyla artık meşkul olurlar ben deli yüreği bile izledim canlı olarak çok şükür
kimsenin bilmediği alacakanlığıda kenanın tüm dizilerini bilinçli izledim ben 1 taneyi bile kaçırmadım

Reytingler düşünce ama Kenan'ını hemen yarı yolda bırakıyorsun. Reytinge göre dizi izlediğini düşünmeye başladım.

Reytingler düşünce ama Kenan'ını hemen yarı yolda bırakıyorsun. Reytinge göre dizi izlediğini düşünmeye başladım.
ayoll benim reyting için dizi izlediğim falan yok ben yabancılarda fantastik türklerde aksiyon izliyorum ve bu aralar aksiyon fantastik diziler düşük reyting alıyor ama asla otürlerden vazgeçmiyorum

benim sizlerle tek farkım var ben doğruları söylemekten çekinmiyorum forumdakı tüm üyelerden belkide aramdakı fark budur cnm ben doğruları söylemekten çekinmiyorum 🙂

İzlediğin diziyi yerden yere vurmak mı doğruları söylemek?

senaryo iyi değilse kim gelirse gelsin izlemem
şekil kpa a . öykücüğüm geliyi ama izlemicem senaryoda iş yok çünkü
Öyle olsa MY bozduğunda izlemezdin. @Forumdash ve ben bir çok kişi diziyi bozunca bıraktık.