Rachel'cim kahvaltı hazır mı
Rachel'cim kahvaltı hazır mı![]()
Bir hayli ilginçmiş doğrusu bu liste. Beğeni olayı kalkmadı mı ya, kimse kullanmıyor diye düşünüyordum.@MEnes @Ahmed @sokak sanati tebrikler çocuklar ölmüş beğenilere az rekabet getirmişsiniz tek üye çıkmasından iyidir![]()
![]()
![]()
Coolluktan öleceğiz resmen bu ne muazzam liste böyle.
2 hafta aynı mesajla listeye girmişsinBir hayli ilginçmiş doğrusu bu liste. Beğeni olayı kalkmadı mı ya, kimse kullanmıyor diye düşünüyordum.
Coolluktan öleceğiz resmen bu ne muazzam liste böyle.![]()
Evet senin de bunda bir katkın olması takdire şayan.2 hafta aynı mesajla listeye girmişsinben aradan çekilince üst sırada olmuşsun ve yine kendime şöyle bir pay biçeceğim: Alakam olmayan mesajına dur beğeni atayımda listeye gir demiştim. O beğenim sayesinde beğeni fazlalığı ile 1. olmuşsun
![]()
Hmm evet, istemem yan cebime koy misaliEvet senin de bunda bir katkın olması takdire şayan.Ama bu beğeni işlerinin önemsemediğim şeyler olduğunu daha önce de belirtmiştim, biliyorsun.
![]()
Ben senin yediğin şeyleri yemiyorum Rachel'cim.Hazır canım sümüğümü koydum tabağa ye![]()
Senin yediğin şeyleri biz yemiyoruz, hala öğrenemedin mi Rachel'cim.Hazır canım sümüğümü koydum tabağa ye![]()
Ben senin yediğin şeyleri yemiyorum Rachel'cim.![]()
Senin yediğin şeyleri biz yemiyoruz, hala öğrenemedin mi Rachel'cim.![]()
Harun'la konuşurken kafam karıştı. Yazmadım sanmışım diye tekrar yazdım.Niye aynı mesaja ayrı alıntı yaptın. Benzer şeyler yazdın. İlk seferinde doğru düşünemedin sanırım belki türkçe yetersizliği![]()
Kalkmıyor cnm beğeni hep kalacak az gücünü kaybetsede forumun temel taşlarındanBir hayli ilginçmiş doğrusu bu liste. Beğeni olayı kalkmadı mı ya, kimse kullanmıyor diye düşünüyordum.
Coolluktan öleceğiz resmen bu ne muazzam liste böyle.![]()
Burada göz koymuş senimi beğeneceklerdi beee
Bunu beğenenler çarpılır taş olur
Hahahahaha güzel benzetmeydi takdir ediyorum Çiko.Kalkmıyor cnm beğeni hep kalacak az gücünü kaybetsede forumun temel taşlarından
Sende faydalanmışsın bak işte ne güzel ve sende beğeni gibisin aslında şuankı durumun ikiniz birbirinizi iyi anlarsınız![]()
![]()
![]()
Aaa oyüzden sana torpil geçiyor beğeniler halinizden anladınız için birbirinizinHahahahaha güzel benzetmeydi takdir ediyorum Çiko.Emeklilik hayatım da güzel gidiyor ya bakma halimden memnunum.
Biraz daha aktif bir emekli olmayı da isterdim tabi.
![]()