21 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

aga haklılar tabi o akdar uğraştık kareografi için adamlar reklam koyuyo haklılar

Eyvah Düşüyorum geçen sezona göre çok gerilerde kalıyor.

Muhtesem Yüzyil yine rahat bir sekilde iki grubtada zirvenin sahibi olmus. Dizi AB de 15 Reytinge dayanmis ama Total de yine 11 Reytingi görememis ama Sehzade Mustafa nin ödürülecegi Bölümde bir rekor bekliyorum hele AB grubunda.

Kuzey Güney güclü rakibi karsisinda iyi direniyor. Dizi Total de 6 AB de 7.5 Reytingle 3.olmayi basardi. Dün Aksam Sakarya Forat in reklamlarinda bir göz attim, Kivanc in oyunculugu tavan yapmis resmen!

Pis Yedili bir komedi-cocuk dizisi olmasina ragmen Total grubunda 5 Reytingi gecerek Kanalinin yüzünü güldürüyor. Bu dizi baska bir gün yayinlansa 7 Reytingi rahat görür.

TNS de Reytingleri aciklanmayan Sakarya Firat Total grubunda TRT nin en fazla izlenen dizisi olmaya devam ediyor. Ilk Bölümünden beri heyecanla takip ettigim dizide heyecan tavan yapmis durumda diyebilirim ve sunuda ekliyorum bu dizi Büyük kanallarin birinde olsa zirve mücadelesi verirdi.

Alemin Kirali Carsamba günüde toparlayamadi. Atv bu diziyi carsamba ya koyarken Pis Yedili den izleyici calabiliriz diye düsünmüs galiba ama olmadi....

Pis Yedili'nin son 1 saatini izledim, beğendim

İzlemeye devam edicem Pis Yedili'yi

Alemin kıralı iyi gitmiş atvyi rahatlıkla idare eder ilk haftadan 3.5 reyting aldı daha ne yapsın

muhteşem yüzyıl akşam okadar heyecenlı bitti ki yani en heyecanlı finaldi nedense aslında son sahnelerde bir şey oluyo akşam rüstem ağa firuzeyi öldüreck mi , nigar kızını öğrendi , mehmete ok sapladılar çok heyecanlı bitti , yalan dünya pazartesiye alınmış eğer kg cumaya alınırsa arka sokaklar da çarşambaya myın absi dahada artar 16-17lere çıkar

yorumum;
muhteşem yüzyıl yine her iki gruptada ilk ikiyi kapatmış totalde 10.78 reytingle 26share abde 14.96 reyting ve 37share almış.
kuzey güney her iki gruptada 3.olmuş totalde 6 abde 7.52 reyting alarak iyi gitmiş.
pis yedili totalde 5.7 reytingle 4. abde 3.63 reytingle 11.olmuş.
alemin kıralı totalde 3.5 reytingle 16. abde 2.77 reytingle 21. olmuş.

firuze ölmicek merak etme o boynundaki bişi simgesi rüstem anladı