Peki siz 2025 yaz mevsimini nasıl değerlendiriyorsunuz / değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
Bodrumdan Rodos’a TemmuzdaEvde kalma harici hepsi.
Ben şimdiden tatil moduna geçtim. Şöyle dolu dolu bir tatil geçireceğim inşallah.
Herkese iyi tatiller dilerim. Okullar açılana kadar normal rutinimin dışına çıkacağım.
👋
Bodrumdan Rodos’a Temmuzda
Survivor Yasinle buluşma mı yoksa ?
Yasin kim? Taner reis varken çakmasıyla mı buluşacağımSurvivor Yasinle buluşma mı yoksa ?![]()
Yurtdışına mı gideceksin ?Çok çılgın planım var ama sürpriz. 1 ay sonra duyuracağım çok değişik bir yaz olacak benim için bummm
Nerdesin?Şu anda yurt dışındayım. Temmuz ayında şehir dışı tatili planım var. Bunların dışında evde gibiyim.
Kavruğun yeri diye mekan açacaksın.Çok çılgın planım var ama sürpriz. 1 ay sonra duyuracağım çok değişik bir yaz olacak benim için bummm
Yaz başlayalı 7 gün oldu ancak henüz daha bir planlama şekline girişmedim.
Güzel haberlerin gelmesi ile tatili düşünebilirim. Şuan beklemedeyim.![]()
Ankette diğer olarak işaret alayımPlanım mlanım yok, çalışmaya devam yine.![]()
Çok çılgın planım var ama sürpriz. 1 ay sonra duyuracağım çok değişik bir yaz olacak benim için bummm
En son evlilik tahmini yapmıştın. Bakalım hangi tahminin yoksa başka bir şey miYurtdışına mı gideceksin ?![]()
Helal olsun bunu unutmuştum iyi hatırlattın şimdi sırasıyla yazalımAnkette diğer olarak işaret alayım
En son evlilik tahmini yapmıştın. Bakalım hangi tahminin yoksa başka bir şey mi![]()
Ali Koç’un olduğu yerde 2 gün önce ben de foto çekinmiştimNerdesin?
------
Kavruğun yeri diye mekan açacaksın.![]()
Vay beAli Koç’un olduğu yerde 2 gün önce ben de foto çekinmiştimBugün gitsem karşılaşabilirdik. Bakalım, belki denk geliriz.