Senin kadar boş evet.Oylarınızı bekliyorum
Survivor için boş şey diyemezsin hadsiz
Senin kadar boş evet.Oylarınızı bekliyorum
Survivor için boş şey diyemezsin hadsiz
Sen mi kilitledin? Tw mı kilitledi?Dm ama eskisi gibi orda da çok aktif olmuyorumbu ara sosyal medyaya az vakit harcıyorum. Hesabım kilitli hesap olmasa sağa sola bol yorum yazardım belki
Ee yani, alıştık rütbeyezaten rütbe nedeni ile bazen işim olsada mecburi aktiflik oluyorokuldan pek girmem ama reyting konusu açtığım günler tam sonuçlar gelince bizim ders başı saati oluyor (8.00), teneffüs vakti gelince ilk fırsatta giriş yapıp paylaşıyorumsaatler ileri alınınca o konuda rahatlarım.
@xemrexxx paylaşımlarım ne kadar beğenilmiş bak, adam hızını alamıyor ee boşuna dememişler taklitler aslını yaşatır diye.Hadi oradan hadsiz
Bunu senden almadım@xemrexxx paylaşımlarım ne kadar beğenilmiş bak, adam hızını alamıyor ee boşuna dememişler taklitler aslını yaşatır diye.
Kimden aldın ?Bunu senden almadım
Survivor tayfanın ortak görseli buKimden aldın ?
Ahahahahaha, vurdu gol oldu. Aldın örümceğiSurvivor tayfanın ortak görseli bu
Bunu forumda yalnızca ben kullanıyorum uydurma.Bunu senden almadım
Senin kullandığını görmedim bileBunu forumda yalnızca ben kullanıyorum uydurma.
Bunu forumda yalnızca ben kullanıyorum uydurma.
Yoldaşım doğru diyor. @Emre Ozansoy geçmiş Survivor da şey etmişti.Senin kullandığını görmedim bileSurvivor konusunda çok kullanırız biz bunu
Senin kullandığını görmedim bileSurvivor konusunda çok kullanırız biz bunu
Sana denk gelmemiş, bu görseli foruma getiren benim, benden çaldınız hepiniz.Yoldaşım doğru diyor. @Emre Ozansoy geçmiş Survivor da şey etmişti.
Ben tabikiSen mi kilitledin? Tw mı kilitledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?