21 Eylül 2014 Pazar ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400356128.jpg

ABD'de bomboş geçen Cuma ve Cumartesi gecelerinin ardından Pazar gecesi biraz daha önemliydi.

CBS'te ve NBC'de yayınlanan maçlar çok yüksek reytingler alırken günün asıl merak edilen konusu ise CBS'in yeni dizisi Madam Secretary ve geri dönüş yapan The Good Wife'ın alacağı reytingler idi.

Madam Secretary ilk bölümüyle 2.0 reyting ve yaklaşık 15 milyon toplam izleyiciyle oldukça iyi bir başlangıç yaptı fakat bu başarıda yüksek reytingli maç yayının etkisinin büyüklüğü tartışılmaz. Dizinin aynı başarıyı sürdürüp sürdürmeyeceği merak konusu.

Eleştirmenlerin favorisi, Julianna Margulies'e bu sezon Emmy kazandıran The Good Wife ise reytinglerde yine kötü bir görüntü çizdi. Geçen sezon 1.5 reyting ile başlayan dizi, bu sezon ise 1.3 reyting ile başladı. Yine de CBS'in diziye prestij dizisi olarak baktığını ve düşük reytinglerini pek umursamayacağını söylemek mümkün.

Düzeltme: The Good Wife'ın reytingi güncelleme sonrası 1.3'ten 1.4'e yükseldi.

Fox ve ABC yarışa gelecek hafta dahil olacak. Fox'un animasyon kuşağı tekrarlarının iyi gittiğini söyleyebiliriz.

ABD'de asıl reyting savaşları ise yarından itibaren başlayacak. Yarın pek çok yeni dizi başlayacak ve hit diziler geri dönüş yapacak. Özellikle The Big Bang Theory, The Voice ve Gotham arasındaki yarış şimdiden büyük merak konusu.

Not: Reytingler en son reytingler değil, yaklaşık rakamlar. Bazı yapımlarda küçük güncellemeler olabilir, güncellemeler için yarın sabah tekrar kontrol edebilirsiniz listeyi.

TimeNetShow18-49 Rating18-49 ShareViewers Live+SD (million)
7:00PMCBSNFL Overrun (7:00PM-8:04)9.03226.99
ABCAmerica's Funniest Home Videos - Tekrar0.934.94
FOXBob's Burgers - Tekrar0.821.88
7:30PMFOXThe Simpsons - Tekrar0.932.16
NBCFootball Night in America0.832.43
8:00 PMNBCFootball Night in America3.7119.95
CBS60 Minutes3.51017.87
FOXThe Simpsons - Tekrar1.343.03
ABCOnce Upon A Time - Tekrar0.823.20
8:30PMNBCSunday Night Football (8:30 - 11:00PM)7.82319.66
FOXFamily Guy - Tekrar1.342.83
9:00PMCBSMadam Secretary - YENİ DİZİ2.0514.75
FOXFamily Guy - Tekrar1.443.05
ABCResurrection - Tekrar0.723.13
9:30PMFOXAmerican Dad1.543.03
10:00PMCBSThe Good Wife - 6. Sezon Açılışı1.4411.06
ABCRevenge - Tekrar0.622.58

Kanal SıralamalarıNBCCBSFOXUNIABC
18-49: Rating/Share5.6/163.8/111.2/40.7/20.6/2
18-34: Rating/Share4.7/162.9/101.1/40.6/20.4/2
Toplam izleyici (milyon)14.3117.442.732.053.06

Son düzenleme:
60 minutes 😱

Madam Sekreter maç ve haberden sonra iyi gitmiş ama reytingi baya düşükmüş 😕

Görünen o ki henüz Amerikan seyircisinin zevklerini denememişim, müsait olduğum bir vakit kendi yasalarımdan çıkıp listeye göre hareket etmeyi deneyebilirim. :D

Görünen o ki henüz Amerikan seyircisinin zevklerini denememişim, müsait olduğum bir vakit kendi yasalarımdan çıkıp listeye göre hareket etmeyi deneyebilirim. :D
NFL falan mı izleyeceksin? :D

60 minutes 😱

Madam Sekreter maç ve haberden sonra iyi gitmiş ama reytingi baya düşükmüş 😕
İyi bence yine. Yalnız CBS stratejik hata yapıyor gibi erkek yapımı olan maç üstüne kadın dizisi denilebilecek kadınların yoğun olarak izleyebileceği diziler koyuyorlar. :):)

Gerçi erkek dizileri olan polisiyeleri zaten yüksek reyting aldığından gerek duymuyor olabilirler. :D

İyi bence yine. Yalnız CBS stratejik hata yapıyor gibi erkek yapımı olan maç üstüne kadın dizisi denilebilecek kadınların yoğun olarak izleyebileceği diziler koyuyorlar. :):)

Gerçi erkek dizileri olan polisiyeleri zaten yüksek reyting aldığından gerek duymuyor olabilirler. :D
Cbs zaten stratejik hatayı nfl maçları yayınlarını alarak yaptı :X adamlar zaten zirvedeydi, ne gerek vardı maça? Finalinin yayın hakkını al işte :X (sanırım öyle bişey var onlarda)

Cbs zaten stratejik hatayı nfl maçları yayınlarını alarak yaptı :X adamlar zaten zirvedeydi, ne gerek vardı maça? Finalinin yayın hakkını al işte :X (sanırım öyle bişey var onlarda)
Fazla reytingin zararı olmaz yayın haklarına pek hakim değilim ama almaları normal yani herkes daha fazlasını ister. :D

bizim izlediğimiz diziler hangi gün yayınlanıyorki?
outlander ,ray donovan, utd, hell on wheels, hiçbirine rastlamadım ?

