22 Ağustos 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Reis (ATV)

Oy: 3 21.4%
  • Kurşun Bilal (ATV)

• Canım Babam - Tekrar (Show)

• Karadağlar - FİNAL (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Canlı Para (Show)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 28.6%
  • Ay Tutulması (Star)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 2 14.3%
  • TV izlemedim

Oy: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Program sıralamaları belli oldu.

Totalde zirvede yer alan, A/B'de de ikinci sırada yer alan Yer Gök Aşk günün en başarılı dizisi oldu.
Ay Tutulması, totalde orta düzeyde giderek sekizinci olmasına rağmen A/B'de zirvede yer almayı başararak başarılı oldu.
Akasya Durağı iki grupta da zirveyi zorlayarak başarısını sürdürdü.
ATV'nin iddialı dizilerinden olan Reis, A/B'de üçüncü olmasına rağmen özellikle totalde bekleneni veremiyor.
Karadağlar, final bölümüyle A/B'de ilk ona girdi.
ATV'nin reyting sıkıntısı yaşayan dizisi Kurşun Bilal bu hafta bir nebze de olsa toparlanmayı başardı...

Son düzenleme:
akasya duragını izledim arada reies baktım dinle sevgiliye falan kursun bilalae baktım krsun bilal en iyi bölümüydü bence

Akasya Durağı Totalde zirveyi almış.
Ay Tutulması A/B'de ki zirvesini sürdürmüş.
Reis biraz yükselmeyi başarmış.
Karadağlar Final reytingleri kötü gelmiş.

Reis AB'de ve Total'de 10.olmayı başarmıştır.
Karadağlar Final reytingleri kötü gelmiş.

Akasya Durağı Totalde 2.oldu ve Ab'de de iyi gitti..
Ay Tutulması A/B'de 2.oldu
Yer Gök Aşk totalde 1.oldu, Ab'de 3.oldu..
Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D) 8.OLDU..
Canlı Para (Show Tv'yi hayal kırıklıgına ugratmaya devam ediyor)
Leyla ile Mecnun (TRT 1 her zaman ki gibi çok kötü gitti..)
Dinle Sevgili (Fox) Totalde 4.oldu Ab'de ise 10.oldu..
Kurşun Bilal hiç iyi bir gün GEÇİREMEDİ!
bakalım yarın kim birinci olabilecek???

Yer Gök Aşk'ın reytinglerini Dinle Sevgili düşürmüş yoksa Total'da birinci AB'de ikinci olacaktı.

Kanald birinci olduğuna göre totalde Akasya Durağı birinci Ay Tutulması Abde 1.ci
Kurşun Bilal yine kötüdür
Reis Abde ilk 5 Totalde ilk 10 bekliyorum
Karadağlar final bölümü kısa sürdü yaklaşık reklamlarla birlikte 65 dakikayı geçmedi iyi bir final oldu
Yer Gök Aşk Abde biraz geri kalmış gibi

Yer Gök Aşk 2. olmuş Ab'de üstteki mesajımı okuduysan Dinle Sevgili kanal reytinglerini düşürmüş...

Kanal 7'de ki Hababam Sınıfı her iki grupta da 25. olmayı başarmış.
Bakalım TNT'de ki dizisi ne kadar reyting alacak ?

Ay Tutulması Totelde Düşmüş Ama A/B de 1.olarak iyi iş çıkarmış.
Reis de Ay Tutulması Gibi Totelde fazla iyi değil ama A/B 3. Olararak iyi iş çıkarmış.
Akasya Durağı Bitecekti ama Bu reytinglerle devam da edebilir çok iyi reytingleri.
Doktorlar Başarısını Sürdürüyor Sabah reytingleri iyi bunun yanında gece 23:00 den sonra ki reytingleri bile o saatte yayınlanan programların üstünde...ve Ay tutulmasıyla fazla fark yok Reisi ise geçmiş durumda...
Yer Gök Aşk yine bomba gibi geldi bu sezonda ilk 3 e kesin girer. 1.Yine Arka Sokaklar olur

Unutma Beni Ve Dinle Sevgili FOX u ayakta tutuyor yine Unutma Beni Sabah kuşağının en iyilerinden , Dinle sevgili ise Bu yazın dizisi oldu
Deniz yıldızı gelince ne olacak bilmiyorm...

