21 Kasım 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Kanıt (Kanal D)

• Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 3 27.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Ömür Yetmez (Star)

• Al Yazmalım (ATV)

• Kalbim Seni Seçti (ATV)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 18.2%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Yer Gök Aşk'ı izledim. Muhteşem , süper bir bölümdü.. Özellikle son sahne ( Havva & Yusuf ) Karşılaşma çok çok iyiydi.. Aldığı reytingde çok iyi 8 reytinge çok çok yaklaşmış ! Tebrik ederimmm
)

Acun popülaritesini yitirmeye başladı gibi (baldır bacaktan bıktık artık)
Al yazmalımın ratingleri Ay Yapıma yakışmmıyor, atv pazartesi çok zayıf kalmaya başladı
Arka Sokaklara hiç seyretmedim ancak istikrarına hayranım

Annleri ile Kızlarını beğenmeyen star'ın yeni dizisini hali ortada (totalde 24.) daha beter olmasını umuyorum

Dogus Grubu kendi etti, kendi buldu diyebiliriz. Anneler ile Kizlari dizisinin reytinglerini mumla arar.

Bu arada "Yer Gök Ask" ankette birinci

leyla ile mecnunu izledim çok komikti ama nedense abdede totaldede göremedim bu kadar çok sevilen dizinin ilk 100'te olmaması çok garip değilmi ?

Kanıt dizisinin çok izlenmesine şaşırıyorum. Kanıt'ı yurtdışı örnekleriyle karşılaştırdığımızda onların onda biri ya eder ya etmez, dizi algısı çok gelişmiş olan Türkiye'de Kanıt'ın beğenilmesi şaşırtıcı. Açıkçası CSI:NY, endgame, criminal minds, rizzoli&isles gibi dizileri görünce insanın hiç Kanıt izleyesi gelmiyor, Kanıt severlere yukarıda saydığım dizileri internetten takip etmelerini öneririm.