21-27 Ekim Haftalık Reytingler

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,548
Puanı
1,061
  • Son sezonu ile How I Met Your Mother dizisi reytinglerde iyi gidiyor.
  • Artık klasikleşen The Voice zirveyi kimselere bırakmıyor.
  • Bones dizi anlamında zor zamanlar geçiren Fox'un en iyi dizileri arasında.Yeni diziler başlayınca cuma gününe gidecek dizi nasıl etkilenecek hep birlikte göreceğiz.
mon.png

• Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. düşüşünü sürdürüyor 4.7 reytingle başlayan dizi 5.bölüm sonunda 2.6 reytinge düştü.
  • Person of Interest geçtiğimiz sezonlara göre oldukça düşük gidiyor.
  • Originals spin off olmasına rağmen CW için iyi oranlar alıyor.
  • Supernatural bu sene kanalının en çok izlenen dizisi olma unvanını TVD'ye kaptıracak gibi.
tues.png

• Modern Family rahat şekilde zirve yer alıyor.
  • Super Fun Night beklenenin aksine iyi bir reyting grafiğine sahip.
  • Arrow,CW kanalı için iyi oranlar alırken aynısını yeni dizi Tomorrow People için söylemek zor.

wed.png

• TBBT düşüş yaşasa da hala en çok izlenen dizi konumunda.
  • TVD, CW kanalının bu hafta için en çok izlenen dizisi olmuş,bunda Supernatural'in geçen sezona göre kaybetmesi önemli rol oynuyor.
  • OUAT'ın spin off'u OUAT in Wonderland dizisi kötü gidiyor.
  • The Crazy Ones iyi gitse de beklentileri karşılayamıyor.
  • Scandal dizisi daha geç saatte başlamasına rağmen Grey's Anatomy'i yine geçmiş durumda.

thurs.png

• Grimm dizisi prömiyeri ile ortalama bir başlangıç yapmış gibi.
  • Dracula başlamadan önce koparttığı fırtınayı tv'ye taşıyamamış gözüküyor.
  • The Carrie Diaries izlenememe rekoru kımış.
  • The Lat Man Standing yeni bölüm yerine tekrar bölümü vererek iyi reyting elde etmiş.
thursfrid.png

• Spor programları ve dizi tekrarları ile geçen günde futbol programları zirvede yer aldı.

fdgdf.png

• Pazar akşamları ABC için tam bir hayal kırıklığı olma yolunda.Revenge'nin reytingi 1.5'ta sabitlenmiş durumda.OUAT dizisi de 2.5 üstünü göremiyor.Yeni dizi Betrayal 1 reytingin altına düşmeme mücadelesi veriyor.
  • Geçtiğimiz yıl aday odluğu ödüllerle gündeme gelen The Good Wife da reytingte düşüşte.
  • Günün kazananı haftanın da en çok izleneni olan NFL Football oluyor.
sun,.png

71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png

@OzaN @BesaleT @sokak sanati @Bully @EveN @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06

Ekli dosyalar

• mon.png
    mon.png
    22.7 KB · Hit: 317
  • wed.png
    wed.png
    23.8 KB · Hit: 291
  • tues.png
    tues.png
    24 KB · Hit: 305
  • thurs.png
    thurs.png
    26.1 KB · Hit: 309
  • thursfrid.png
    thursfrid.png
    23.9 KB · Hit: 385
  • fdgdf.png
    fdgdf.png
    17.6 KB · Hit: 334
  • thursfrid.png
    thursfrid.png
    23.9 KB · Hit: 534
  • sun,.png
    sun,.png
    30.5 KB · Hit: 292
  • 71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png
    71486E69DFC91E1E87E380E9BDFCCBBAE50E.png
    5 KB · Hit: 225
Çoğu dizi kötü gidiyor. Amerika'da insanlar herhalde dizileri iyice internetten takip etmeye başladı. :)

Artık kanallar hangi dizinin daha az kötü olduğuna karar verip ona göre onay verecekler. :):)

Ama Allah'tan iyi dizinin kıymetini biliyorlar da ödüllere oynayan, iyi eleştiriler alan dizileri iptal etmemeye çalışıyorlar. :)

turk izliyicisi ve amerikan izliyicisi ne kadar ortak noktalari var. tutan projelerin ortak yonu fazla ,ornek olarak:
oses / The voice
kvp / Ncis
maçlar
........
Xfactor turkiyede orta reyting alirsa şaşmam.

turk izliyicisi ve amerikan izliyicisi ne kadar ortak noktalari var. tutan projelerin ortak yonu fazla ,ornek olarak:
oses / The voice
kvp / Ncis
maçlar
........
Xfactor turkiyede orta reyting alirsa şaşmam.
yanlız abd de survivor da orta reyting alıyor :) dancing with stars bizde tutmamıştı
bir de kvp/ncıs benzetmesi şaka dimi 😱

KVP/ncis
birbir bezetmedim sadece izliyicinin seçim benzerlikleri olarak benzettim.
dancing with stars orta reyting aliyor ve birinci olamiyor , bide defne joydan sonra olmadi.
bizdeki survivor geçen sezon 5i gordu.
@xemrexxx sadece kuçuk bir benzetme birebir ayni demedim ki?:bilmem:

KVP/ncis
birbir bezetmedim sadece izliyicinin seçim benzerlikleri olarak benzettim.
dancing with stars orta reyting aliyor ve birinci olamiyor , bide defne joydan sonra olmadi.
bizdeki survivor geçen sezon 5i gordu.
@xemrexxx sadece kuçuk bir benzetme birebir ayni demedim ki?:bilmem:
işi uzatmada benziyorlar bence sadece :) bizde survivor çok abartıp haziranın ortasına kalırsa düşüyor normalde iyi giidiyo:)

Ana Shield düşmüş :( İnşallah yükselir de Türkiye de görebilirim bu diziyi ya acayip merak ediyorum :D
Supernatural'ın bu kadar izlendiğini tahmin etmiyordum :) Eskiden Tnt de izlerdik şimdi göremiyoruz ama Fog Tv de yaynlanıyorsa artık skı bir takipçisi olurum eskisi gibi özledim diziyi :D

Cw sonuncu oluyor sıralamada iyi almış denilebiliyor.Gerçekten garip bir kanal.:F

Dracula harbiden kötü başlamış.:(

Arrow ve Dracula daha iyi reytingleri hak ediyor ya :( Bence ilerde diziler internet sitelerinden yayınlanacak ve tv olayı daha çok program ve şov ağırlıklı olacak. Ki bence öylesi daha hayırlı. Çünkü tvlerde hem reklam hem sansür bıktırıyor insanları.