Yer Gök Aşkı izledim gerçektende çok iyiydi ama saati kötü saat 20:00 olsa daha iyi olur
dinle sevgili foxun reytinglerini çok düşürüyo saati değişmeli 19:00 da başlasın 20:00 da bitsin

totalde yer gök aşk zirvede... akasya durağı uzun zamandır lideri olduğu bölümde gerilemiş abde ise kalitesinin üstüne çıkmış..
Dinle sevgili totalde iyi a-b de ise berbat 28 . olmuş....
Ay tutulması totalde biraz geride ancak abde zirvede bu diziyi izliyor ve beğeniyorum ancak kış için şüphelerim var ani bir düşüş yaşayabilir..
REİS en kısa sürede bitecektir asla pt1 dizisi olamaz daha yazın geriledi ya eylül sonrası....
Karadağlar kanalı beklentisini bir yıl boyunca karşılayamadığı gibi final bölümüde iyi gitmemiş gözüküyor....
kurşun bilali bence reisten önce pt1 de denenmeli özellikle konusu arka sokaklarla çatışıyor sanki arka sokakların reytinginden çalar gibi çünkü reis bu işi beceremeyecek....
Dün kanal 7 de yayınlanan HABABAM SINIFI KANAL 7 ADINA İYİ İŞ ÇIKARMIŞ KANAL TOTALDE SHOWU ZORLAMIŞ....

İzlediklerim;
Akasya Durağı
Leyla ile Mecnun [Az izledim.]
Kurşun Bilal

Akasya Durağı:
Aynı senaryo sezdim ve zaten çoğunlukla aynı senaryolar üzerine kurulu. Başka filmlerden,dizilerden de alıntılar oluyor bu dizide. Mesela Sinan'ın yaşadığı o olay Kemal Sunal'ın filminde de geçiyordu. Cezmi Baskın'ın söylediği gibi bu dizi saçmalıktan öte değil.

Kurşun Bilal:
Çok güzel bir bölümdü. Çiyan'ın Bilal'in işine zora sokacağı en başından beri belliydi. Hatta öldüreceği sırada öldürmemiş onun yaşamasını ve acı çekmesini istemişti. Bilim adamlarının ard arda öldürülmesi sonucu Bilal ve ekibi sıradaki kişiyi tahmin ederek o kişiyi koruyacaktı. Hatta koruma işini yaparlarken Sedef'in ekipte olmayışının kızgınlığı vardı ama sonradan düzelerek takımını yardım etti.
Çiyan, Turgay adlı kişiye verdiği hap sayesinde beynini kontrol edebiliyordu ki Turgay adlı kişi bu sayede bilim adamlarını öldürdü. Daha sonra Bilal yakaladı, sorguladı. Çiyan, Turgay'ın beynine girerek Bilal ve ekibini tuzağa düşürdü.
Çok güzel bir bölümdü gelecek bölümde neler olacak ve işte bu merak konusu.

Yer Gök Aşk çok iyi reytingler almaya devam ediyor.
Akasya Durağı Yer Gök Aşk'ı takip ediyor.
Dinle Sevgili başarısını sürdürmüş.
Reis biraz yükselse de Totalde hala yetersiz.
Ay Tutulması iyi reytingler almaya devam ediyor. Star bu sezon iyi işler yapıyor.
Doktorlar yine iyi reytingler almaya devam ediyor.
Kurşun Bilal yükselse de hala yetersiz.
Karadağlar final bölümüyle yetersiz kalmış.