21 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• İffet (Star)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Disko Kralı (TV 8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Cumartesi'nin reytinglerinde bu hafta neler oldu ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Yahşi Cazibe mi ? Keşanlı Ali Destanı mı ? Lale Devri mi ? İffet mi ? Şefkat Tepe mi ? Günün kazananı hangisi oldu ? Hangi diziler yükseldi ? Hangileri düşüş yaşadı ?
Kazanmak İçin Bir Dakika yeni gününde ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye alışıldığı gibi yine zirvede. Başarılı yarışma, özellikle son haftalarda rakiplerinin düşüşe geçmesinin ardından zirvede yalnız kaldı.

STV'de yayınlanan Şefkat Tepe, bu hafta iyice uçtu ve 2.sıraya kadar yükseldi. Bunca yapımın arasında gerçekten çok önemli bir başarı bu! Dizi A/B'de ise aynı başarıyı gösteremeyerek 23.oldu.

Lale Devri bu hafta özellikle A/B'de çıkışa geçti. Dizi, totalde 4. A/B'de ise 8.sırada tamamladı geceyi.

Birkaç hafta öncesine kadar zirve mücadelesi veren İffet, bu hafta yükselişe geçmiş olsa da eski performansından epey uzakta! Yine de dizi totalde 9. A/B'de ise 5.olarak kanalının en çok izlenen dizilerinden biri olma özelliğini sürdürdü.

Kanal D, bu hafta Keşanlı Ali Destanı'nın önüne Kazanmak İçin 1 Dakika'yı koydu. Fakat bu hamle Kanal D'yi yarışta ileri taşımak yerine geri götürdü! Kazanmak İçin 1 Dakika, özellikle totalde ilk 20'ye dahi girmekte zorlandı. Keşanlı Ali Destanı da bu durumdan kötü etkilenerek ciddi bir düşüş yaşadı.

Geçen hafta büyük sıçrama yapan Yahşi Cazibe bu hafta tekrar düşüşe geçti ve zirve yarışından yeniden koptu.

1 Erkek 1 Kadın günün gizli galibi oldu. Gecenin geç saatinde başlayan dizi A/B'de müthiş bir performans gösterdi ve en çok izlenen dizi oldu!

Akasya Durağı'nın gündüz tekrarı totalde 5.olarak büyük bir başarıya imza attı. Yalan Dünya'nın tekrarı da A/B'de ilk 10'a girerek iyi bir sonuç elde etti...

Son düzenleme:
daha önceleri iffeti izliyordum, keşanlı ali başladıktan sonra keşanlıyı kaçırmıyorum. keşanlı ali sıkılmadan izlenebilecek güzel bir film umarım reytinglerde hakettiği yeri alır. iffet ise arasıra göz attığım tekrarını izlemeye çalıştığım bir dizi , konusu çok sıkıcı arasıra tempo geliyor keçi boynuzu tadında, filmin geneli bakışmalarla ve boş sahnelerle geçiyor.

Yahşi Cazibeyi izledim,reklam aralarında da Yetenek Sizsiniz.

Geçen haftaya benzer sonuçlar gelir iffet iyice düşer yahşi cazibe 3. olabilir. kesanlı ali düşecektır.

yetenek sizsiniz biraz düsüs yasamis olsada rakipsiz bir sekulde zirvede

Sefkat Tepe ye helal olsun diyorum STV de 8 reyting alip 2. Olmak kolay birsey degil ama AB de biraz
daha düzelmesi sart.

Kesanli Ali bu haftada düsmüs saten su anda aldigi reytingleri bile hak Eden bir Dizi degil.

Yahsi cazibe bu hafta düsmüs düsmeyede devam edecektir.

Lale devri yükselise gecmis, kaybettigi izleyici diger dizilerden sIkIlIp Geri dönmüs

1 Erkek 1 Kadin Total de vasat ama AB de gayet iyi.

Iffet gecen haftaki gibi 9. Sirada

Yetenek Sizsiniz Türkiye her iki grupda da 1ci olmuş.
Şefkat Tepe Totalde 8 reyting almasıbeni şaşırtdı.AB`de 2 reytingde kalmış
İffet azıcık yükselmiş. Zirveyi hak eden bir dizi
1 erkek 1 kadın AB`de süper ötesi oranlar almış. Dizi gelecek haftalarda zirvede olsa hiç şaşırmam. Çok komik ve güzel bir dizi
Kanal D`nin yeni hamlesi işe yaramamış. Hem Kazanmak İçin 1 Dakika hem de Keşanlı Ali Destanı düşmüş. Dizi gelecek haftalarda tekrar eski saatine alınır.
Lale Devri istikrarlı şekilde devam ediyor
Yahşi Cazibe`nin senaryo değişikliği 2-3 bölüm işe yaradı. Herhalde sona kadar 3-4 reytingle devam ediyor. Eskiden Yahşi Cazibe izlerken insanı çok güldürüyordu. Şimdi azıcık tadı kaçmış.

Iffet'in az da olsa yükselmesine sevindim. Samanyolu'ya ve Sefkat Tepe ekibine tebrikler.

