21-27 Mayıs 2018 Haftanın En Çok Beğenilen Mesajları

Bir hayli ilginçmiş doğrusu bu liste. Beğeni olayı kalkmadı mı ya, kimse kullanmıyor diye düşünüyordum. :A

Coolluktan öleceğiz resmen bu ne muazzam liste böyle. :A
2 hafta aynı mesajla listeye girmişsin :A:A ben aradan çekilince üst sırada olmuşsun ve yine kendime şöyle bir pay biçeceğim: Alakam olmayan mesajına dur beğeni atayımda listeye gir demiştim. O beğenim sayesinde beğeni fazlalığı ile 1. olmuşsun :sunglasses::A

2 hafta aynı mesajla listeye girmişsin :A:A ben aradan çekilince üst sırada olmuşsun ve yine kendime şöyle bir pay biçeceğim: Alakam olmayan mesajına dur beğeni atayımda listeye gir demiştim. O beğenim sayesinde beğeni fazlalığı ile 1. olmuşsun :sunglasses::A
Evet senin de bunda bir katkın olması takdire şayan. :A Ama bu beğeni işlerinin önemsemediğim şeyler olduğunu daha önce de belirtmiştim, biliyorsun. :A

Bir hayli ilginçmiş doğrusu bu liste. Beğeni olayı kalkmadı mı ya, kimse kullanmıyor diye düşünüyordum. :A

Coolluktan öleceğiz resmen bu ne muazzam liste böyle. :A
Kalkmıyor cnm beğeni hep kalacak az gücünü kaybetsede forumun temel taşlarından :A

Sende faydalanmışsın bak işte ne güzel ve sende beğeni gibisin aslında şuankı durumun ikiniz birbirinizi iyi anlarsınız :A :A :A

Kalkmıyor cnm beğeni hep kalacak az gücünü kaybetsede forumun temel taşlarından :A

Sende faydalanmışsın bak işte ne güzel ve sende beğeni gibisin aslında şuankı durumun ikiniz birbirinizi iyi anlarsınız :A :A :A
Hahahahaha güzel benzetmeydi takdir ediyorum Çiko. :A Emeklilik hayatım da güzel gidiyor ya bakma halimden memnunum. :A Biraz daha aktif bir emekli olmayı da isterdim tabi. :A

Hahahahaha güzel benzetmeydi takdir ediyorum Çiko. :A Emeklilik hayatım da güzel gidiyor ya bakma halimden memnunum. :A Biraz daha aktif bir emekli olmayı da isterdim tabi. :A
Aaa oyüzden sana torpil geçiyor beğeniler halinizden anladınız için birbirinizin
:A :A :A

Ahh sıvacılar sohbetini özledik :( :( :(

Sen yöneti olmak yaramadı erken emekli etti seni :A @Doğu desen ağzını açar açmaz direk bizim terapi merkezine şutlanıyor :F @destere Geberdi zaten mezarınıda kaldırdık :(

@MasacRE- Desen onunda ne ettiği belli değil deli dana gibi öyle ortada kaldı tuhaf şeyler ediyor :A :A :A