Boşuna sevinme maç vardı ondan düştü abde diğerleirnde de iyi yükselmiş.Haftaya okulda tatil maçda yok o gün görecen Total 7 diğer gruğlar 10.5 11 kaçınılmaz.
Halk gözünü elbet açacak.
Haftayada 10'u geçemeyeceksiniz.
Boşuna sevinme maç vardı ondan düştü abde diğerleirnde de iyi yükselmiş.Haftaya okulda tatil maçda yok o gün görecen Total 7 diğer gruğlar 10.5 11 kaçınılmaz.
Sevildiğini ispatlamam için illa haber açmama gerek yok, birkaç yorum okusan görürsün zaten. Senin yorumuna karışmamın tek nedeni önyargılı konuşman. Biraz sert çıkıştığımın farkındayım, ama sevdiğim dizi söz konusu olunca kendime hakim olamıyorum senin de bilebileceğin gibi.Seni ilgilendirmez.
Fanlık yapacaksan git dizinin haberini aç, sevildiğini ispatla ama burada benim yorumuma karışma.
Seni takmıyorum 11 gelirse o zaman seni görecem.Halk gözünü elbet açacak.
Haftayada 10'u geçemeyeceksiniz.
Sevildiğini ispatlamam için illa haber açmama gerek yok, birkaç yorum okusan görürsün zaten. Senin yorumuna karışmamın tek nedeni önyargılı konuşman. Biraz sert çıkıştığımın farkındayım, ama sevdiğim dizi söz konusu olunca kendime hakim olamıyorum senin de bilebileceğin gibi.
Hayallere bak.Ks haftaya dirilişi abde geçer
1 hafta yükseldi diye sevinme tm işte rekor olacak.Seni ilgilendirmeyen zevklerim işte. Uzatma istersen. Çünkü başta sen olmak üzere kimseyi ilgilendirmez benim düşüncelerim.
Ayrıca izlediğim halde sevmedim. Bir ara TV'de özel bölümünü gördüm ve hiç sevmedim. Ön yargılı deyip durmazsan sevinirim.
@EFE UYSAL 11 hiç alamadınız ki.Kara Sevda gümbür gümbür geliyor.
Hayallere bak.Hiçbiryerde vermeyiz size.@Çiğdem-
1 hafta yükseldi diye sevinme tm işte rekor olacak.
Yine de durduk yere sevinmeni garip buldum. Yani iyice düşüp de final yapınca eline ne geçecek?Seni ilgilendirmeyen zevklerim işte. Uzatma istersen. Çünkü başta sen olmak üzere kimseyi ilgilendirmez benim düşüncelerim.
Ayrıca izlediğim halde sevmedim. Bir ara TV'de özel bölümünü gördüm ve hiç sevmedim. Ön yargılı deyip durmazsan sevinirim.
@EFE UYSAL 11 hiç alamadınız ki.Kara Sevda gümbür gümbür geliyor.
Ağlama bebek yükseleceğini hiç sanmıyorum aksine düşer.Hiçolmayacak o rekor.Şikenizde gün yüzüne çıkacak.
Zaten 2 haftalık dizi. Belki her hafta yükselecek.
Yine de durduk yere sevinmeni garip buldum. Yani iyice düşüp de final yapınca eline ne geçecek?
Ağlama bebek yükseleceğini hiç sanmıyorum aksine düşer.Ne şikesi kıskançHaftaya kapak olunca burda ol.
İşte ben bu tutuma kızıyorum. Evet, ben de sevmediğim dizileri yerin dibine batırıyorum; ama o kadar insanın işsiz kalmasını isteyecek kadar da gaddar değilim. Hem diziyi beğenmesen bile kadrosuna laf söyleyemezsin.Sevmediğim bir dizinin ve kadronun bitmesine sevinebilirim. En kötü tatmin olurum. Neyse karışmazsan sevinirim.
Görücez bebe.Bu arada MS'de sana yorum yapmaya unuttum.Şarkın iyiydi. Ortalardan biraz yukarda verdim galiba puanımı.
İşte ben bu tutuma kızıyorum. Evet, ben de sevmediğim dizileri yerin dibine batırıyorum; ama o kadar insanın işsiz kalmasını isteyecek kadar da gaddar değilim. Hem diziyi beğenmesen bile kadrosuna laf söyleyemezsin.
Neyse, gelecek hafta yükselince bakalım aynı yorumu yapabilecek misin? Yoksa köşene çekilip suskun mu kalacaksın? İkinci şık gerçekleşirse amma gülerim, benden söylemesi.
Neyse, genel olarak sevdiğim bir üyesin, ama katlanılması çok zor ve işine gelmediğinde gıcığın önde gidenine dönüşen bir insansın; bunu bildiğim için fazla karışmayacağım. Ama FOX'ta olsaydı senin için Türkiye'nin en iyi dizisi olurdu ve gelecek hafta yükseleceğine inanırdın. Sadece takdir etmeye cesaretin yok.Yoo söylerim. Yine karışıyorsun. İstediğimi söylerim. Kadro berbat
Uff ne yapmaya çalışıyorsun şuan. Sinirlenip çok fazla rencide edici kelimeler kullanmamı mı istiyorsun. Bu kadar tahrik etmene gerek yok. İstediğim zaten istediğimi söylerim. Sen de istediğin zaman gülersin. Hadi işini bak.
ay bırak şu elemliyi kederliyi çok büyük paniök halinde şu an saldırıyor duruyorNeyse, genel olarak sevdiğim bir üyesin, ama katlanılması çok zor ve işine gelmediğinde gıcığın önde gidenine dönüşen bir insansın; bunu bildiğim için fazla karışmayacağım. Ama FOX'ta olsaydı senin için Türkiye'nin en iyi dizisi olurdu ve gelecek hafta yükseleceğine inanırdın. Sadece takdir etmeye cesaretin yok.
total yazcaktım elim abye gittiHayallere bak.Hiçbiryerde vermeyiz size.@Çiğdem-
1 hafta yükseldi diye sevinme tm işte rekor olacak.
Hayallere devam et birizle dedim izlemedin büyük dizi kaçırdın.total yazcaktım elim abye gittihayal mi niye olmasın ki
büyük müHayallere devam et birizle dedim izlemedin büyük dizi kaçırdın.
hayır hadi maç accık etkiledi dirilisi 11e ulaşamadık ta karasevda nasıl bu kadar yükseldi?her ne kadar diriliş bu sezon totalde de iyi gitsede karasevda hızla yükseldi Totali bizden almaz umarimAbi haftaya o gün herkes izler okullarda tatil olacak 10,11 işten bile değil maç izleyenlerde olmuştur.Totalde iyi yükselişimiz var haftaya 7 gelebilir.@Billy Kane @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?