1 ay demiştik. 😁Tamam yarından itibaren, süresi kaç
1 ay demiştik. 😁Tamam yarından itibaren, süresi kaç
Artık çok geç 😁😁Yapma, yapma dur
Biz de verilen söz şeref niyetindedirYapma, yapma dur
Tamam 24 Aralık'a kadar1 ay demiştik. 😁
Artık çok geç 😁😁
Bazı sözler tutulmamalıBiz de verilen söz şeref niyetindedir
------
Tamam 24 Aralık'a kadar
Senin değil, @TenTen ’in seçmesi gerekiyordu. Çok fazla sana imkanlar ve seçenek sundu. Siz bu işi çözemediniz dediğim gibi.Ben Komutan MHY koymayı seçtim, kimse bana nasıl hangi şartlarda koyacağımı demedi, zaten her şartta görmek irrite ediyor, böyle bile@TenTen @Dosi
Nasıl olmuş ? @Polat Şaşmaz
Senin pp'de görünce şu şekil yakınlaştık Mert Hakan ileBen Komutan MHY koymayı seçtim, kimse bana nasıl hangi şartlarda koyacağımı demedi, zaten her şartta görmek irrite ediyor, böyle bile@TenTen @Dosi
Nasıl olmuş ? @Polat Şaşmaz
O sinir oluyor gibi. 😊Senin değil, @TenTen ’in seçmesi gerekiyordu. Çok fazla sana imkanlar ve seçenek sundu. Siz bu işi çözemediniz dediğim gibi.
Sen FB logosu yerine gidip GS rengi barındıran bir görsel seçmişsin. Burada bir iddia olayı veya senin hoşuna gitmeyen bir görsel olarak algılamıyorum açıkçası.
Ya FB logosu yada 6-0 fotosu olsa işte o zaman gerçek bir iddia olmuş olurdu. Bu baştan salma olmuş
aynen sinir oluyordur.O sinir oluyor gibi. 😊
Dediğini de yaptı sonuçta. Evet biraz baştan salma oldu ama bunada sinir oluyor. 😅 Daha üstelerdim de o kadar konuşmuşluğumuz var. Böyle olsun bu sefer 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?