Araf Emekli Katılım 25 Temmuz 2011 Mesajlar 38,590 Reaksiyon puanı 23,749 Puanı 1,060 Konum Aydın 30 Kasım 2021 #41 Yiğitt' Alıntı: ''Düşmek'' sözcüğü artık bana aşıksın, benden etkileniyorsun falan anlamlarına geliyor. 2022 oldu kendini hiç geliştiremedin ya, hala eski düşünüyorsun. @serhatt Genişletmek için tıkla ... Cümleyi yanlış okumuşum sanırım, tamam. Sana @serhatt düşüyordur ama, baksana tuvalete bile birlikte gitmezmişsiniz. Nefretle başladı iş. Reactions: Yiğitt and serhatt
Yiğitt' Alıntı: ''Düşmek'' sözcüğü artık bana aşıksın, benden etkileniyorsun falan anlamlarına geliyor. 2022 oldu kendini hiç geliştiremedin ya, hala eski düşünüyorsun. @serhatt Genişletmek için tıkla ... Cümleyi yanlış okumuşum sanırım, tamam. Sana @serhatt düşüyordur ama, baksana tuvalete bile birlikte gitmezmişsiniz. Nefretle başladı iş.
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 102,962 Reaksiyon puanı 78,807 Puanı 1,060 30 Kasım 2021 #42 Araf' Alıntı: Cümleyi yanlış okumuşum sanırım, tamam. Sana @serhatt düşüyordur ama, baksana tuvalete bile birlikte gitmezmişsiniz. Nefretle başladı iş. Genişletmek için tıkla ... Ben çoooook daha iyilerine layığım. Reactions: Araf
Araf' Alıntı: Cümleyi yanlış okumuşum sanırım, tamam. Sana @serhatt düşüyordur ama, baksana tuvalete bile birlikte gitmezmişsiniz. Nefretle başladı iş. Genişletmek için tıkla ... Ben çoooook daha iyilerine layığım.
Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,163 Reaksiyon puanı 46,613 Puanı 1,061 Konum Ankara 30 Kasım 2021 #43 Araf' Alıntı: Cümleyi yanlış okumuşum sanırım, tamam. Sana @serhatt düşüyordur ama, baksana tuvalete bile birlikte gitmezmişsiniz. Nefretle başladı iş. Genişletmek için tıkla ... En büyük aşklar nefretle başlar. Eskiden birbirimize yürüşüyorduk ama sonra ben yüz vermeyince gördüğün gibi bu hale geldi. Kedi uzanamadığı....
Araf' Alıntı: Cümleyi yanlış okumuşum sanırım, tamam. Sana @serhatt düşüyordur ama, baksana tuvalete bile birlikte gitmezmişsiniz. Nefretle başladı iş. Genişletmek için tıkla ... En büyük aşklar nefretle başlar. Eskiden birbirimize yürüşüyorduk ama sonra ben yüz vermeyince gördüğün gibi bu hale geldi. Kedi uzanamadığı....
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 102,962 Reaksiyon puanı 78,807 Puanı 1,060 30 Kasım 2021 #44 Yiğitt' Alıntı: En büyük aşklar nefretle başlar. Eskiden birbirimize yürüşüyorduk ama sonra ben yüz vermeyince gördüğün gibi bu hale geldi. Kedi uzanamadığı.... Genişletmek için tıkla ... Ufak atta civcivler yesin. Reactions: Yiğitt
Yiğitt' Alıntı: En büyük aşklar nefretle başlar. Eskiden birbirimize yürüşüyorduk ama sonra ben yüz vermeyince gördüğün gibi bu hale geldi. Kedi uzanamadığı.... Genişletmek için tıkla ... Ufak atta civcivler yesin.
Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,163 Reaksiyon puanı 46,613 Puanı 1,061 Konum Ankara 30 Kasım 2021 #45 serhatt' Alıntı: Ufak atta civcivler yesin. Genişletmek için tıkla ... Arşiv ortada, geçmiş ortada... Eski üyelerden kimse kalmadı diye kanıt yoktur sanıp seviniyorsun ama ben kimleri kimleri toplarım sana. Reactions: serhatt
serhatt' Alıntı: Ufak atta civcivler yesin. Genişletmek için tıkla ... Arşiv ortada, geçmiş ortada... Eski üyelerden kimse kalmadı diye kanıt yoktur sanıp seviniyorsun ama ben kimleri kimleri toplarım sana.
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 102,962 Reaksiyon puanı 78,807 Puanı 1,060 30 Kasım 2021 #46 Yiğitt' Alıntı: Arşiv ortada, geçmiş ortada... Eski üyelerden kimse kalmadı diye kanıt yoktur sanıp seviniyorsun ama ben kimleri kimleri toplarım sana. Genişletmek için tıkla ... Kimse bir şey ispatlayamaz, senden korkan senin gibi olsun! Benim alnım ak. Reactions: Yiğitt
Yiğitt' Alıntı: Arşiv ortada, geçmiş ortada... Eski üyelerden kimse kalmadı diye kanıt yoktur sanıp seviniyorsun ama ben kimleri kimleri toplarım sana. Genişletmek için tıkla ... Kimse bir şey ispatlayamaz, senden korkan senin gibi olsun! Benim alnım ak.
denizz19 Favori Üye Katılım 7 Ocak 2012 Mesajlar 114,655 Reaksiyon puanı 64,293 Puanı 1,061 Konum İstanbul 30 Kasım 2021 #47 Türkiye'yi güldürmeyi seviyorum