alperuz Favori Üye Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 11,927 Reaksiyon puanı 11,351 Puanı 700 Konum İstanbul 23 Şubat 2020 #61 Sherlock' Alıntı: Tablo reis... Genişletmek için tıkla ... Unutanın kalbi kurusun... Reactions: Dosi and Sherlock
Dosi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,606 Reaksiyon puanı 117,570 Puanı 1,060 23 Şubat 2020 #62 Aserat' Alıntı: Bir haftada Kadın, Öğretmen, Jet Sosyete, Mucize Doktor, Çukurova ve Survivor kaosu yalandı unuttuğum bir şey var mı. Genişletmek için tıkla ... Ben kendim İlker Kaleli tartışmasina ve BZÇ ye karıştım Bu sabahta başka bir konuda ufak bir kaos çıkardim yabancı dizilerde alperuz' Alıntı: İlk üç belli, dördüncüyü görelim diyorsun yani #TeamÇekirdek vs forumun geri kalanı @Aserat Genişletmek için tıkla ... Ben mesaj yazmada ilk sırada olabilirim. @Sherlock 'un Sali reyting konusu hem mesaj yazma hem de hit konusunda zirve olur Onun haricinde bence hepiniz geçen haftaya göre daha fazla mesaj yazdınız ki kendimde öyle olacağim kesin Yoksa benim de 2 tane konum 100 küsür mesaj yazma olmuş ya da 3 hatırlamıyorum Reactions: Aserat
Aserat' Alıntı: Bir haftada Kadın, Öğretmen, Jet Sosyete, Mucize Doktor, Çukurova ve Survivor kaosu yalandı unuttuğum bir şey var mı. Genişletmek için tıkla ... Ben kendim İlker Kaleli tartışmasina ve BZÇ ye karıştım Bu sabahta başka bir konuda ufak bir kaos çıkardim yabancı dizilerde alperuz' Alıntı: İlk üç belli, dördüncüyü görelim diyorsun yani #TeamÇekirdek vs forumun geri kalanı @Aserat Genişletmek için tıkla ... Ben mesaj yazmada ilk sırada olabilirim. @Sherlock 'un Sali reyting konusu hem mesaj yazma hem de hit konusunda zirve olur Onun haricinde bence hepiniz geçen haftaya göre daha fazla mesaj yazdınız ki kendimde öyle olacağim kesin Yoksa benim de 2 tane konum 100 küsür mesaj yazma olmuş ya da 3 hatırlamıyorum
Bully Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 80,494 Reaksiyon puanı 57,667 Puanı 1,060 24 Şubat 2020 #63 kerim yavuz' Alıntı: ABC1 neden yok? Tv8 de yayınlıyorlar sonuçları Genişletmek için tıkla ... Tablo görünümünün, görselliğinin iyi olması bakımından Medyafaresi'ni tercih ediyoruz biz. ABC1'i merak eden bulabilir zaten çok da önemli değil. Medyaradar da veriyor.
kerim yavuz' Alıntı: ABC1 neden yok? Tv8 de yayınlıyorlar sonuçları Genişletmek için tıkla ... Tablo görünümünün, görselliğinin iyi olması bakımından Medyafaresi'ni tercih ediyoruz biz. ABC1'i merak eden bulabilir zaten çok da önemli değil. Medyaradar da veriyor.