21 Nisan 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
#KuruluşOsman
Total : 12,62 (1)
AB : 10,56 (1)
ABC1 : 13,20 (1)

#Masumiyet
Total : 5,58 (7)
AB : 6,92 (2)
ABC1 : 6,72 (3)

#BenimAdımMelek
Total : 4,19 (10)
AB : 3,76 (8)
ABC1 : 3,90 (10)

#DoğduğunEvKaderindir
Total : 3,72 (13)
AB : 3,96 (7)
ABC1 : 4,35 (9)

#SeniÇokBekledim
Total : 1,69 (31)
AB : 1,80 (26)
ABC1 : 1,76 (25)

#Emanet
Total : 3,22 (15)
AB : 1,98 (24)
ABC1 : 2,38 (19)

Not: Sadakatsiz-KanalD sette virüs vakaları nedeniyle yayınlanmadı.

Kaynak: Deniz TURAL twitter

Masumiyet günüm yanlış diye bağırıyor. Sadakatsiz olmayınca alması gereken oranlara ulaşmış. İnşallah seneye Cumartesi veya Pazar'a koyarlar 🙁

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Kuruluş Osman
tüm gruplarda zirvede yer aldı.

Sadakatsiz dizisinin yokluğunu iyi değerlendiren Masumiyet tüm gruplarda ciddi bir yükseliş yaşayarak günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu.

Benim Adım Melek tüm gruplarda ilk 10 içerisinde yer aldı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisi geçtiğimiz haftaya göre AB grubunda yükseliş yaşadı.

Yeni gününde yayınlanan Seni Çok Bekledim listenin çok gerisinde kaldı.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens ve ilgili herkes
------

@MEnes hangi dizinin reytingini merak ettin acaba?

Son düzenleme:
Foruma ilk girdiğimde karşıma bu konu çıktı ve yanlışlıkla tıkladım, sonra gittim Pazartesi konusunu buldum...
Yani çok da merak ettiğim söylenemez bugün hangi dizinin kaç reyting aldığı...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Foruma ilk girdiğimde karşıma bu konu çıktı ve yanlışlıkla tıkladım, sonra gittim Pazartesi konusunu buldum...
Yani çok da merak ettiğim söylenemez bugün hangi dizinin kaç reyting aldığı...
Pazartesi konusuda benim mıntıkam
onda neye baktın 😱
Bu geçici olarak açtığım bir konu oldu

Reactions: 12.Adam and MEnes
Çukur ne yapmış, Maraşlı ne yapmış diye baktım...

Bu arada her yeri ele geçirdin be, dur artık...
Tabi ya Çukur 🤦🏻‍♀️
Ben ele geçirmiyorum, benden rica edinilen konuları açıyorum
yaz aylarında Reyting konularını açmaya pek yanaşan olmuyordu. Yeşil olduğum an Bully'de sınava odaklanacaktı ve tüm yükü bana yıkıp gitmişti, ondan sonra kadrolu açan olduk

Reactions: 12.Adam and MEnes
Bu sene o da final verecek ve zaman çizelgem iyice boşalacak...

Anladım... O zaman senin bu yardımsever koca yüreğini tebrik etmek lazım...

Reactions: Dosi
Sadakatsiz kitlesi ile Masumiyet kitlesinin aynı olduğu bir kere daha belli oldu. Acaba FOX, hangi akılla diziyi Çarşamba'ya koydu? Gün içinde dram, gerilim, entrika vs. açığı vardı da biz mi bilmiyoruz?

Gün değiştirse diyeceğim ama bu saatten sonra fayda etmez, zaten kanalında boş günü yok. Umarım haftaya bu oranlarını korur ve 5+ almaya devam eder.

Reactions: Carpe Diem
Çok ilginç Sadakatsiz'in olmayışı Masumiyet dışında kimseye yaramamış, aksine Masumiyet dışında tüm dizilerde düşüşler söz konusu, yükseliş yaşayacaklarına. 😱

Masumiyet AB'de 3 reyting birden artmış neredeyse. Demek ki dizide potansiyel var ama diğer dizi bunu göstermesine izin vermiyor. Sırf kanalın yanlış gün tercihi için harcanacak, bu yüzden bitecek biterse de.

DEK ölmüş de ağlayanı yok, 50 bölümü gördürür mü Acun tartışılır.

50 bölümü görmeyecek zaten. Onur Güvenatam 4-5 bölüm sonra bitiyor dedi.

Masumiyet AB'de az fazla yükselse 3 ABC'de 2 reyting yükselecekmiş. Twitter'daki bazı izleyiciler ne bekliyordu acaba Sadakatsiz'in 10-11 reytingini birden alıp 14-16-16 falan almasını mı beklentinin altında demişler anlamadım.
Bu arada dizinin Sadakatsiz yüzünden böyle gittiği belli. Buralarda harcanacağına salı olsa çok daha iyi izlenecektir.

DEK, AB'de biraz yükselmiş ama Sadakatsiz'in yokluğunda 1 reyting kadar yükselmesini beklerdim. Daha dün 7 bandında dolanan bir dizi eğer buralara kadar düştüyse yolun sonunda olduğu apaçık belli. Final kararı gayet yerinde yani.

Star'ın rezilliği hakkından yüksek bile almış. Ama AB'de 0.5, Total'de ve ABC'de neredeyse 1 reyting düşmesi beni çok mutlu etti. Tüm gruplarda 1 alması da bir şeydir.

Benim Adım Melek de Sadakatsiz'den pek izleyici çalamamış Total ve ABC'de düşüş yaşamış ama ona rağmen çok güzel gidiyor.

Reactions: Carpe Diem