Ben dedim bu sbt stv yi birinci yapmadan rahat etmeyecek. dayan sbt birinci yapmana az kaldı
))))))))))

şefkat tepenin bu kadar yükselmesi şaşırtıcı

Yuh Şefkat Tepe 8 reytig almış ve Akasya Durağı tekrarı Totalde uçtu .Bir Kadın Bir Erkek müthiş reytingler almaya devam ediyor

Yahşi Cazibe bu reytinglerden aşağı hiç düşmedi düşmezde haftaya yükselir gibi geliyor bana yükselmezsede süpriz olmaz benim için

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün heyecan dolu bölümüyle 'İffet' zirvede yer almış… 'Yetenek Sizsiniz' ve 'Keşanlı Ali Destanı', 'İffet'in gerisinde kalmış. 'Focus' grubuna göre 'Keşanlı Ali Destanı'nın bu kadar gerilerde kalmasının sebebi rakiplerine göre çok daha geç saatlerde yayınlanmasıymış. Kanal D, 'İffet' ve 'Yetenek Sizsiniz'in karşısına 'Kazanmak İçin 1 Dakika'yı koydu, izleyici 'Keşanlı Ali'yi unuttu. 'Focus'a göre Kanal D, 'Ana Haber'den sonra, önce 'Keşanlı Ali'yi sonra 'Kazanmak İçin 1 Dakika'yı yayınlarsa daha doğru bir yapmış olacak… 'Focus' grubu, bu çok kaliteli dizinin daha yukarılarda olması gerektiğine inanıyor.
Dün akşam prime-time'a damgasını vuran program ise ATV Ana Haber oldu… Sevgilisi Ahu Yağtu'yu ailesinden istemek için İzmir'e giden Cem Yılmaz'ı görüntüleyen ATV, 'focus' grubunu o anlarda ekrana kilitlemiş… ATV, Cem Yılmaz'ı görüntülemekle kalmamış, Ahu Yağtu'nun babasıyla da röportaj yapmış. Bravo…
Sabah kuşağında çocuklara yönelik filmler ve komedi dizileri hayli 'focus'lanıyor. Bu yüzden prime-time'da ilgiyle izlenen 'Yahşi Cazibe' sabah saatlerinde de takip ediliyor. Michael Jordan'ın rol aldığı 'Space Jam' de hayli 'focus'lanmış.
Kanallar, öğle kuşağında hafta boyunca yayınladıkları iddialı dizilerin tekrarlarını verdi… Bu diziler arasında Kanal D'nin 'Yalan Dünya'sı zirvede yer almış…
ATV, 'Beşer Beşer'i yayından kaldırdı ama programın tekrarları bile inanılmaz ilgi görüyor… 'Focus' grubu soruyor ATV yanlış mı yaptı acaba?
TNT'de yayınlanan 'Gizli Saklı'da Ahu Tuğba'nın Yeşilçam'a yönelik zehir zemberek açıklamaları 'focus' grubu tarafından dikkatle izlenmiş…
Gece kuşağında '1 Kadın 1 Erkek', 'focus'a göre tam bir kahkaha tufanı şeklinde gidiyor. Dün gece, 2012'de dünyanın sonu gelecek iddiası üzerine yapılan espriler ilgiyle takip edilmiş…
Okan Bayülgen'in sunduğu 'Disco Kralı'nda ise 90'lar gecesi vardı… Tv 8'i açan 'focus'lular bir daha kanalı değiştirememiş… Çünkü çok güzel bir nostalji gecesi vardı dün Okan Bayülgen'de…
Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@sullmus
@ucankusfocus tv 8 OKAN BAYÜLGEN #bence90lar HARKULADEE MUHTESEMMM IZLEMEYENLER COK SEY KAYBETTI BU GECEEE

@hayat_ceyli
@ucankusfocus 'Disko Kralı'nı izlediğimi söylememe gerek yok artık sanırım?
90'lar zaman tüneline soktu bizi.

@MerveYilmaz17
@ucankusfocus su anda muck tekrarini izliyoruz! Ondan once yeteneksizsiniz izliyoduk

@onuryigitt
@ucankusfocus tarihin arka odası haberturk

@AhmetErtnc
@ucankusfocus kazanmak için 1 dakika kısa ve öz.Eğlenceli

@dursun_recep
@ucankusfocus Ferhundenin iyi niyetliligi yapmacik duruyor. Yinede iffet.

@Senaakcill
@ucankusfocus Star tv-İffet dizi sürükleyicii 😉

@bulutpasha
@ucankusfocus kanal d haber izlendi evde şimdide kazanmak için 1 dakika izleniyor daha sonrada keşanlı ali izlenir gecede okan bayülgen tv 8

@nhl145
@ucankusfocus sihirli annemsiz bi star istemioruz sihirli annem yoksa starda yok

@sery07
@ucankusfocus skyturk Dogan cüceloglu ile insandan insana ...

@dursun_recep
@ucankusfocus Beyaz yine güldürdü bizleri: Yalan Dünya TKR, Kanal D.

@Y_K_58
@ucankusfocus birazdan TRT3 de elazigspor - kartalspor macini izleyecegim.

@NiceAysel
@ucankusfocus su anda kralda tarkanin adimi kalbine yaz klibini izliyorum

Ben dedim bu sbt stv yi birinci yapmadan rahat etmeyecek. dayan sbt birinci yapmana az kaldı
))))))))))

Niye buna süpheli bakiyorsun anlamadim kardes, STV de tipki diger kanallar gibi 1. Olabilir. Hem sefkat Tepe nin izleyeni cok yani en azindan bnm cevremde izleyenler var ve cok begeniyorlar.