uuyyyyy kuduruklukta son nokta 😱 @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @kerem @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozmoturk @dreamy @turkuazz3ünü de istiyorum
Behlül'le ilk ben sevgili oldum çatlayın.@xemrexxx
kız her şey tamam da tersten evrimin kanıtı serhat yani maymundan geldiğimizi değil de maymuna döndüğümüzün kanıtı o tipiyle serhattan bihter olmaz
Tüm foruma ilan etmesen olmaz dimiuuyyyyy kuduruklukta son nokta 😱 @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @kerem @cookies @xBUGRAx @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozmoturk @dreamy @turkuazz
Sende de yürek varsa göster tipini de buna forum halkı karar versinkız her şey tamam da tersten evrimin kanıtı serhat yani maymundan geldiğimizi değil de maymuna döndüğümüzün kanıtı o tipiyle serhattan bihter olmaz
sana karşı tüm asaletimle susuyorum çekil bakayım giriş yapıyoruz konuyaTüm foruma ilan etmesen olmaz dimiGEREKSİZ!!!!
Pabucumun sultanısana karşı tüm asaletimle susuyorum çekil bakayım giriş yapıyoruz konuya
https://twitter.com/x/status/1076489790546169857
Şuan ki hali efsoSünepe Nihat nasıl?
Sorma utandım izlerkenyerli ve milli kanalımıza yakışmayan bir dizi@Çiğdem- ablamız izleyince inme inebilir hasetten@xBUGRAx @mrt-06 @ozgur2113 @MasacRE- @Aserat @Yiğitt @Harunnn60
çiğdemin beğendiği oğlanlar sonunda hep gay çıktığı için bunların sahnesini izlemek komik oluyorSorma utandım izlerkenÖpüşselerdi daha doğal karşilardimYerli ve milli dediğine göre sen de utandın izlerken
Olabilir. Cem ile hiç doğru düzgün sahne cekemıyorçiğdemin beğendiği oğlanlar sonunda hep gay çıktığı için bunların sahnesini izlemek komik oluyor
hayatm bence sen zaten aseksüel ol zaten sekse ilgin olunca da @Maskeli Fedai ye bakıyon daha kötü bir şey bu bence
Haha iyiydi.O hırs sadece elde edince geçecek bir hırs..@Çiğdem- @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE-
bizde senden hoşlanmıyoruz
Hırsınız batsın pis parlakçılarbizde senden hoşlanmıyoruz
Canın ister, asıl senin ve senin gibilerin sonu geldiHırsınız batsın pis parlakçılarSonunuz geldi
@MasacRE- şu arkadaşı ezelim gitsin benceCanın ister, asıl senin ve senin gibilerin sonu geldi
Kendini fazla önemsiyorsun
Çok çok davamız için ölürümKendini fazla önemsiyorsunBunun bedeli ağır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?