aga bulent ersoxv tek ızlemet
benim sizin dizinize bir lafım yok ayrıca beren saatide hatırla sevgilide bayılarak izliyordum(hamileyken ahmetle karşılaşma sahnesini hiç unutamam)
problem şu her hafta revan başta olmak üzere siz vadiye çakıyosunuz
İntikamda geçen haftalarda 15 dk veriyodu üstelik 6 alıyodu özeti ab'de.. Yeni bölümde ikiside aynı yani 3 kuşAk.. 45'de değil 14.3 = 42 dk..
Bi kere bana kardeşim falan deme.vadiden 20 dk nerdeyse az reklama girmiş ben reklamları takmam ama bazıları reklam reklam diye tutturunca mecbur cevap yazıyoruz e güzel kardeşim vadi reklamıyla bile senin yeni bölümünü geçti daha ne reklamından bahsediyon
Emre yazmadan yazayım ZFKO'nun 1 reytingini ekle.
Bi kere bana kardeşim falan deme.
ikincisi sbt'nin bu gerçek dışı reytingini takan yok.
özette bi uzun reklam veriyor. Yeni böşümde 14 lük.
sana zaten kardeşim falan demiyorum benim senin gibi bi kardeşim yok
orda genel olarak kardeşim dedim merak etme
sanki tns de durum farklısizin dizi öyleyse bilemem vadi 15-16-17 ye kadar yolu var
23:30 - 23:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.9 , 2) STAR: 4.87 , 3) ATV: 3.92 , 4) FOX: 1.96 , 5) KNLTRK: 0.99
Galip ilk hafta hatrını böyle yüksek alıyo haftaya düşer
4 ve 11 nisan persembe günü Fenerbahce'nin avrupa macı var, startv sence nasıl bir politika cizer ? Popstari baska bir güne alırlar mı acabaLale Devrine diyorduk ama Popstar sabah namazında bitecek galiba.
zaten 50-60 dk lik dizi reklam ıa çok düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?