2025 Eylül Ayının En Favori Üyesi - HollyDemon ☾☆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
128,694
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 4 finalistimiz arasında en çok oyu alan @HollyDemon ☾☆ , 2025 Eylül Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @Damien Duff , @12.Adam ve @çArşıaskeri arkadaşlarımızı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilmiş olan (2025 tarihini kapsayan) diğer 10 ay aday olamayacak fakat 10 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Ayrıca bundan sonra finallerde 4 ve üzeri adaylık olma durumunda 24 saatlik bir düello yapılacaktır. Ayın Favori Üyesinde finaller 3 aday ile devam edecektir.

Katılımınız için teşekkürler…

@HollyDemon ☾☆ tebrik ederim. Yeni isimlerin kazanması her zaman güzel.

@Damien Duff sadece 1 oy ile etiketi kaçırdın. Umarım bundan sonra sıra sana gelir.

@çArşıaskeri ilk adaylığında finale yükselmek güzel bir başarı. Senide tebrik ederim.

@12.Adam sen başarılara dolmuş birisin, sana bu kadarı yeter :A
------

İlk "Ayın Favori Üyesi" şampiyonluğunu tebrik ederim :D @HollyDemon ☾☆

Yeni kurallar da çok iyi olmuş, hayırlı olsun forum adına. Emeklerine sağlık :D @Dosi
Önceki konularda ilerde yeni düzenlemeler gelecektir diye yazmıştım öyle kalmıştı. Artık resmileştirdik :A

Finali Lisedeyken aynı skorla kaybetmiştim ikinci olmuştum futbolda
Tarih tekerrür etti senaryo değişimi işe yarıyor İrlanda Tarzı gibi yazıyorum iki polisiye dizimide @Dosi

@Damien Duff sadece 1 oy ile etiketi kaçırdın. Umarım bundan sonra sıra sana gelir.

@çArşıaskeri ilk adaylığında finale yükselmek güzel bir başarı. Senide tebrik ederim.

------

Önceki konularda ilerde yeni düzenlemeler gelecektir diye yazmıştım öyle kalmıştı. Artık resmileştirdik :A
Biliyorum
@HollyDemon ☾☆ tebrikler

• Harika
Reactions: HollyDemon ☾☆

------

Sonunda geldi bahsettiğin yeni düzenlemeler :A Yeni isimlerin kazanabilmesi adına çok olumlu düzenlemeler olarak değerlendiriyorum :Z

Sonunda geldi bahsettiğin yeni düzenlemeler :A Yeni isimlerin kazanabilmesi adına çok olumlu düzenlemeler olarak değerlendiriyorum :Z
Lisedeki futbol turnuvasındada şampiyonluğu 1 farkla kaybettim birde kırmızı kart gördü sınıfım ona rağmen uzatmalara götürdüm 59 da yediğim golden sonra atak yaptırdım teknik direktörlük yaparken top direkten döndü kale boş vurarken top son düdük duyulduğu anda ağlara girdi hakem ne olduğuna kaldı golü saymadı
Onu hatırlattı bana bu olay @Bully

@HollyDemon ☾☆ tebrik ediyorum.

------

Doldum mu ? Doydum mu ? :A

Doldum doldum, doldum doldum
Her gelene patladım
Sevdim, yanlış yapmadım
Delikanlılardıysa dkdjdjjfhd @Bully