21 - 27 Ocak 2013 Haftası En Çok Reklam Alan Diziler

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
lpEofVh6uPhKRliJvE7M5mjM.jpg

Medya Takip Merkezi'nin yaptığı araştırmalara göre 21-27 Ocak 2013 haftasının en çok reklam alan dizileri belli oldu.

Listede en çok dikkat çeken Pis Yedili dizisinin en yakın rakibinden neredeyse 2 kat daha fazla reklam alması oldu.

Şunu belirtelim ki reklam adedi değil fiyatı önemlidir.​

İşte 21-27 Ocak haftasının en çok reklam alan 10 dizisi ;

1-) Pis Yedilli (9 bölüm ,1'i yeni) 957 reklam
2-)Arka Sokaklar(6 bölüm ,1'i yeni)491 reklam
3-)Unutma Beni(5 bölüm,yeni)376 reklam
4-)Beni Affet(10 bölüm , 5'i tekrar)351 reklam
5-)Unutulmaz(5 bölüm tekrar)339 reklam
6-)Deniz Yıldızı(5 bölüm ,yeni)286 reklam
7-)Yer Gök Aşk(3 bölüm ,1'i yeni)240 reklam
😎Dila Hanım(6 bölün ,1'i yeni)228 reklam
9-)Yalan Dünya(4 bölüm ,1'i yeni)203 reklam
10-)İntikam(3 bölüm , 1'i yeni)197 reklam

Son düzenleme:
İlk 6'yı cıkarın Yer Gök zirvedeymiş demekki :)

İntikam'a bakın ilk 5'te :X

Aslında reklam adedi değil fiyatı önemlidir.Eğer fiyatına göre bir liste olsaydı Muhteşem Yüzyıl ,Kutlar Vadisi , Öyle Bir Geçer Zaman Ki , Karadayi , Benim İçin Üzülme,İntikam,Dila Hanım vs. gibi bir liste olurdu.

Aslında reklam adedi değil fiyatı önemlidir.Eğer fiyatına göre bir liste olsaydı Muhteşem Yüzyıl ,Kutlar Vadisi , Öyle Bir Geçer Zaman Ki , Karadayi , Benim İçin Üzülme,İntikam,Dila Hanım vs. gibi bir liste olurdu.
Ama şöyle bi şey var pis yedili 927 adet reklam almış dila hanım 228 reklam star tv show tv nin reklam alım fiyatının 3.5 katını alsa bile yine karlı olan pis yedili (show tv) olur.

abc1 e bakarsak vadi açık ara
vadi reklamları çok pahalı alıyo reytingleri my den düşükken bile my ye fark atıyodu şimdi daha yüksek kesin daha çok kazanıyodur daha çok izleniyo normaldir

abc1 e bakarsak vadi açık ara
vadi reklamları çok pahalı alıyo reytingleri my den düşükken bile my ye fark atıyodu şimdi daha yüksek kesin daha çok kazanıyodur daha çok izleniyo normaldir

tns abc1 açıklanmıyor

abc1 kanallara veriliyor abc1 ab göre oldugunu sayarsak en çok my kazanıyor ab si en güclü dizi özeti 10 reyting bölüm basi 1.2 milyon kazandırıyor