21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu arada Galip Derviş gerçekten iyi gidiyor. 45-60 dakika bile olsa dizilerin ayakta kalabileceğin gösteriyor gerçekten. Her dizi onun kadar olsa işte asıl kıyasıya mücadeleyi o zaman seyrederiz. Bir gecede 3 dizi, 8 kanal. Bu dizilerin arasından hangileri sıyrılıp 1. olabilir acaba?

O kadarlık yayınla çok iyi oran almış. Demekki Kanal D memnun ki değiştirmiyor. Ben eminim 23.00`te çok daha iyi gider. Totalde 4+, A/B`de 6`yı devirir. Bu dizinin geçen sene oranlarına bakan çok rahat anlar bunu. PT2 dizisi. 8 almışlığı bile var.

Galip Derviş süper part 2'de olsa uçar Ab'de

Kulağım çınladı gerçektende öylesine takılıyoruz Sbt sonuçlarına ciddiye alınacak bişey yok zaten ama nedense pazartesi Sbt'ye inanasım geliyo Karadayı 2 gruptada 1'inci oluyo

pazartesi hep birlikte sbt ciyiz
aslında bir kaç reyting şirketi olsada her gün birini övsek ama sayı konusunda sıkıntı var dön dolaş iki şirket
)

galip derviş başlarda ilginçti arada bir bakıyordum artık sıkmaya başladı yani konuyu çözdük sonunda derviş bir şekilde çözüyor olayı heyecan sıfır

galip derviş sakın değişmesin yoksa ben izleyemem
yani ben 23:15ten sonra dizi izlemeyi sevmem ve izlemem o yüzden bırakmak istemiyorum böylesi çok daha iyi benim için hem gayet te iyi gidiyo dizi total 3 ab 4.8

Son düzenleme:
galip derviş sakın değişmesin yoksa ben izleyemem
yani ben 23:15ten sonra dizi izlemeyi sevmem ve izlemem o yüzden bırakmak istemiyorum böylesi çok daha iyi benim için hem gayet te iyi gidiyo dizi total 3 ab 4.8

23. 15 hürremin bitiş saati değil mi aynı zamanda
saatin bayağı ilginç

show tv perşembe akşamları yabancı dizi yayınlamalı revenge,the o.c. ve ı m sorry ı love you yu yayınlamalı zaten hepsi 45 er dk 3 saat tutar işte hem sosyal medyada ses getirir reyting almasa da hem de millet orjinallerini görüp bizimkilere ''bunlar ne ıyyyykk'' der

bunu show tv ye ilet @mrt-06

2010 yılında haftasonu haber öncesi yayınlıyordu bir yabancı dizi ama ilk 100'e giremedi haftalarca yayından kaldırdı Show TV en son.

Bak senin için açıklama yapim kıymetini bil
)) beyazsoy gibi '
))' bu hareketide yapim
) .Dün vize sınavlarım bittikten sonra Çanakkaleden memlekete geldiğim için olabilir mi?

)) beyazsoy gibi '
))' bu hareketide yapim
) .Dün vize sınavlarım bittikten sonra Çanakkaleden memlekete geldiğim için olabilir mi?

Esra erolun yükselişi takdire şayan

)) beyazsoy gibi '
))' bu hareketide yapim

olabilir olabilir herşey olabilir insanlık hali

ama zamanın yoksa madem ya hiç yazmayacaksın yada tam yazacaksın işine gelen kısmı yetiştirebildin de işine gelmeyen kısma gelincemi zamanın tükendi?

ama zamanın yoksa madem ya hiç yazmayacaksın yada tam yazacaksın işine gelen kısmı yetiştirebildin de işine gelmeyen kısma gelincemi zamanın tükendi?

İşine gelmediğim kısımları göster cevap verim huzurlu yatamıcan yoksa bu gece sen
)

İşine gelmediğim kısımları göster cevap verim huzurlu yatamıcan yoksa bu gece sen
)

birde forum takılmasa izin verse yazacağızda foruma takıldık

işime gelmeyen değil işine gele yer dedim
sen zamanım yoktu o yüzden tam açıklayamadım dediğine göre konuyuda biliyorsundur umarım