dogru birsey soylemis katilmamak elde degil her ne icin dediyse artikin.Diriliş için mi diyorsun. @Billy Kane mutlu olmuşta.
dogru birsey soylemis katilmamak elde degil her ne icin dediyse artikin.
nerenle gördügünle alakali tabi virgül farkiyla bi düsüs vardaNeyse ki tabloya bakıp muhteşem düşüşü görünce senin mesajının etkisi kalmıyor.
nerenle gördügünle alakali tabi virgül farkiyla bi düsüs varda
poyrazı sevmeyeni ben de sevmem her şey mübah bu yoldaNe kapağı.Ayrıca elemin öyle tavanki Dirilişi savunani bile destekliyorsun.
10 alma başarısı gösterememesi o virgül ile olan düşüşleri büyütüyor.
poyrazı sevmeyeni ben de sevmem her şey mübah bu yolda
bu mesajda hangi elem keder var çözemedimSon 2, 3 haftadır Kanal D'nin tüm yapımları düşüyor, Poyraz da nasibini almış. İzlemiyorum ama ekranda olması gereken bir dizi, umarım yükselir. Hoş yükselmese de oranları kötü değil.
Diriliş Ertuğrul çok iyi gitmiş zirvede Kara Sevda olacağına Diriliş olsun. .ss Tebrikler.
Bir elem keder yok Diriliş hakkında fikirlerim değişti.bu mesajda hangi elem keder var çözemedim
Abi haftaya o gün herkes izler okullarda tatil olacak 10,11 işten bile değil maç izleyenlerde olmuştur.Dirilisim yine birinci ama pek sevinemedim. Total ve ABC de hafif yükselmiş ama AB de 11 reyting ulaşır mi derken hafif dusmusuz. O klişeler abidesi karasevda nasıl bu kadar reyting almis özellikle totalde resmen 2.5 reyting artmiş.poyraz artık tehlike değil derken karasevda çıktı başımıza.poyrazi karakediler kovalamis @xemrexxxkiz @Çiğdem- iki iksir hazırla büyü falan yap su karasevdaya
Haftaya okullarda tatil maç yok çok yükselecez Totalde ilk kez bu kadr iyi aldık haftaya 7 gelirse şaşırmam diğer kategorilerde 10.5 11 bekliyorum.Son 2, 3 haftadır Kanal D'nin tüm yapımları düşüyor, Poyraz da nasibini almış. İzlemiyorum ama ekranda olması gereken bir dizi, umarım yükselir. Hoş yükselmese de oranları kötü değil.
Diriliş Ertuğrul çok iyi gitmiş zirvede Kara Sevda olacağına Diriliş olsun. .ss Tebrikler.
Poyraz Karayel'e "çok kötü gitmiş", "çökmüş" diyenlere gerçekten inanamıyorum. Evet, Total ve ABC1'de biraz düşmüş, ama AB'de 6,36 almış. Kaldı ki Kanal D'de bu oranları alan herhangi bir dizi yok, o yüzden fazla sevinmeyin derim.
Diriliş Ertuğrul günü küçük bir düşüşle kapatmasına rağmen iyi gitmiş. Ay Yapım'dan beklenmeyecek kadar kalitesiz olan Kara Sevda maalesef yükselmiş, ama düşmesi yakındır.
Eve Dönüş istikrarını korumuş, Kocamın Ailesi eski günlerinden uzak.
Ayrıca söylemek istediğim birkaç şey daha var. Kırdıysam şimdiden özür dilerim.
1- Poyraz için "fena düşmüş" demişsin, ama düşüş sadece virgülden sonrasında olmuş. @Harunnn60
2- Sırf İlker Kaleli'yi antipatik buluyorsun diye Poyraz Karayel'i yerin dibine batırmak zorunda değilsin, bir daha bu konuda gıcıklık yapmazsan sevinirim.@sokak sanati
3- Poyraz'ın neresi "çok kötü" gitmiş, söyler misin lütfen? @gözlemci
Boşuna sevinme maç vardı ondan düştü abde diğerleirnde de iyi yükselmiş.Poyraz çökmüş. Sevindim.
Diriliş AB'de 10+ almayi haketmiyordu zaten. Düşmesine mutlu oldum.
Sen de sevincini başka yerlerde ararsan sevinirim. Küçük bir mesele yüzünden aramızın bozulmasını istemiyorum, ama önyargılı konuşuyorsun.Sende sevincimi dile getirmeme karışmazsan sevinirim.
Sen de sevincini başka yerlerde ararsan sevinirim. Küçük bir mesele yüzünden aramızın bozulmasını istemiyorum, ama önyargılı konuşuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?