Fazla reytingin zararı olmaz yayın haklarına pek hakim değilim ama almaları normal yani herkes daha fazlasını ister. :D
Azla yetinmeyen çoğu hiç bulamazmiş :X seyircisini karmaya yapmaya karar vermiş belli. SüperGirl ısmarlamasından belli, herkeslere hitap etme peşinde:X şuan en uzak oldugum kanal cbs komedilerini de izlemiyorum hımym den sonra. Tek umudum şu Maggie Q 'lu dizisi ama başrol olan adam sıkıntı, abdest mi alacak premier gecesi napcaksa yapsın Maggie'me yazık olacak :F @sokak sanati

haftaya pzar revenge de olacak tabloda:Z
Azla yetinmeyen çoğu hiç bulamazmiş :X seyircisini karmaya yapmaya karar vermiş belli. SüperGirl ısmarlamasından belli, herkeslere hitap etme peşinde:X şuan en uzak oldugum kanal cbs komedilerini de izlemiyorum hımym den sonra. Tek umudum şu Maggie Q 'lu dizisi ama başrol olan adam sıkıntı, abdest mi alacak premier gecesi napcaksa yapsın Maggie'me yazık olacak :F @sokak sanati

CBS'i seviyorum ben ya The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two and a Half Men ile komediyi sevdirdi bana. :):) Zaten seviyordum da yabancı olanlarıyla CBS sayesinde tanıştım. :D

Normal bence farklı şeyler yapmaları. Sade polisiye mi yapsınlar? :D

Under the Dome Pazartesi diğerleri kablolu kanallarda, reytingle işleri pek yok sayılır. :)
reytingi neye göre belirliyorlarki? ya da dizinin tutup tutmadığı yeni sezonların devam edip etmeyeceği konusu neye göre belirleniyor acaba ?

CBS'i seviyorum ben ya The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two and a Half Men ile komediyi sevdirdi bana. :):) Zaten seviyordum da yabancı olanlarıyla CBS sayesinde tanıştım. :D

Normal bence farklı şeyler yapmaları. Sade polisiye mi yapsınlar? :D
İçlerinden en sevdiğim hala yeri dolmayan üzerine komedi izlemeye kıyamadiğim HIMYM :X

Zaten polisiye + polisiye spin-off''larından onlarında gına gelmiştir :X arka sokaklar:istiklal asadafsetyhtdyhyyfjyyfhs :F

reytingi neye göre belirliyorlarki? ya da dizinin tutup tutmadığı yeni sezonların devam edip etmeyeceği konusu neye göre belirleniyor acaba ?
Onların derdi abone kazanmak, abone kazanmak için de kaliteli ve adından söz ettiren diziler arıyorlar. Mesela Digitürk'te Bir Kadın Bir Erkek vardı eskiden. Çok iyi reyting alıyor muydu bilmiyoruz ama adını sıkça duyuyorduk ve Digitürk'e yeni abone kazandırma potansiyeli olan bir işti.

Onlar da işte reytinge de bakıyorlar tabii yine ama eleştirmen yorumları, ödüllerdeki durumları falan daha iddialı oluyor. Mesela Showtime'da Nurse Jackie diye bir dizi var. Reytingleri berbat ama Emmy adayı olabiliyor diye 7 sezon gördü dizi. :):)

Family Guy, The Simpson'u bile denemedim Ozan. :D

Family Guy, The Simpson'u bile denemedim Ozan. :D
Hiç mi rastlamadın tvde falan? :D The Simpsons altyazılı olarak hayatımda izlediğim ilk şeydi. :):)

Animasyon diziler güzel aslında ama alışkanlık haline getiremedim hem The Simpsons'ı hem de Family Guy'ı yarım yamalak izledim. Aslında son sezondan başlayıp düzenli takip etmek lazım zaten güncel olaylara değiniyorlar genelde. :):)

Hiç mi rastlamadın tvde falan? :D The Simpsons altyazılı olarak hayatımda izlediğim ilk şeydi. :):)

Animasyon diziler güzel aslında ama alışkanlık haline getiremedim hem The Simpsons'ı hem de Family Guy'ı yarım yamalak izledim. Aslında son sezondan başlayıp düzenli takip etmek lazım zaten güncel olaylara değiniyorlar genelde. :):)
Oyununu oynamıştım küçükken. :D

Anımasyon zevkim hiç yoktur, sadece onu bile demek istedim. :D

Sanırım uygulamanın en yüksek reytingini gördüm. 8.3 haa.😱 Hiç bilgim yok Amerikan Futboluyla ama baya gidiyormuş yani. Nbs'de coşmuş diğer dilimlerde.

Ben sözde Revenge'in sn bölümünü izleyecektim hala İmdb'si çok yüksek mi onun. Ne oldu acaba. @Forumdash

Nikita'nın dizisi Pazar mı olacakmış.(b)

Ben bıraktım dizinin İMDB'si coşmuş. Şuan 9.6 .😱 Diğer bölümlerde 8.5'den aşağı değil.

@OzaN witches of east end dizisi neden yok reytinglerde lifetime kanalında yayınlanıyormuş severek izlediğim bir dizi 🙂🙂