22 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 3 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 7 46.7%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Superman Geri Dönüyor - Y.S. (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 6.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
bu reytinglere inanıyorum ve güveniyorum fatmagülle vadi arasında çok ama çok az fark var 1.lik içten bile değil.vadi dün süperdi.sonu çok heycanlı yerde bitti.bakalım polat ne yapacak
bence tns ye falan gerek yok sbt en doğrusu gibi gözüküyor trt çocuk hariç.trt çocuk bence çocuklar tarafından izleniyor ama harbiden biraz abartmışlar sanki
bu arada sbt uzun bir aradan sonra hem ilk 100 ü hemde total ve ab yi yayınladı.bana ve gördüğüm kadarıyla çoğu kişiyede sbt reytingleri inandırıcı ve güvenilir gelmiş

Yalnız Show Tw Nekadar düsük oranlar aldigini gördüm kusura bakmasın kimse ama yeteneksizsiniz özeti çok kotu gitmis 2012 de Show 3.Lüge düser gibime geliyor acun proglamlarida bitiyor

Yalnız Show Tw Nekadar düsük oranlar aldigini gördüm kusura bakmasın kimse ama yeteneksizsiniz özeti çok kotu gitmis 2012 de Show 3.Lüge düser gibime geliyor acun proglamlarida bitiyor

show muhteşem yüzyılı vermekle hata yaptı.tüm yük acuna kaldı

Burada yazanlar hep gencler anlasilan
benim ve evli olan arkadaslarimin evlerindeki televizyonlardan bir tanesi surekli cocuk kanali acik. okuldan 4 gibi gelen cocuk aksam 9'da yatana kadar surekli cocuk kanali izliyor, emin olun bizlerden daha yuksek reyting yaptirirlar
tabi TRT cocuk mu izlerler, yoksa Jojo yada disney gibi kanallarimi, orasi tartismaya acik bir konu fakat TRT'nin bir antenle bile gosterdigini dusunursek, diger kanallara gore izlenme oraninin yuksek olmasi normal. Tabi cocuk kanali icin gecerli bu yorumum.

Herkesin güvenebilmesi için tarafsız bir şirket tarafından reytinglerin ölçülmesi gerekiyor. SBT ile bu tarafsızlığı sağlamak mümkün değil, TNS veya başka bir global şirket ölçüm yapmalı. TİAK'ın verdiği karar doğru kanımca.

bizim sbt ye güvenimiz sonsuz sen agb ye inan

bizim sbt ye güvenimiz sonsuz sen agb ye inan

Ne diyeceğimi bilemiyorum, artık yazımda AGB'den bahsetmediğim halde konuyu oraya bağlayabiliyorsun. Senin "SBT" ismine de takıntın var galiba, onu görünce hemen savunmaya geçiyorsun ama güvenilir bulma nedenin ne desem bir nedenin yok aslında. Garip !

senin bu sbt ile bi takıntım mı var anlamıyorum niye güvenilir değil diyosun peki güvenmiyosan bana sence olması gereken reyting sıralamasını söyle ilk 10 yap veya şu sıralamada bu böyle değil dediğin bi şey söyle.

Daha önce sıralamıştım nedenleri, yine özet geçeyim. Birincisi kişiye özel bir firmanın tarafsızlığı diye bir şey söz konusu olamaz, bu da güvenilirliği zedeler. İkincisi çocuk kanallarının komik reytingleri, hiç inandırıcı değil. Üçüncüsü haber reytinglerinde sadece TRT haber'in izleniyor olması.

Kısaca böyle ama tarafsızlık var olmadığı sürece,diğerleri düzgün olsa da güvenilir olmaz.

erkekler akşama kadar çalışıyorlar.evde kim var kadın ve çocuk.kadın genelde ev işleri yapar yemek vs. tv kime kalır okuldan gelen çocuklara.çocuklar ne izler çoğu çizgi film.peki şimdi diyeceksiniz birçok çizgi film kanalı var.ama uydusundan tut antenine kadar hepsinde trt çocuk var.yani bu kanal izleniyor hee biraz abartılı gelmiş olabilir sana ama diğer çizgi film kanallarını ölçmüyorki sbt belki onlarda bu kadar izleniyordur

Haber kanallarının reytingleri bence doğru. NTV boşuna reytinglerden çıkmadı. AGB trt4 ve haber kanallarını ölçseydi çok fazla fark olacağını sanmıyorum.

Diğerleri de bu kadar izleniyorsa o zaman Türkiye'de sadece çocuk kanalları izleniyor anlamına gelir

bence ay yapımın reytinglerde şike yaptığı apaçık ortada 2 reytinglik bir düşüş var
kurtlar vadisi ni hiç izlemememe rağmen dizi çok iyi reyting alıyor
yetenek sizsiniz unutulmayanlar geçen haftalara göre çok kötü reyting almış(keloğlan masalları bile geçmiş)

Sbt'nin deneklerinin %90'ı karasaldan tv izleyenler.Ve karasalda tek çocuk kanalı Trt Çocuk...Bu yüzden bu rakamlar gayet normal karşılanabilir...

Sbt'nin deneklerinin %90'ı karasaldan tv izleyenler.Ve karasalda tek çocuk kanalı Trt Çocuk...Bu yüzden bu rakamlar gayet normal karşılanabilir...

%90'ının karasal olduğunu nereden biliyorsun ki ? Eğer öyleyse reytingler doğru sonuçlar veremez. Karasalda birçok kanal yok

%90'ının karasal olduğunu nereden biliyorsun ki ? Eğer öyleyse reytingler doğru sonuçlar veremez. Karasalda birçok kanal yok

Yapımcı Ali Gündoğdu Habertürk de Fatih Altaylı'nın programında söyledi. Reytingler neden doğru sonuçlar vermesin önemli kanalların hepsi var! hem agb de de bu orana yakın bir karasal denek vardı...