Yalı Çapkınında nasıl bir fandom var ise Uzak Şehir dizisi içinde o fandom oluşmuş. Diziyi bırakasım var artık. Çok kötü yorumlar var. Sanki senarist onlarmış gibi takılıyorlar. Dizi adına kötü bir durum.Uzak Şehir 22. Bölüm
TOTAL (1) : 16,45
AB (1) : 10,65
ABC1 (1) : 15,22
Survivor 97. Bölüm
TOTAL (6) : 3,54
AB (8) : 2,59
ABC1 (6) : 3,11
Kızıl Goncalar 45. Bölüm
TOTAL (8) : 3,02
AB (2) : 4,11
ABC1 (5) : 4,42
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 53. Bölüm
TOTAL (9) : 2,98
AB (10) : 2,02
ABC1 (10) : 2,53
Tam tersi olması gerekmiyor mu sence de? Seyirci mi diziyi yazıyor yoksa senarist mi?seyirci ile inatlaşmaya devam ederse sonu Yalı Çapkını gibi olur.![]()
Seyirci bazı olayları istemiyor ve cidden kötü duruyor ekranda. Öyle sahnelere hiç gerek yok. Yazmamalılar. Reytingleri de düşmüş zaten.Tam tersi olması gerekmiyor mu sence de? Seyirci mi diziyi yazıyor yoksa senarist mi?
O zaman hiçbir diziye senarist koymasınlar. Nede olsa seyirciler yazıyor. Bırakalım da senaristler kendi dünyalarını anlatabilsinler.
Seyirci çok istiyor ise kendi yazabilir.
İşte buna biz karar veremeyiz onu diyorum.Seyirci bazı olayları istemiyor ve cidden kötü duruyor ekranda. Öyle sahnelere hiç gerek yok. Yazmamalılar. Reytingleri de düşmüş zaten.![]()
Tabii ki ama inatlaşırsan seyirci ile sonları YALI Ç. gibi olacak, net.İşte buna biz karar veremeyiz onu diyorum.
İnatlaşma değilde sevmezsen izlemezsin diyorum ben. Seyirci için bir zaman sonra senaryo değişince de çok yavan kalıyor. Her zaman senaryoya sadık kalmak iyidir. İstemezsen izlememek yine sende zaten. Senaristi zorlamak manasız geliyor.Tabii ki ama inatlaşırsan seyirci ile sonları YALI Ç. gibi olacak, net.![]()
Katılmıyorum. Her senarist doğru şey yazmıyor ki, tepki çok alırsa tabii ki değiştirmeli.İnatlaşma değilde sevmezsen izlemezsin diyorum ben. Seyirci için bir zaman sonra senaryo değişince de çok yavan kalıyor. Her zaman senaryoya sadık kalmak iyidir. İstemezsen izlememek yine sende zaten. Senaristi zorlamak manasız geliyor.
Sorma aga, yok Gülizar anne yok gülizar abla, bi susun ulan. Çok biliyosanız gidin Ay Yapım'a senarist olun ...Yalı Çapkınında nasıl bir fandom var ise Uzak Şehir dizisi içinde o fandom oluşmuş. Diziyi bırakasım var artık. Çok kötü yorumlar var. Sanki senarist onlarmış gibi takılıyorlar. Dizi adına kötü bir durum.