21 Aralık 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
#EsraErol 7,06 | 4,20 | 5,18
#MügeAnlı 5,64 | 4,10 | 5,44
#Didem 2,51 | 1,29 | 1,93
#Kadir 1,93 | 1,71 | 2,01
#Zuhal 1,65 | 1,78 | 2,10
#SerapPaköz 1,64 | 0,98 | 1,30
#Seda 1,55 | 0,73 | 1,01
#Fulya 1,54 | 1,17 | 1,08
#GelinimMutfakta 1,52 | - | 1,07
#Zahide 1,51 | 0,82 | 0,93
#GelinEviAslıHünel 0,69 | - | 0,54

Kaynak: Deniz TURAL Twitter

Reactions: denizz19
EHHŞ bir haftalık molaya ve araya giren yeni diziye rağmen reytingini korumuş.
Zaten her zamanki gibi çok keyifli bir bölümdü bu tadını korursa kafası rahat. Hala hak ettiği sonuçları alamadığını düşünsem de hiç yoktan iyidir. Böylece FOX'un hamlesi de her açıdan başarıyla sonuçlanmış oldu tebrikler.

Masumlar düğün gazı geçince eski haline dönmüş. Bu dizinin bu sezon elli takla atıp bir türlü ihya olamaması beni o kadar güldürüyor ki anlatamam.
Şimdi yine erken bitti kozu kullanılır ama mazerete gerek yok durum ortada.

Onun dışında genel olarak sıkıcı bir yarış var ve yeni bir iş daha tutunabilir gibi görünüyor. O yüzden Show TV'nin Baba'yı, Kanal D'nin de Üç Kız Kardeş'i salıya koyacağını düşünüyorum.

Salı günlerinde erkek dizisi eksiği net belli oluyor.

Masumlar sana naptı bu kadar anlamadım.

Hayal kırıklığı yaşamak istiyorsan geçen sezon aldığı reytingin dörtte birini şimdi alamayan cuma yapımına bakmanı öneririm.
Ben içerik olarak yarattığı hayal kırıklığından bahsediyorum çok şükür Kırmızı Oda ilk günkü tadını hala koruyor.

Ben içerik olarak yarattığı hayal kırıklığından bahsediyorum çok şükür Kırmızı Oda ilk günkü tadını hala koruyor.
Yorumlar eski tadının olmadığı konusunda hemfikir gibi, yine de sen bilirsin.
Eski tadı varsa izleyicinin dörtte üçü neden gitti diye sormak lazım...

Reactions: Angelica and Aserat
EDHO'dan sonra iyice bomboş gün olmuş reytinglere bak

Masumlar Apartmanı en ölü haliyle Kırmızı Oda'ya bin basar çok net. Bence kıyas yapılamayacak kadar fark var arada. Kırmızı Oda 1 saat boyunca anlatım üzerine ilerleyen ve flashback görüntüler ile ilerleyen bir dizi. MA ise şimdi ve geçmiş arasında yaşanan daha aktif bir iş. O sebeple tartışmaya kapalı. Aserat'ın söylediklerini bilerek yaptığını bildiğim için dikkate almıyorum.

Masumlar Apartmanı geçen haftaya göre biraz yavaş giden bir bölümdü ama yine de güzel bölümdü kısa özet yavaş gitmesi diziyi etkilemiş haftaya daha iyi olacağını düşünüyorum Destan gece izledim bölümü çok iyiydi oranları güzel olmaya devam ediyor Evlilik Hakkındayı daha izlemiştim ama oda iyi yine almıış bence

Canım dizim trtye rağmen çok iyi gidiyor her zamanki gibi,
3 reytinge düşen dizi fanının da yorum yapmaya yüzü olmasın bi zahmet artık...
😎😎😎

Reactions: denizz19
Masumlar Apartmanı, fena olmayan oranlarla ilerlemeye devam ediyor. Dünkü bölümü izledim ve beğenmedim açıkçası. Sahneler çok yavaş akıyor, 1.25 hızla izledim bölümü. Dizide ciddi senaryo sorunları var, senarist bu sezon diziyi hiç iyi değerlendiremedi. Onur Güvenatam'ın diziye çoktan el atması gerekirdi. İlk sezonu çok özlüyorum...

Evlilik Hakkında Her Şey sezon boyunca bu oranlarla devam edecek gibi görünüyor. Mahkum'un tutmasıyla kanalın tutan tek dizi ünvanını kaybetse de fena olmayan, kanalı memnun eden oranlarla kendi yağında kavrulmaya devam ediyor. İlerde daha güzel hikayelerle tekrar AB'de zirveye oynayabilir belki. Gökçe Eyüboğlu'nun reytingi bol olsun.

Çakma Zeyna, AB'de resmen çökmüş. Atv dizisi olunca bu oranlara hiç şaşırmıyorum, Total'i neredeyse AB'nin iki katına ulaşmış. İlk bölümlerde fark bu kadar yoktu halbuki. Tek tük olsa da her sezon izlenilebilir bir dizi oluyordu kanalda ama artık elini ayağını iyice AB'den çekti sanırım. Your Honor uyarlamasına da yazık olacak maalesef.

Biz bunları hep dedik geçen sezon.