2025 | Bu Sene Yaz Mevsimini Nasıl Değerlendireceksiniz / Planlarınız Neler? ✈️🚃⛵🎡🏖️⚽🎶💻👣

Bu Yaz Mevsimini Nasıl Değerlendireceksiniz / Planlarınız Neler?

• Kullanılan toplam oy
    9

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
128,032
Puanı
1,060
Holiday Vacation GIF by SunExpress Airlines
Yaz ayına girdiğimiz bu günlerde bayramın etkisi ve yakında okulların tatil olması ile insanlar tatil planlamaya başladı. Kimi şehir dışı, kimi yurt dışı, kimi ise bulunduğu yerde vaktini geçirmeyi planlıyor veya tatiline başladı.

Peki siz 2025 yaz mevsimini nasıl değerlendiriyorsunuz / değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?

Evde kalma harici hepsi.

Ben şimdiden tatil moduna geçtim. Şöyle dolu dolu bir tatil geçireceğim inşallah.
Herkese iyi tatiller dilerim. Okullar açılana kadar normal rutinimin dışına çıkacağım.

👋

Yazlık yere giderim birkaç günlüğüne ailemle. Ama neresi net değil. Sonra full dizi ve film izleme. 😃❤️

Yaz başlayalı 7 gün oldu ancak henüz daha bir planlama şekline girişmedim.

Güzel haberlerin gelmesi ile tatili düşünebilirim. Şuan beklemedeyim. :)

Şu anda yurt dışındayım. Temmuz ayında şehir dışı tatili planım var. Bunların dışında evde gibiyim.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Yaz başlayalı 7 gün oldu ancak henüz daha bir planlama şekline girişmedim.

Güzel haberlerin gelmesi ile tatili düşünebilirim. Şuan beklemedeyim. :)

Planım mlanım yok, çalışmaya devam yine. :A
Ankette diğer olarak işaret alayım :A

Çok çılgın planım var ama sürpriz. 1 ay sonra duyuracağım çok değişik bir yaz olacak benim için bummm

Yurtdışına mı gideceksin ? :A
En son evlilik tahmini yapmıştın. Bakalım hangi tahminin yoksa başka bir şey mi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ankette diğer olarak işaret alayım :A

En son evlilik tahmini yapmıştın. Bakalım hangi tahminin yoksa başka bir şey mi :A
Helal olsun bunu unutmuştum iyi hatırlattın şimdi sırasıyla yazalım
A) Evlenecek
B) Bir mekan açıp işletecek
C) Yurtdışına açılacak
D) Aklıma geldi ama ceza gelir buraya yazmadım özelde yazdım kendisine eğer isterse sana der abin. @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox