21 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

özcan deniz şemsko aşireti seyrediyor modern aşiretler küçük ağayı seyrediyor bir senaryoma bakarmısın

Güvenle kaynak ne alaka??? TR'nin reytinigini kim ölçüyor başka??? Kaynak istendiğinde elbette TNS'Den bakıcam. Çok saçma yerden girdin

Sonrasında AB olsa bile bi hafta düşünce senin "qeyfin" yine yerine gelir. Sende öyle bi tatminkarlık var

bu sene galiba bir bu hafta ab oldu karadayıcık başka olduysa da çok kçük farkla olmuştur
ben ortalamaya bakarım haftaya değil bu sezon da geçen seneki gibi total dizinin ortalaması

ayrıca tns nin kadın-erkek-20+ gibi verilerine inanıyorsan ab sine de laf etmicen ; ab sine laf ediyisen bu verileri delil diye koymicen tutarli olivericen

AB ayrı kateogori de ölçülüyor. 20+ reytinglerin nasıl ölçüldüğünü adından da anlarsın.Zekisi çocucukssun veseelam acıklatma onu da bana

Sen virgül sonralarıyla ekmek tekneni yüzdürdüğün için sezon da da 0 virgüllerle alay edersin.

ederim tabi hele ki bu sezon o ses tv8 e geçmişken ab olamıyorsa

ab kaliteli işleri izler o yüzden boşa mazaret üretme artık

Alamayacak ne var aşiretlerin şehre gelip aşiret bağları zayıflayan kesimi iste. @pompy kendince bahane bulmuş küçük ağanın düşmesinin)))
mehmet canın ailesi gibi olan aşiretler yani partileri chp ve mhp dir
duydun mu beyazsoy

ederim tabi hele ki bu sezon o ses tv8 e geçmişken ab olamıyorsa

ab kaliteli işleri izler o yüzden boşa mazaret üretme artık

duydun mu beyazsoy
Ayni şey işte CHP modernleşmenin öncüsü ve aşirete karşı olan kesim. Doğudan CHP ve MHP te oy çıktığını gördün mü)))

Sanki Karagül 14 alınca Özcan vardı dizide.
Belki sana öyle gelmiştir ama tamamen Özcan'a bağlanmamalı bence.
Tamam öyle zaten ona bağlamıyorum ama dizinin ana konusu oydu şimdi ana konu gitti yeni ilgi çekici konuları bulmaları gerekiyor . Kadriye ana bir röportajda benim 5 çocuğum var demişti diğer çocuklarda diziye giricek gibi birşeyler demişti ama tık yok. Baran Ebru yu öğrencek mi falan yetmez gitmez böyle...

allahimmm yaaaa cok mutluyum ruya gibi yaaa
kucuk aga sonunda hakettigi ratinglere cok yaklasmis daha durun bu iyi gunleri
İnan bende çok sevindim o reytingleri görünce

senin kalite anlayışın da çokfarklı
Yalan Dünya acaba kaç ülkeye satılmış
Ama şimdiden KYG dizisi canneste ve sürüyle ülke diziyi almak istiyor...O kadar kişi kaliteden anlıyorsa sorun bizde değil...

Ya şu Küçük Ağa dizisine kaliteli denilip sonra Kaderimiz Yazıldığı Gün gibi dizilere kalitesiz diyen arkadaşları gerçekten anlamıyorum...

Özcan Deniz harbiden sağlam adam dizisi yine tuttu helal olsun
bu adamın reyting garantisi bu balon oyunculardan bin kat daha fazla
diziyi 1 saniye ile izlemedim izlememde kadın dizisi oturup kaderim yazıldığı gün falan izleyemem ama tuttu kesin olarak

küçük ağaya bu oranlar bile fazla daha da düşecektir boşluk dizisi olduğu çok açık bazı gruplarda özeti yeni bölümünü geçmiş veya Totalde özetle yeni bölüm arasında bi fark yok yani diğer diziler programlar özetken boşlukta ufak bi kesim bakıyor çok ufak ama sonra değiştiriyolar
arka sokaklar akasya durağı gibi dizilerden hiçbir farkı yok

kaçak 4 e takıldı kaldı 5 i bi geçse yeter

Doğru zamanında Yalan Dünya'da tutmuş.