21 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ya aga kuzey nereye geçiyo hali ortada

- - - Ekleme - - -

Karadayı iyice coşar 10 u rahat geçer hs de

Pis 7li totalde 6,4 ratingle Sakarya Fırat'ın ensesinde!

- - - Ekleme - - -

Kuzey Güney reklama girdi, total grubunda ikincilik 6,7 ratingle Sakarya Fırat'a geçti!

sakarya fırat bugün çok güzel gidiyor...ama 15 likler hala düşük bana göre sbt şişirmesi gereken diziyi es geçiyor....çd indim yarin bahçasına yı koysana bir....orhan hakalmaz sakarya fırat türküsü...

- - - Ekleme - - -

sakarya fırat bitti .....22.30....

Buyur aga

Moderatörün son düzenlenenleri:
sf bitti şimdi beyaz dayım.... şu hatce gerçekten güzel kızmış be... destere haklıymış...nerlerdesin destere...

Kuzeyin oranlarına bak ya. Kesinlikle Cuma olmalıydı

Beyaz TV'de Kurtlar
Vadisi'nin tekrarı 00.40
ratingle izleniyor. Bu
kanalın ortalama rating
performansının tam 4 katı

Pis Yedili gece biterken kendine gelmeye başladı. totalde 6.70 ratingle üçüncü sıraya çıktı
Kuzey Güney totalde 7.,87, AB'de 9.20 ratingle ikinci sırada
Muhteşem Yüzyıl'ın duracağı yok. An itibariyle AB'De 16,32, totalde 12.96 ratingle açık ara birinci sırada

- - - Ekleme - - -

Beyaz TV'de Kurtlar
Vadisi'nin tekrarı 00.40
ratingle izleniyor. Bu
kanalın ortalama rating
performansının tam 4 katı
Bende izliyorum

- - - Ekleme - - -

TRT'De Avrupa Avrupa'nın tekrarı 1.70 ratingle izleniyor. Fox'un filmi Arayıcının efsanesi 1.20 ratingte.
STV'deki Maceracı 00.78 ratingle izleniyor
Flash TV son on yıl içinde belki de ilk kez ilk on kanal arasına girdi. Küstüm Show 00.33 ratingle 10. sırada

Kuzey Güney AB grubunda zirveye en yakın dizi! Şuan 9,7 ratingle 2. sırada!
Total grubunda Muhteşem Yüzyıl 12,8 ratingle liderliğini sürdürüyor! Kuzey Güney 7,9 ratingle takipte!

bugün herkes polatın bırakacağını konuşuyor....yarın vadi baya bir güzel patlama yapacak....