2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Play-Off Turu'ndaki Rakiplerimiz Belli Oldu

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060

2026 FIFA Dünya Kupası'na Avrupa'dan katılacak son takımların belli olacağı Play-Off Turu'nun kura çekimi yapıldı!

Kura çekimine 1. torbadan dahil olan Türkiye play-off turunun yarı finalinde Romanya ile eşleşti. Romanya ile 26 Mart 2026 Perşembe günü 20:00'da evimizde karşılaşacağız.

Millîlerimiz Romanya'yı mağlup ettiği takdirde finalde ise Slovakya - Kosova eşleşmesinin galibiyle 31 Mart 2026 Salı günü 21:45'te deplasmanda karşı karşıya gelecek. Final maçının galibi Avrupa kıtasından 2026 FIFA Dünya Kupası'na gidecek son 4 takımdan biri olmaya hak kazanacak.

Reactions: 12.Adam
İnşallah hepsini yeneriz. ❤️

Romanya iç sahada pis bir takımdı o yüzden maçı evimizde oynamamız avantaj. Slovakya ve Kosova’ya kıyasla daha zor rakip. Diğer maçın deplasmanda olması biraz sorun ancak günün sonunda hepsinden daha iyi kadro kalitesi ve form durumuna sahibiz. Bundan sonra bahane yok.

Letonyalara elenmeye alıştığımız için hiçbir kuraya sevinemiyorum. Romanya ters gelebilecek bir takım ama final kurası nispeten kolay. Polonya çekmekten korkuyordum olmadı neyse ki.

Umarım iki maçı da kazanırız ve dünya gözüyle bir kez daha dünya kupası heyecanı yaşarız.

Reactions: 12.Adam
Ben İrlanda’nın da dünya kupasına katılmasını istiyorum Türkiye ile beraber @12.Adam @bazinga