21 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük ağa gönderme yapıyor diye düşüyor şimdide geziye gönderme ve hababam sınıfına gönderme yaptı
Dizinin uzayacak konusu pek yok maalesef pompy düşüş senaryo kaynaklıdır muhtemelen..

Tamamda her dizisi tutuyor mu? Yoo.

Tek sorun Küçük Ağanın geçen seneki gibi tadının olmadığı kaderimin Yazdığı Gün'ün ise totallik konusu olduğu onu ab ye dönüştürenin ne odluğunu bilemesemde güzel dizi ....

Ekip 1 bu bölüme de bu oranları aldıysa yazık gerçekten

kyg gün mü kaliteli
((((
kyg başlamadan o kadar ülke canneste talip oldu diziye ama ka dizisi için şu ana kadar 1 tane bile duymadım yurtdışı haberi
ayrıca evet kalitesiz...
türk dizi sektörü bu dizilerle daha da kötüye gidecek gibi bir hissim var ama allahtan tims ve meryem var bir kösem bişr de meryemin dizisi ile zirvedeyiz

yurtdışına satılan her dizi kaliteli demek değil
ayrıca kyg talip tabi çıkacak zaten mbc yayınlıcak 22 ülkede

kyg ile kötüye gidicez orası kesin bence de
))

yurtdışına satılan her dizi kaliteli demek değil
ayrıca kyg talip tabi çıkacak zaten mbc yayınlıcak 22 ülkede

kyg ile kötüye gidicez orası kesin bence de
))
senin kaliteli dediğin ab de çökmüş
ağır total olur dediğimiz kyg bile zirvede olmuş
ab de

o çocuğu hiç sevmiyorum... @Çiğdem- le aynı düşüncedeyim

senin kaliteli dediğin ab de çökmüş
ağır total olur dediğimiz kyg bile zirvede olmuş
ab de

o çocuğu hiç sevmiyorum... @Çiğdem- le aynı düşüncedeyim
ka kaliteli demiyorum
kyg den daha kaliteli diyorum
))

starda yayınlanan diziler ab de avantajlı başlıyor artık o yüzden yakın zamanda ağır total olur kyg
XX

@Çiğdem- de bana katılıyor şu anda yayınlanan en kalitesiz dizi değil mi? @Çiğdem- k.a
yav he he derim sana anca
tabikide öyle cnm küçük ağa gibi bir dizinin geçen yıl totel ab 13 12 alması saçmalıktan baska birşey değildi bence ama bu sezon hak ettikleri yerdeler ab gurubunda çöktüler toteldede kaderimiz yazıldığı gün zirveyi alıcak bu sezon küçük ağa biter umarım 🙂🙂

ay sen ne dersen tam tersi

biter inşallah dualarımız o yönde zaten hep beddua seansı yaptığım için kanal d şu anda bu durumda
Çalıkuşumun bitmesi neticesizde

ay sen ne dersen tam tersi
sen çatla da patla
salı günü zirve kyg de