2025 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Dante

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler :Z @Dante

Emeklerine sağlık :D @Dosi
Teşekkürler :Z

- bugun forumumuza girer girmez sagda ustte bildirimler de ''sayiyi'' gorunce , cidden -ne oluyoruz- dedim . :)
haliyle mevcut bu basliga girdim. ilk mesaj da sevgili @Dosi nin aciklamasini okuduktan sonra - bana kalan tek sey ; basta
( bana ve listedeki diger arkadaslara vakit ayirip oy atan) olmak kaydiyla, sonrasinda da tarafima yonelik tebrik mesajlarla kiymetli yorumlariyla beni onore eden - tum arkadaslara ,elimden geldigince tek tek yanit vereyim istedim :) .
araya ortaya karisik gecmis ve guncel dizi vs basliklarini da muhabbetin tebessumu olsun diye yazayim istedim.

dedigim gibi.duz bir siradan kullaniciyim. kendimce_yorumlarimla
guzide forumumuza ve beraberinde yer alan degerli uye arkadasimiza

( saygi,seviye, empati,sevgi/sempati cercevesin de
kendimce/bildiklerim cercevesin de nitelik&nicelik yorumlar yazmayi , elimden geldigince mesajlarim baglamin da ,
ozellikle -okuyanlara seyler sunabilmis, farkli bir tat birakabilmissem- benim icin en anlamli ni$an/onore bu olur .

genel resim de foruma gorece katkim olmussa da , ne mutlu ) .

sinema basligi 7495.mesaj da ^belirttigin uzere 4 aylik film izleme maratonunu - halen merak ediyoruz , - bu vesile ile de araya ilistireyim istedim :ok::bhr:

son olarak ;

^hepinize guzel mesajlariniz ve dilekleriniz dolayisiyla tekrardan saygilarimi tesekkurlerimi belirterek -basliga veda ediyorum .
Ama kazandığını belirttiğim konuya yani bu konuya bir reaksiyon atmamışsın :A es geçilmemeli

• Güldürdün
Reactions: Dante and Dosi
Gol üstüne gol yiyorsun Dosiden 😅😅
:F haydaaa benim kafa halen -guller gunahlar fragmanin da-
ve dahasi buna ilisik senin o baslikta yazdigin/sordugun soruya detayli bir yaniti ayni anda hazirlarken ( +haluk bilginer dizisine yorum ) ,
hatlar bende cidden karisti (b):bilmem::( ben bu basligi favori adaylarin toplu basligin guncellenmis hali olarak -sandim .
- bundan mutevvellit - afedersin sevgili @Dosi 'cim . :bhr:

su forum isine halen yabanciyim , sonuc ; golu yedik . :X
dante left the chat .

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
:F haydaaa benim kafa halen -guller gunahlar fragmanin da-
ve dahasi buna ilisik senin o baslikta yazdigin/sordugun soruya detayli bir yaniti ayni anda hazirlarken ( +haluk bilginer dizisine yorum ) ,
hatlar bende cidden karisti (b):bilmem::( ben bu basligi favori adaylarin toplu basligin guncellenmis hali olarak -sandim .
- bundan mutevvellit - afedersin sevgili @Dosi 'cim . :bhr:

su forum isine halen yabanciyim , sonuc ; golu yedik . :X
dante left the chat .
Kabahat @TenTen ’de. Anlaşılan kafanı o karıştırmış :A
Sen telafi ettin sorun yok.

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: TenTen and Dante