Olaya Survivor gözünden bakarsan 12-13 rating pek düşme olmuyor.
Zaten yayınlanan kısımları niye paylaşıyorsun be 2 gündür heyecanlanıyorum boşuna.
45+ da portakal 1.Zaten yayınlanan kısımları niye paylaşıyorsun be 2 gündür heyecanlanıyorum boşuna.
Kadın kısmında Zuhal kaç almış.45+ da portakal 1.
DE grupları ne izliyor çok merak ettim, baksana bi.
Ben sadece üzülüyorum artık Amerika'da bile Survivor izlenmiyor. Keşke gençlerimiz şunları izleyeceğine hazır evdeyken IMDb 100 listesini izlese, ne biliyim TRT2'de çok güzel yapımlar var onları izle. BOOOOŞŞŞŞŞ.@mrt-06 Survivor'ın reytingleri karşısında çökmüş
Çekemeyen başka ülkeye gitsin yallahBen sadece üzülüyorum artık Amerika'da bile Survivor izlenmiyor. Keşke gençlerimiz şunları izleyeceğine hazır evdeyken IMDb 100 listesini izlese, ne biliyim TRT2'de çok güzel yapımlar var onları izle. BOOOOŞŞŞŞŞ.
Bu troll Emre güldürdü atıp geçiştiriyor bizi, resmen Pembe'nin şu hareketini yapıyor bizde.Kadın kısmında Zuhal kaç almış.
Toplum örf ve adetimize ters programı izleyenler asıl başka ülkeye.Çekemeyen başka ülkeye gitsin yallah
Seni yobazToplum örf ve adetimize ters programı izleyenler asıl başka ülkeye.
trt de ferhunde hanım dizisi var pembe çok genç 😱Bu troll Emre güldürdü atıp geçiştiriyor bizi, resmen Pembe'nin şu hareketini yapıyor bizde.@xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 78916
Ekli dosyayı görüntüle 78917
Tamer Karadağlı'nın gençliği çok fena.trt de ferhunde hanım dizisi var pembe çok genç 😱
Gurur duydum.Seni yobaz
Şu an da çok yaşlı göstermiyor.trt de ferhunde hanım dizisi var pembe çok genç 😱
Reisim bana dokunmaz.inşallah hızır reyis kafasına sıkar @Bully nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?