21 Nisan 2025 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 53. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Uzak Şehir 22. Bölüm
TOTAL (1) : 16,45
AB (1) : 10,65
ABC1 (1) : 15,22

Survivor 97. Bölüm
TOTAL (6) : 3,54
AB (8) : 2,59
ABC1 (6) : 3,11

Kızıl Goncalar 45. Bölüm
TOTAL (8) : 3,02
AB (2) : 4,11
ABC1 (5) : 4,42

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 53. Bölüm
TOTAL (9) : 2,98
AB (10) : 2,02
ABC1 (10) : 2,53

Uzak Şehir 22. Bölüm
TOTAL (1) : 16,45
AB (1) : 10,65
ABC1 (1) : 15,22

Survivor 97. Bölüm
TOTAL (6) : 3,54
AB (8) : 2,59
ABC1 (6) : 3,11

Kızıl Goncalar 45. Bölüm
TOTAL (8) : 3,02
AB (2) : 4,11
ABC1 (5) : 4,42

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 53. Bölüm
TOTAL (9) : 2,98
AB (10) : 2,02
ABC1 (10) : 2,53
Yalı Çapkınında nasıl bir fandom var ise Uzak Şehir dizisi içinde o fandom oluşmuş. Diziyi bırakasım var artık. Çok kötü yorumlar var. Sanki senarist onlarmış gibi takılıyorlar. Dizi adına kötü bir durum.

• Güldürdün
Reactions: Alemdar and cookies
Uzak Şehir, senaristin o hamlesi olmasa belki de 20 reytingi zorlayacaktı. Yeni bir rekor fırsatı tepilmiş oldu

Kızıl Goncalar'ım 4.42'ye yükselmiş, haftaya büyük finali 6 alır inşallah en az. :bhr:
Survivor 2.59 alarak yine kötü gitmiş. :D
Selahaddin Eyyubi 2.02'ye düşmüş. Final haberi kapıdadır.
Uzak Şehir keskin düşüşler yaşamış, halen çok iyi ama seyirci ile inatlaşmaya devam ederse sonu Yalı Çapkını gibi olur. :D

seyirci ile inatlaşmaya devam ederse sonu Yalı Çapkını gibi olur. :D
Tam tersi olması gerekmiyor mu sence de? Seyirci mi diziyi yazıyor yoksa senarist mi?
O zaman hiçbir diziye senarist koymasınlar. Nede olsa seyirciler yazıyor. Bırakalım da senaristler kendi dünyalarını anlatabilsinler.
Seyirci çok istiyor ise kendi yazabilir.

Tam tersi olması gerekmiyor mu sence de? Seyirci mi diziyi yazıyor yoksa senarist mi?
O zaman hiçbir diziye senarist koymasınlar. Nede olsa seyirciler yazıyor. Bırakalım da senaristler kendi dünyalarını anlatabilsinler.
Seyirci çok istiyor ise kendi yazabilir.
Seyirci bazı olayları istemiyor ve cidden kötü duruyor ekranda. Öyle sahnelere hiç gerek yok. Yazmamalılar. Reytingleri de düşmüş zaten. :D

Tabii ki ama inatlaşırsan seyirci ile sonları YALI Ç. gibi olacak, net. :D
İnatlaşma değilde sevmezsen izlemezsin diyorum ben. Seyirci için bir zaman sonra senaryo değişince de çok yavan kalıyor. Her zaman senaryoya sadık kalmak iyidir. İstemezsen izlememek yine sende zaten. Senaristi zorlamak manasız geliyor.

İnatlaşma değilde sevmezsen izlemezsin diyorum ben. Seyirci için bir zaman sonra senaryo değişince de çok yavan kalıyor. Her zaman senaryoya sadık kalmak iyidir. İstemezsen izlememek yine sende zaten. Senaristi zorlamak manasız geliyor.
Katılmıyorum. Her senarist doğru şey yazmıyor ki, tepki çok alırsa tabii ki değiştirmeli. :D

• Okudum
Reactions: TenTen
Yalı Çapkınında nasıl bir fandom var ise Uzak Şehir dizisi içinde o fandom oluşmuş. Diziyi bırakasım var artık. Çok kötü yorumlar var. Sanki senarist onlarmış gibi takılıyorlar. Dizi adına kötü bir durum.
Sorma aga, yok Gülizar anne yok gülizar abla, bi susun ulan. Çok biliyosanız gidin Ay Yapım'a senarist olun ...

• Aynen
Reactions: TenTen

Bu alana bir cevap yazın...